You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τσοντοσινεμά 8 Downtown
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 15K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (3 μέλη και 16 επισκέπτες)
bottomisx
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2019
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Γυναίκα ουτε για ζήτω
Απορω τι τις θελετε τι γυναικες σε αυτα τα μερη!
σημερα το μεσημερι ηρθε τελικα ..Εμαθα απο εγκυρη πηγη οτι αυριο μεσημερι θα σκασει μυτη η ΜΕΝΕΓΑΚΗ!!!
θα περασει μια βολτα απο το σινεμα πριν παει ΣΚ σε κανενα νησακι..
σημερα το μεσημερι ηρθε τελικα ..
ποπο φιλε ηταν πολυ ωραιααα στο τελος εσκασε και η νανσυ η παραδεισανου και μας κυνηγαγε να μας τσιμπουκωσει σε ολο το σινεμα !
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.440
- Πόντοι
- 34.538
Γαμησες τυπε?σημερα το μεσημερι ηρθε τελικα ..
Filippos3739
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2019
- Κριτικές
- 4
- Like
- 280
- Πόντοι
- 21
Ήσουν εκεί?καλημερα χτες το μεσημερι ΜΙΛΦΑΡΑ εκανε παιχνιδι δυνατο επανω στις καμπινες
το ειδα το σκηνικο !ποπο φιλε ηταν πολυ ωραιααα στο τελος εσκασε και η νανσυ η παραδεισανου και μας κυνηγαγε να μας τσιμπουκωσει σε ολο το σινεμα !
εγω της εριξα χυλοπιτα ..
Filippos3739
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2019
- Κριτικές
- 4
- Like
- 280
- Πόντοι
- 21
Ρε μεγάλε, εγώ πηγαίνω χρόνια στο σινεμά και μεσημέρι, το μόνο που έχω πετύχει είναι ένα ΑΜΕΑ (διάβασε κριτική με τίτλο: Animal Factory). Βγήκες εσύ και κάτι άλλοι, ξαφνικά, με 5 μηνύματα και γράφετε ψέματα και υπερβολές. Μάλλον γιατί βαράει μύγες το μαγαζί, τα μεσημέρια του καλοκαιριού και αναλάβατε δράση, όλοι οι παπατζήδες, μπας και γίνει κάνα μπούγιο.
Έχεις δίκιο τα μεσημέρια σκάνε τα ΑΜΕΑ σαν εσένα. Το κουβαδάκι σου και σε άλλη παραλία.
Υ.Γ αφού έχεις τόση έφεση στην μυθοπλασία γιατί δεν μπας σε κανένα εκδοτικό οίκο να σου εκδώσουν κανένα βιβλίο? μπας και γλυτώσουμε από εσένα
Filippos3739
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2019
- Κριτικές
- 4
- Like
- 280
- Πόντοι
- 21
Από όλα έχει ο μπαξές.....Καλησπέρα γνωρίζεται αν έχει glory hole σε αρκετά κοινή θέα? Γτ σκέφτομαι Ν πάω Ν στηιω σαν passive γύρω στις 11μμ? Θα περάσεις κόσμος να ειναι τοπ η όχι?
cocos30
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 2.182
- Πόντοι
- 2.477
Δεν πήρα απάντηση, αν μπορείτε πείτε μ γ Ν ξέρω αν είναι ν πάω.ουσιαστικα θέλω ν στηθω σε καμπίνα κ οποίος περνάει ν μπαίνει μ χυνει κ ν φεύγει. Γίνονται τέτοια σκηνικά η τζάμπα θα πάω?
Γινονται τυπε
θα εισαι αραχτος και στημενος σε καμπινα ολο και καποιος θα περασει να σπρωξει το εργαλειο του στην τρυπα σου!Υπομονη να εχεις!
klearxos000
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2019
- Like
- 280
- Πόντοι
- 20
nai ekei hmoynΉσουν εκεί?
Εμαθα απο εγκυρη πηγη οτι αυριο μεσημερι θα σκασει μυτη η ΜΕΝΕΓΑΚΗ!!!
θα περασει μια βολτα απο το σινεμα πριν παει ΣΚ σε κανενα νησακι..
κι εσενα τι σε νοιαζει?
αφου οταν παει στη μυκονο θα την ανεβασεις ΚΑΙ ΑΥΤΉΝΑΝΕ σε link στο mykonos live tv !
Filippos3739
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2019
- Κριτικές
- 4
- Like
- 280
- Πόντοι
- 21
Οπότε ευχαριστήθηκες βυζούμπες γιατί από στήθος ήταν προικισμένη....nai ekei hmoyn
jimi09
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2019
- Like
- 56
- Πόντοι
- 1
ρε φιλε δεν εινε δικο μου το μαγαζι .παω 4 χρονια εκει κ εχς πετειχη μεσα στα 4 χρονια 5 φορεσ ζευγαρι κ 2 φορες μονες τους.πολλεσ ειναι?οποτε παω ολο γεροι κ κατι σαπιοι ενοχλιτικοι ειναι.δεν ειπα πως καθε μερα γαμαμε μουνια εκει μεσα .επεισις πρεπει καπιοσ να ειναι τυχερος αν σκασι κατι τισ ωρες που ειναι εκει
jimi09
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2019
- Like
- 56
- Πόντοι
- 1
εγω χτες βραδυ αργα πετυχα κατι κουνελακια του playboy που ειχανε ερθει με αγριες διαθεσεις και εγινε μια πολυ μεγαλη παρτουζα και περασαμε ολοι καλα χυσαμεολοι !
[/quote Κανα ιβεντ θα ειχε
Filippos3739
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2019
- Κριτικές
- 4
- Like
- 280
- Πόντοι
- 21
Πολύ φασαρία για το τίποτα....
Καλησπέρα γνωρίζεται αν έχει glory hole σε αρκετά κοινή θέα? Γτ σκέφτομαι Ν πάω Ν στηιω σαν passive γύρω στις 11μμ? Θα περάσεις κόσμος να ειναι τοπ η όχι?
Σε κοινη θεα οχι. Αναμεσα σε καμπινες ναι εχει. Θα περασει κοσμος αλλα το αν θα σε πηδηξει θα εξαρτηθει.
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.292
- Πόντοι
- 7.885
Δεν πήρα απάντηση, αν μπορείτε πείτε μ γ Ν ξέρω αν είναι ν πάω.ουσιαστικα θέλω ν στηθω σε καμπίνα κ οποίος περνάει ν μπαίνει μ χυνει κ ν φεύγει. Γίνονται τέτοια σκηνικά η τζάμπα θα πάω?
Τύπε γίνονται τις καθημερινές αλλά να πας μετά τις 02:00 για να πετύχεις κόσμο. Καλύτερα ντύσου και κροςς για μεγαλύτερη ανταπόκριση.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 36K
- Απαντήσεις
- 242
- Εμφανίσεις
- 59K
- Απαντήσεις
- 102
- Εμφανίσεις