Καλά ήταν και σήμερα...
ωραιο παιδι. ισως σας πετυχω καμια μερα αν και δεν παω συχνα
Καλά ήταν και σήμερα...
τυχερακιδες όσοι ήταν εκεί....
τα εν οίκω μη εν δήμω,, φίλτατε,,, δεν χρειάζεται να γράψει κανείς τπτ,, όσοι πηγαίνουν σε εν λόγω και παρόμοια μαγαζιά, κάνουν την καυλα τους περνάνε ωραία και τσιμουδια μετά,, δεν χρειάζεται να γίνεται σουσουρο, χαλάει η φάση μετά.....Και τώρα που ήρθε και όσοι ήμασταν περάσαμε καλά που πήγαν όλοι αυτοί που έκραζαν;;;;
Αγαπητέ , δεν υπάρχει κανένας λόγος να καθόμαστε να ασχολούμαστε και να απαντάμε σε όλα τα κατεβατά που γράφετε εδώ.Μια χαρά τα λες! Αλλά το γαμώτο είναι ότι τώρα μούγκα όλοι! Και όταν λέω όλοι το λέω γιατί όλοι αυτοί μόνο να κράζουν ξέρουν. Το μαγαζί μόνο απ' έξω!
Ρε φίλε. Είναι απλό αν ήσουν. Εκεί πες μας ότι λέμε μαλακίες αλλιώς άσε όσοι ήμασταν εκεί να ξέρουμε. Το κορίτσι είναι ότι καλύτερο έρχεται στο μαγαζί και πάλι λέτε μαλακίες. Καλό κουράγιο
Αγαπητέ , δεν υπάρχει κανένας λόγος να καθόμαστε να ασχολούμαστε και να απαντάμε σε όλα τα κατεβατά που γράφετε εδώ.
Οποιος θέλει μπαίνει λέει την γνώμη του και τελειώνει εκεί.
Προσωπικά για μένα θα σου πω οτι την γνώμη μου για το εν λόγο μαγαζί δεν θα την αλλάξεις, ξέρω αρκετά καλά και αυτόω που το έχει και το τι κάνει.
Απο εκεί και πέρα το μόνο που θα σου πώ είναι οτι αν είναι καλό ένα μαγαζί δεν χρε3ιάζεται κανέναν να το υποστηρίξει απο εδώ και κανέναν να κάθεται και να δικαιολογεί τι έκανε το ζευγάρι και αν πήγε και πότε πήγε.
Πολύς ντόρος χωρίς λόγο και νόημα.
σα να πόνεσε το κωλαράκι της...Καλά ήταν και σήμερα...
Δίνει και τον ποπο της η τύπισσα σου τύπε ?Καλά ήταν και σήμερα...
Δεν ξέρω εάν έχετε πάρει χαμπάρι ότι όσοι κράζουν και λένε ότι δεν θα ξαναπατήσουν στο Adult συνέχεια εκεί είναι και όλο την ''γνώμη'' τους λένε επί παντώς επιστητού