billdoctor
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2010
- Like
- 303
- Πόντοι
- 21
Θα παίξει τίποτα καλό σήμερα;
ναι, τα εχω, μου αρεσουν, ειναι κακο;
ο καθενας εχει τα γουστα του
οχι σπυρο ο Καθενας με τα γουστα του τυπε!Απλα καταλαβα οτι εχεις πελωρια αναγκη απο μπαρμπαδια γιαυτο ρωτησα :S :S :Sναι, τα εχω, μου αρεσουν, ειναι κακο;
ο καθενας εχει τα γουστα του
Κωστα εχουμε κανενα νεο απο τον Μαλλια?Σπύρο τι έγινε τελικά,πέτυχες αρκετά γερόντια??Έγινε παιχνίδι???Δώσε λεπτομέρειες στο θρεντ.
καλησπερα μου εχουν πει οτι ερχεται ζευγαρι εκει και στο λαμδα ξανθια με βυζαρες,και παιζουν με ολλους.Αληθεια ειναιΚαλησπερα την ξανθια με τις βυζαρες την εχει πετυχει κανενας η εδω στο ανταλτ η στο λαμδα
Την τελευταια φορα σου ειπαμε ξεκαρα να μην τραβας φωτογραφιες μεσα στο σινεμα. Δεν αναφερομαι σε αυτη εδω, αναφερομαι στις αλλες που συμφωνησες να μην τραβας, αλλα οπως φενεται εχεις παλι ορεξη.
Παίζει και δωράκι? ή απλά την φάση γουστάρεις?γειαααααααααα!κυριακη 23/4/19 απο 6 απογευμα ωσ 9 βραδακι θα ειμαι σινεμα εκει...παθητικια μονο ειμαι,,εχω ξαναπαει εκει...ουτε υπογειο ουτε εκει στα καθισματα θα ειμαι, παρα μονο σε ενα απο τα 3 δωματια....οποιοσ ερθει απο αυτο το σαιτ,να μου πει την λεξη παρτουζα-την οποια θα γουσταρα πολυ-και θα καταλαβω!θα τα πουμε μωρα μου με το καλο!
Καλησπέρα, φίλε. Η υποτακτική ξανθιά πάει συχνά, συνήθως βράδυ. Το σκηνικό που περιέγραψα στην κριτική έγινε την Πέμπτη 31/01/2019. Η ξανθιά είχε έρθει μετά τις 23:00. Ακριβώς, την επόμενη Πέμπτη, είχε έρθει στις 20:00. Τότε, αν και δέχθηκα pm, πήγα αργότερα και την είδα ολόγυμνη στο υπόγειο, να την μαστιγώνει και να την χαμουρεύει ένας μπάρμπας. Την έχουν πετύχει, θαμώνες και Κυριακή. Επίσης, σε συζήτηση που είχα με φίλο που γνώρισα εκεί, την είδε πριν εβδομάδες να εμφανίζεται με κοντή φούστα και άσπρες γόβες. Την στρίμωξαν περίπου 20 άτομα και μέσα στην καμπίνα τσιμπούκωνε 5 από αυτούς, οι οποίοι την έχυναν στο πρόσωπο. Έπειτα ανέβηκε, μόνη της, σε καμπίνα του εξώστη και μαλακίζονταν για μία ώρα. Ξαφνικά άνοιξε την πόρτα και άρπαξε έναν νεαρό και τον έχωσε μέσα. Ο νεαρός προσπαθούσε να την γαμήσει και αυτή πονούσε. Συνεπώς, όχι μόνο πάει τακτικά, αλλά εξελίσσει και την ανωμαλία της.
καλησπερα μου εχουν πει οτι ερχεται ζευγαρι εκει και στο λαμδα ξανθια με βυζαρες,και παιζουν με ολλους.Αληθεια ειναι
Μπα φήμες είναι
[/ΑΝ εισαι σιγουρος κριμα ειναι,και μου αρεσουν οι βυζαρες
Και κάποιοι τύποι σαν και εσένα την ξεμπροστιάζουν η μάλλον την διασύρουν να το θέσω καλύτερα, και καλά προς χάριν μιας ενημέρωσης που έχει καλλιεργηθεί με ένα τρόπο επιεικώς απαράδεκτο. Φαντάζομαι ότι νιώθεις αρκετά περήφανος και ολοκληρωμένος μιας και στην πραγματική ζωή πρέπει να είσαι απλώς ένα τίποτα με μπόλικο καθόλου.
οχι, δεν πετυχα αυτο που ηθελα φιλεΣπύρο τι έγινε τελικά,πέτυχες αρκετά γερόντια??Έγινε παιχνίδι???Δώσε λεπτομέρειες στο θρεντ.
οι πρωτες μου φορες με αντρες ηταν με μπαρμπαδια και μου εμεινε να μου αρεσουν πολυοχι σπυρο ο Καθενας με τα γουστα του τυπε!Απλα καταλαβα οτι εχεις πελωρια αναγκη απο μπαρμπαδια γιαυτο ρωτησα :S :S :S