Kristi
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2017
- Like
- 74
- Πόντοι
- 1
Καλησπέρα κρίστυ,οι μύστες των τσοντάδικων ξεροχύνουν για πάρτη σου.καλησπερα Κωστάκη.χεχε λες ε?
Καλησπέρα κρίστυ,οι μύστες των τσοντάδικων ξεροχύνουν για πάρτη σου.καλησπερα Κωστάκη.χεχε λες ε?
ΘΑ είμαι στο σινεμά το απόγευμα κατά της 5-6 θα υπαρχή καμιά cross h θηλυπρεπές αγόρι????
Τύπε τέτοιες ώρες που πας μόνο τίποτα μπαρμπάδια που τους πήρε ο ύπνος παίζει να πετύχεις.Άσε το τσοντάδικο και τράβα σε καμιά παραλία,τσάμπα εισητήριο πλήρωσες.
Τύπε τι έγινε τελικά,ήρθε κανα κρος ή κάποιο θηλυπρεπές αγόρι??? Μην μας κρατάς σε αγούτε καν μόνο κάτι παππούδες και ένας μουσάτος γύρω στα 45 που κάθε φορά που πέρναγα τσίμπαγε της ρώγες του...Τύπε τι έγινε τελικά,ήρθε κανα κρος ή κάποιο θηλυπρεπές αγόρι??? Μην μας κρατάς σε αγωνία.
τι ώρα πήγες????Απογευμα που περασα ήταν αδειο....
τι ώρα πήγες????
Τελικα τα μεσημεργια παιζονται τα καλυτερα παιχνειδια .τοτε σκανε τελαιυταια ζεωγαργια η μονες τους γυναικεςκαλημερα χτες το μεσημερι ΜΙΛΦΑΡΑ εκανε παιχνιδι δυνατο επανω στις καμπινες
Δεν έχω καταλαβει αν γινετα παιχνίδι τελικά ή όχι και κατα πόσο είναι μπάζα.Τελικα τα μεσημεργια παιζονται τα καλυτερα παιχνειδια .τοτε σκανε τελαιυταια ζεωγαργια η μονες τους γυναικες
Μεσα στην εβδομαδα κ το ζευγαρι κ αυτη που μπηκε μονη ηταν πολυ ωρεες .τουλαχιστον το ζεβγαρι που επεκσα εγω ηταν πολυ οκ η γυναικα πολυ φυσικη ομορφια γυναικαρα ρε παιδι μουΔεν έχω καταλαβει αν γινετα παιχνίδι τελικά ή όχι και κατα πόσο είναι μπάζα.
Μεσα στην εβδομαδα κ το ζευγαρι κ αυτη που μπηκε μονη ηταν πολυ ωρεες .τουλαχιστον το ζεβγαρι που επεκσα εγω ηταν πολυ οκ η γυναικα πολυ φυσικη ομορφια γυναικαρα ρε παιδι μου
φιλεου για πες και σε μας τους λιγοτερου ψαγμενους πως μπορω να ειδοποιουμε με πμ;;;;;Ναι τα παιδια ειναι τοσο καλα που σπευδουν αμεσως μας ενημερωσουν... Μια φορα την πατησα και ηταν και με πμ με υποτιθεμενο ζευγαρι ...
Πλεον εχω μαυρησει το εν λογο μαγαζι δεν περναω ουτε απο εξω ...
Ρε μεγάλε, εγώ πηγαίνω χρόνια στο σινεμά και μεσημέρι, το μόνο που έχω πετύχει είναι ένα ΑΜΕΑ (διάβασε κριτική με τίτλο: Animal Factory). Βγήκες εσύ και κάτι άλλοι, ξαφνικά, με 5 μηνύματα και γράφετε ψέματα και υπερβολές. Μάλλον γιατί βαράει μύγες το μαγαζί, τα μεσημέρια του καλοκαιριού και αναλάβατε δράση, όλοι οι παπατζήδες, μπας και γίνει κάνα μπούγιο.Τελικα τα μεσημεργια παιζονται τα καλυτερα παιχνειδια .τοτε σκανε τελαιυταια ζεωγαργια η μονες τους γυναικες