klearxos000
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2019
- Like
- 280
- Πόντοι
- 20
οχι, δεν πετυχα αυτο που ηθελα φιλε
αυτη που εχει μεγαλα στηθοι ειναι,που παιζει επανω στις καμπινες
οχι, δεν πετυχα αυτο που ηθελα φιλε
αυτη που εχει μεγαλα στηθοι ειναι,που παιζει επανω στις καμπινες
Τελικά doctor δεν χρειάζεσαι ενημέρωση από κανένα. Ακολούθα το ένστικτό σου και την τύχη σου. Και εις άλλα με υγεία.....Τελικά είπα να πάω και δικαιώθηκα! Κατά τις 01.00 έσκασε η ξανθιά που μιλάει στο κινητό με τον αφέντη της. Παίξαμε στην αίθουσα και συνεχίσαμε στην καμπίνα οι δύο μας! Μετά εκατέρωθεν αποχώρηση. Καυλα η γυναίκα!
Τελικά μου φαίνεται ότι κατά κοινή ομολογία τα μπαρμπάδια γαμάνε περισσότερο από τους νέουςοι πρωτες μου φορες με αντρες ηταν με μπαρμπαδια και μου εμεινε να μου αρεσουν πολυ
Κλέαρχε έχεις κολλήσει με τις αρες
[καλησπερα φιλε μου,ναι εχω κολησει μου εχουν πει για την ξανθια με τις βυζαρεσς που ερχετε εκει με τον δικο της και παζουνε επανω,κριμα να μην την πετυχαινω
Τι έγινε ρε νιούφι, γράφτηκες προχθές στο site και με μονοψήφιο αριθμό μηνυμάτων βρίζεις όλο τον κόσμο; Σου έκατσε η τύχη του πρωτάρη, έφαγες μπριζόλα και την είδες ο αγαπητικός του σινεμά; Να σε δω, όταν θα πας 15 συνεχόμενες επισκέψεις και θα μείνεις με την τσαπού στο χέρι, τι θα έχεις μας πεις.Και κάποιοι τύποι σαν και εσένα την ξεμπροστιάζουν η μάλλον την διασύρουν να το θέσω καλύτερα, και καλά προς χάριν μιας ενημέρωσης που έχει καλλιεργηθεί με ένα τρόπο επιεικώς απαράδεκτο. Φαντάζομαι ότι νιώθεις αρκετά περήφανος και ολοκληρωμένος μιας και στην πραγματική ζωή πρέπει να είσαι απλώς ένα τίποτα με μπόλικο καθόλου.
ολοι οσοι λενε για ζευγαρι εχουν το πολυ 5 με 6 μηνύματα ..Παντος σημερα στις 16΄00 μπηκε ζευγαρι πολυ καλο.ευτιχος δεν ειχε ενοχλητικουσς και παρασαμε ωραια.μονοι μας σε ενα δωματιακι πανο αναστεναξε το παταρι
Η τυχη του πρωταρη δεν λενε..?ολοι οσοι λενε για ζευγαρι εχουν το πολυ 5 με 6 μηνύματα ..
η αλλοιως η τυχη του αβανταδορου ..Η τυχη του πρωταρη δεν λενε..?
η αλλοιως η τυχη του αβανταδορου ..
ολοι οσοι λενε για ζευγαρι εχουν το πολυ 5 με 6 μηνύματα ..
Τι έγινε ρε νιούφι, γράφτηκες προχθές στο site και με μονοψήφιο αριθμό μηνυμάτων βρίζεις όλο τον κόσμο; Σου έκατσε η τύχη του πρωτάρη, έφαγες μπριζόλα και την είδες ο αγαπητικός του σινεμά; Να σε δω, όταν θα πας 15 συνεχόμενες επισκέψεις και θα μείνεις με την τσαπού στο χέρι, τι θα έχεις μας πεις.Βρε, βρε, καλώς τον.
Εάν εσύ προσωπικά είσαι ''όλος ο κόσμος'' πρέπει να το δεις και αυτό με τον ψυχίατρο.
Γιατί το ότι είσαι διαταραγμένη προσωπικότητα το καταλαβαίνει κανείς από αυτά που γράφεις μόνος σου.
Το ότι δεν αντέχεις που είσαι μέλος ενός ευρύτερου κοινωνικού συνόλου επίσης είναι ένα θέμα που παρεμπίπτοντος δεν με αφορά.
Το ότι δεν χρονολογείται η εγγραφή μου εδώ σε χρόνια, αυτό αφορά εμένα, και ήταν καθαρή επιλογή μου, που δεν θα την κρίνεις ούτε εσύ, ούτε κανείς άλλος.
Τώρα εάν με ρωτάς εάν τα έχω μαζί σου, η απάντηση είναι ΝΑΙ γιατί άνθρωπος που προβαίνει σε πράξεις που επηρεάζουν τις ζωές και επιλογές των άλλων θέλω αν τους πετάξω στον καιάδα μπας και ξεβρωμίσει η κοινωνία μας γενικότερα από λακέδες σαν και σένα.
Σου παραθέτω τα κατορθώματα σου που είσαι και περήφανος για αυτά.
Άραξα, έβγαλα τελείως την βερμούδα μου και άρχισα να τραβάω μαλακία. Ευτυχώς δεν υπήρχε ψυχή κάτω, παρά μόνο εμφανίστηκε ένας gay με μακριά μαλλιά, ο οποίος ήταν γυμνός από τη μέση και πάνω και με είδε την ώρα που έχυνα.
Σκουπίστηκα, φόρεσα την βερμούδα και άφησα τα χύσια πάνω στην πολυθρόνα, ως υπόσχεση στον εαυτό μου, να μην ξαναπατήσω σε τέτοιους χώρους.
Αυτή την μαλακία την αφιέρωσα σε όλους τους γαμιόληδες, οι οποίοι σε κάποια άλλη ζωή είναι ανάξιοι να με υπηρετούν, αλλά έχουν έρθει έτσι τα πράγματα και σε αυτή τη ζωή βρίσκονται σε θέσεις και επηρεάζουν αρνητικά τη ζωή μου.
Τι έγινε ρε νιούφι, γράφτηκες προχθές στο site και με μονοψήφιο αριθμό μηνυμάτων βρίζεις όλο τον κόσμο; Σου έκατσε η τύχη του πρωτάρη, έφαγες μπριζόλα και την είδες ο αγαπητικός του σινεμά; Να σε δω, όταν θα πας 15 συνεχόμενες επισκέψεις και θα μείνεις με την τσαπού στο χέρι, τι θα έχεις μας πεις.
Καλησπέρα νέος εδώ. Είμαι 20 χρόνων. Παίζει καθόλου απήχηση για την ηλικία μου σε τέτοια ; Bi TOP (into cd, trans femme)