Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (3 μέλη και 16 επισκέπτες)

Janjan13

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2019
Κριτικές
1
Like
315
Πόντοι
21
Καλησπέρα γνωρίζεται αν έχει glory hole σε αρκετά κοινή θέα? Γτ σκέφτομαι Ν πάω Ν στηιω σαν passive γύρω στις 11μμ? Θα περάσεις κόσμος να ειναι τοπ η όχι?

bottomisx

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2019
Like
10
Πόντοι
0
Στους ναους αυτους πρεπει να εχουν θεση μονο οσοι δινουν και οσοι παιρνουν κωλο!

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
Εμαθα απο εγκυρη πηγη οτι αυριο μεσημερι θα σκασει μυτη η ΜΕΝΕΓΑΚΗ!!!
θα περασει μια βολτα απο το σινεμα πριν παει ΣΚ σε κανενα νησακι..

:takethis: :takethis: :takethis:
σημερα  το μεσημερι  ηρθε τελικα ..

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216
σημερα  το μεσημερι  ηρθε τελικα ..

ποπο φιλε ηταν πολυ ωραιααα στο τελος εσκασε και η νανσυ η παραδεισανου και μας κυνηγαγε να μας τσιμπουκωσει σε ολο το σινεμα !

Janjan13

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2019
Κριτικές
1
Like
315
Πόντοι
21
Δεν πήρα απάντηση, αν μπορείτε πείτε μ γ Ν ξέρω αν είναι ν πάω.ουσιαστικα θέλω ν στηθω σε καμπίνα κ οποίος περνάει ν μπαίνει μ χυνει κ ν φεύγει. Γίνονται τέτοια σκηνικά η τζάμπα θα πάω?

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
ποπο φιλε ηταν πολυ ωραιααα στο τελος εσκασε και η νανσυ η παραδεισανου και μας κυνηγαγε να μας τσιμπουκωσει σε ολο το σινεμα !
το ειδα  το σκηνικο !
εγω  της εριξα χυλοπιτα  ..

Filippos3739

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2019
Κριτικές
4
Like
280
Πόντοι
21
Ρε μεγάλε, εγώ πηγαίνω χρόνια στο σινεμά και μεσημέρι, το μόνο που έχω πετύχει είναι ένα ΑΜΕΑ (διάβασε κριτική με τίτλο: Animal Factory). Βγήκες εσύ και κάτι άλλοι, ξαφνικά, με 5 μηνύματα και γράφετε ψέματα και υπερβολές. Μάλλον γιατί βαράει μύγες το μαγαζί, τα μεσημέρια του καλοκαιριού και αναλάβατε δράση, όλοι οι παπατζήδες, μπας και γίνει κάνα μπούγιο.

Έχεις δίκιο τα μεσημέρια σκάνε τα ΑΜΕΑ σαν εσένα. Το κουβαδάκι σου και σε άλλη παραλία.

Υ.Γ αφού έχεις τόση έφεση στην μυθοπλασία γιατί δεν μπας σε κανένα εκδοτικό οίκο να σου εκδώσουν κανένα βιβλίο? μπας και γλυτώσουμε από εσένα

Filippos3739

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2019
Κριτικές
4
Like
280
Πόντοι
21
Καλησπέρα γνωρίζεται αν έχει glory hole σε αρκετά κοινή θέα? Γτ σκέφτομαι Ν πάω Ν στηιω σαν passive γύρω στις 11μμ? Θα περάσεις κόσμος να ειναι τοπ η όχι?
Από όλα έχει ο μπαξές.....

cocos30

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
16
Like
2.182
Πόντοι
2.477
Δεν πήρα απάντηση, αν μπορείτε πείτε μ γ Ν ξέρω αν είναι ν πάω.ουσιαστικα θέλω ν στηθω σε καμπίνα κ οποίος περνάει ν μπαίνει μ χυνει κ ν φεύγει. Γίνονται τέτοια σκηνικά η τζάμπα θα πάω?

Γινονται τυπε
θα εισαι αραχτος και στημενος σε καμπινα ολο και καποιος θα περασει να σπρωξει το εργαλειο του στην τρυπα σου!Υπομονη να εχεις!

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
Εμαθα απο εγκυρη πηγη οτι αυριο μεσημερι θα σκασει μυτη η ΜΕΝΕΓΑΚΗ!!!
θα περασει μια βολτα απο το σινεμα πριν παει ΣΚ σε κανενα νησακι..

:takethis: :takethis: :takethis:

κι εσενα τι σε νοιαζει?
αφου οταν παει στη μυκονο θα την ανεβασεις ΚΑΙ ΑΥΤΉΝΑΝΕ σε link στο mykonos live tv !

jimi09

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2019
Like
56
Πόντοι
1
ρε φιλε δεν εινε δικο μου το μαγαζι .παω 4 χρονια εκει κ εχς πετειχη μεσα στα 4 χρονια 5 φορεσ ζευγαρι κ 2 φορες μονες τους.πολλεσ ειναι?οποτε παω ολο γεροι κ κατι σαπιοι ενοχλιτικοι ειναι.δεν ειπα πως καθε μερα γαμαμε μουνια εκει μεσα .επεισις πρεπει καπιοσ να ειναι τυχερος αν σκασι κατι τισ ωρες που ειναι εκει

jimi09

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2019
Like
56
Πόντοι
1
εγω χτες βραδυ αργα πετυχα κατι κουνελακια του playboy που ειχανε ερθει με αγριες διαθεσεις και εγινε μια πολυ μεγαλη παρτουζα και περασαμε ολοι καλα χυσαμεολοι !
[/quote Κανα ιβεντ θα ειχε

Semis35

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2017
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
1

Σε κοινη θεα οχι. Αναμεσα σε καμπινες ναι εχει. Θα  περασει κοσμος αλλα το αν θα σε πηδηξει θα εξαρτηθει.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.292
Πόντοι
7.885

Τύπε γίνονται τις καθημερινές αλλά να πας μετά τις 02:00 για να πετύχεις κόσμο. Καλύτερα ντύσου και κροςς για μεγαλύτερη ανταπόκριση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom