Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

klearxos000

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2019
Like
280
Πόντοι
20
Καλησπερα την ξανθια με τις βυζαρες την εχει πετυχει κανενας η εδω στο ανταλτ η στο λαμδα

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.290
Πόντοι
7.885

Dynamics

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
141
Πόντοι
16

PETITE

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2019
Like
16
Πόντοι
0
γειαααααααααα!κυριακη 23/4/19 απο 6 απογευμα ωσ 9 βραδακι θα ειμαι σινεμα εκει...παθητικια μονο ειμαι,,εχω ξαναπαει εκει...ουτε υπογειο ουτε εκει στα καθισματα θα ειμαι, παρα μονο σε ενα απο τα 3 δωματια....οποιοσ ερθει απο αυτο το σαιτ,να μου πει την λεξη παρτουζα-την οποια θα γουσταρα πολυ-και θα καταλαβω!θα τα πουμε μωρα μου με το καλο!

Συνημμένα

• 1434885_thumbnail.jpg
    1434885_thumbnail.jpg
    8,9 KB · Εμφανίσεις: 34

Filippos3739

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2019
Κριτικές
4
Like
280
Πόντοι
21
Είναι σε άλλο γεωγραφικό πλάτος.... το κορίτσι

klearxos000

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2019
Like
280
Πόντοι
20
Καλησπερα την ξανθια με τις βυζαρες την εχει πετυχει κανενας η εδω στο ανταλτ η στο λαμδα
καλησπερα μου εχουν πει οτι ερχεται ζευγαρι εκει και στο λαμδα ξανθια με βυζαρες,και παιζουν με ολλους.Αληθεια ειναι

Filippos3739

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2019
Κριτικές
4
Like
280
Πόντοι
21
Την τελευταια φορα σου ειπαμε ξεκαρα να μην τραβας φωτογραφιες μεσα στο σινεμα. Δεν αναφερομαι σε αυτη εδω, αναφερομαι στις αλλες που συμφωνησες να μην τραβας, αλλα οπως φενεται εχεις παλι ορεξη.

Ο ρόλος σου?

Filippos3739

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2019
Κριτικές
4
Like
280
Πόντοι
21
γειαααααααααα!κυριακη 23/4/19 απο 6 απογευμα ωσ 9 βραδακι θα ειμαι σινεμα εκει...παθητικια μονο ειμαι,,εχω ξαναπαει εκει...ουτε υπογειο ουτε εκει στα καθισματα θα ειμαι, παρα μονο σε ενα απο τα 3 δωματια....οποιοσ ερθει απο αυτο το σαιτ,να μου πει την λεξη παρτουζα-την οποια θα γουσταρα πολυ-και θα καταλαβω!θα τα πουμε μωρα μου με το καλο!
Παίζει και δωράκι? ή απλά την φάση γουστάρεις?

Filippos3739

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2019
Κριτικές
4
Like
280
Πόντοι
21
Καλησπέρα, φίλε. Η υποτακτική ξανθιά πάει συχνά, συνήθως βράδυ. Το σκηνικό που περιέγραψα στην κριτική έγινε την Πέμπτη 31/01/2019. Η ξανθιά είχε έρθει μετά τις 23:00. Ακριβώς, την επόμενη Πέμπτη, είχε έρθει στις 20:00. Τότε, αν και δέχθηκα pm, πήγα αργότερα και την είδα ολόγυμνη στο υπόγειο, να την μαστιγώνει και να την χαμουρεύει ένας μπάρμπας. Την έχουν πετύχει, θαμώνες και Κυριακή. Επίσης, σε συζήτηση που είχα με φίλο που γνώρισα εκεί, την είδε πριν εβδομάδες να εμφανίζεται με κοντή φούστα και άσπρες γόβες. Την στρίμωξαν περίπου 20 άτομα και μέσα στην καμπίνα τσιμπούκωνε 5 από αυτούς, οι οποίοι την έχυναν στο πρόσωπο. Έπειτα ανέβηκε, μόνη της, σε καμπίνα του εξώστη και μαλακίζονταν για μία ώρα. Ξαφνικά άνοιξε την πόρτα και άρπαξε έναν νεαρό και τον έχωσε μέσα. Ο νεαρός προσπαθούσε να την γαμήσει και αυτή πονούσε. Συνεπώς, όχι μόνο πάει τακτικά, αλλά εξελίσσει και την ανωμαλία της.

Και κάποιοι τύποι σαν και εσένα την ξεμπροστιάζουν η μάλλον την διασύρουν  :uglystupid: να το θέσω καλύτερα, και καλά προς χάριν μιας ενημέρωσης που έχει καλλιεργηθεί με ένα τρόπο επιεικώς απαράδεκτο. Φαντάζομαι ότι νιώθεις αρκετά περήφανος και ολοκληρωμένος μιας και στην πραγματική ζωή πρέπει να είσαι απλώς ένα τίποτα με μπόλικο καθόλου.

nscorpios

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2008
Like
175
Πόντοι
1
Και κάποιοι τύποι σαν και εσένα την ξεμπροστιάζουν η μάλλον την διασύρουν  :uglystupid: να το θέσω καλύτερα, και καλά προς χάριν μιας ενημέρωσης που έχει καλλιεργηθεί με ένα τρόπο επιεικώς απαράδεκτο. Φαντάζομαι ότι νιώθεις αρκετά περήφανος και ολοκληρωμένος μιας και στην πραγματική ζωή πρέπει να είσαι απλώς ένα τίποτα με μπόλικο καθόλου.

...και μετα ολο αυτο το ρεζιλίκι που της εκανε αντε τώρα να βρει γαμπρό

billdoctor

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2010
Like
303
Πόντοι
21
Τελικά είπα να πάω και δικαιώθηκα! Κατά τις 01.00 έσκασε η ξανθιά που μιλάει στο κινητό με τον αφέντη της. Παίξαμε στην αίθουσα και συνεχίσαμε στην καμπίνα οι δύο μας! Μετά εκατέρωθεν αποχώρηση. Καυλα η γυναίκα!

spyros53

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2013
Like
60
Πόντοι
0
οχι σπυρο ο Καθενας με τα γουστα του τυπε!Απλα καταλαβα οτι εχεις πελωρια αναγκη απο μπαρμπαδια γιαυτο ρωτησα :S :S :S
οι πρωτες μου φορες με αντρες ηταν με μπαρμπαδια και μου εμεινε να μου αρεσουν πολυ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom