Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

ksiris24

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2016
Like
14
Πόντοι
0
ΘΑ είμαι στο σινεμά το απόγευμα κατά της 5-6 θα υπαρχή καμιά cross h θηλυπρεπές αγόρι????

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.292
Πόντοι
7.885
ΘΑ είμαι στο σινεμά το απόγευμα κατά της 5-6 θα υπαρχή καμιά cross h θηλυπρεπές αγόρι????

Τύπε τι έγινε τελικά,ήρθε κανα κρος ή κάποιο θηλυπρεπές αγόρι??? Μην μας κρατάς σε αγωνία.

bottomisx

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2019
Like
10
Πόντοι
0
Τύπε τέτοιες ώρες που πας μόνο τίποτα μπαρμπάδια που τους πήρε ο ύπνος παίζει να πετύχεις.Άσε το τσοντάδικο και τράβα σε καμιά παραλία,τσάμπα εισητήριο πλήρωσες.

ποιες ειναι οι καλυτερες ωρες για καποιον που του αρεσουν οι μεγαλοι? αρκει να ειναι ενεργητικοι και οχι κρυφες!

ksiris24

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2016
Like
14
Πόντοι
0
Τύπε τι έγινε τελικά,ήρθε κανα κρος ή κάποιο θηλυπρεπές αγόρι??? Μην μας κρατάς σε αγ
Τύπε τι έγινε τελικά,ήρθε κανα κρος ή κάποιο θηλυπρεπές αγόρι??? Μην μας κρατάς σε αγωνία.
ούτε καν μόνο κάτι παππούδες και ένας μουσάτος γύρω στα 45 που κάθε φορά που πέρναγα τσίμπαγε της ρώγες του...

sperfect

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2007
Κριτικές
2
Like
243
Πόντοι
21
Θα ειναι κανας τοπαρος με χοντρο πουτσο Σάββατο βράδυ;

klearxos000

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2019
Like
280
Πόντοι
20
καλημερα χτες το μεσημερι ΜΙΛΦΑΡΑ  εκανε παιχνιδι δυνατο επανω στις καμπινες

• Like
Αντιδράσεις: jimi09

jimi09

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2019
Like
56
Πόντοι
1
καλημερα χτες το μεσημερι ΜΙΛΦΑΡΑ  εκανε παιχνιδι δυνατο επανω στις καμπινες
Τελικα τα μεσημεργια παιζονται τα καλυτερα παιχνειδια .τοτε σκανε τελαιυταια ζεωγαργια η μονες τους γυναικες

Manolis6969

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2018
Like
63
Πόντοι
1
Τελικα τα μεσημεργια παιζονται τα καλυτερα παιχνειδια .τοτε σκανε τελαιυταια ζεωγαργια η μονες τους γυναικες
Δεν έχω καταλαβει αν γινετα παιχνίδι τελικά ή όχι και κατα πόσο είναι μπάζα.

jimi09

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2019
Like
56
Πόντοι
1
Δεν έχω καταλαβει αν γινετα παιχνίδι τελικά ή όχι και κατα πόσο είναι μπάζα.
Μεσα στην εβδομαδα  κ το ζευγαρι κ αυτη που μπηκε μονη ηταν πολυ ωρεες .τουλαχιστον το ζεβγαρι που επεκσα εγω ηταν πολυ οκ η γυναικα πολυ φυσικη ομορφια γυναικαρα ρε παιδι μου

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
Μεσα στην εβδομαδα  κ το ζευγαρι κ αυτη που μπηκε μονη ηταν πολυ ωρεες .τουλαχιστον το ζεβγαρι που επεκσα εγω ηταν πολυ οκ η γυναικα πολυ φυσικη ομορφια γυναικαρα ρε παιδι μου

εδω παπας .. εκει παπας ... που ειναι ο  παπας ; ; ;

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216
εγω χτες βραδυ αργα πετυχα κατι κουνελακια του playboy που ειχανε ερθει με αγριες διαθεσεις και εγινε μια πολυ μεγαλη παρτουζα και περασαμε ολοι καλα χυσαμεολοι !

giwrgos1986

Νέο Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2012
Like
4
Πόντοι
0
Ναι τα παιδια ειναι τοσο καλα που  σπευδουν αμεσως μας ενημερωσουν... Μια φορα την πατησα και ηταν και με πμ με υποτιθεμενο ζευγαρι ...

Πλεον εχω μαυρησει το εν λογο μαγαζι δεν περναω ουτε απο εξω ...
φιλεου για πες και σε μας τους λιγοτερου ψαγμενους πως μπορω να ειδοποιουμε με πμ;;;;;

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
68
Like
13.997
Πόντοι
4.926
Ρε μεγάλε, εγώ πηγαίνω χρόνια στο σινεμά και μεσημέρι, το μόνο που έχω πετύχει είναι ένα ΑΜΕΑ (διάβασε κριτική με τίτλο: Animal Factory). Βγήκες εσύ και κάτι άλλοι, ξαφνικά, με 5 μηνύματα και γράφετε ψέματα και υπερβολές. Μάλλον γιατί βαράει μύγες το μαγαζί, τα μεσημέρια του καλοκαιριού και αναλάβατε δράση, όλοι οι παπατζήδες, μπας και γίνει κάνα μπούγιο.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.440
Πόντοι
34.538
Εμαθα απο εγκυρη πηγη οτι αυριο μεσημερι θα σκασει μυτη η ΜΕΝΕΓΑΚΗ!!!
θα περασει μια βολτα απο το σινεμα πριν παει ΣΚ σε κανενα νησακι..

:takethis: :takethis: :takethis:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom