Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.288
Πόντοι
7.885
Μερικοί τύποι εδώ είσαστε... Καλύτερα να μην το χαρακτηρίσω... Πηγαίνετε σε τσονταδικο και σας χαλάει το ότι έχει ηλικιωμένους... Σε απόλυτη καλτιλα (ο ένας δίνει πιπα στον άλλο) ψάχνετε κανόνες υγιεινής... Θέλετε φεις κοντρόλ στο τσονταδικο στην ομόνοια...ρε πάτε καλά καταλάβατε που πηγαίνετε;;;;; έλεος ρε παιδιά... Τα έχετε μπερδέψει... Έλεος!!!!!!!!

Τύπε εσύ τι ψάχνεις σ'ένα τσοντάδικο??? Για ποιο λόγο πηγαίνεις???

nikos708

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2017
Κριτικές
131
Like
7.191
Πόντοι
17.576
τα ζευγάρια στα τσονταδικο τυπε μου είναι νέα μόδα... Δεν με χαλάει αλλά ο λόγος που πηγεναμε όλοι μας ήταν η καλτιλα... Εγώ τουλάχιστον αυτήν γουστάρω... Αν θέλω αποκλειστικά όμορφα ζευγάρια και πιπίνια δεν θα τα ψάξω εκεί... Αν έρθουν δεν θα με χαλάσει αλλά ο σκοπός της επισκέψεως μου θα είναι άλλος...!!

Τύπε εσύ τι ψάχνεις σ'ένα τσοντάδικο??? Για ποιο λόγο πηγαίνεις???

nnikosss

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2010
Κριτικές
13
Like
86
Πόντοι
11
Λεω καποια στιγμη να παω με μια φιλη που γουσταρει το σκηνικο.μεσημερι Καθημερινής θα βρεθει κανενα στρειτνα γινει παρτουζαςποιο σινεμα προτεινετε;μην στελνετε πμ δε θελω 100 ατομα.δεν ειναι ψεμα αλλα ουτε κ σιγουρο.το φοβαμαι λιγο

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
Λεω καποια στιγμη να παω με μια φιλη που γουσταρει το σκηνικο.μεσημερι Καθημερινής θα βρεθει κανενα στρειτνα γινει παρτουζαςποιο σινεμα προτεινετε;μην στελνετε πμ δε θελω 100 ατομα.δεν ειναι ψεμα αλλα ουτε κ σιγουρο.το φοβαμαι λιγο
σαν ζόμπι θα στην πέσουν αδελφέ,να είσαι σίγουρος!
Εγω μια τρομάρα την πήρα πιτσιρικάς που ήμουν

nnikosss

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2010
Κριτικές
13
Like
86
Πόντοι
11
Καταλαβα.μικρος δεν ειμαι αλλα απειρος απο τα σημερινα τσονταδικα

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
Καταλαβα.μικρος δεν ειμαι αλλα απειρος απο τα σημερινα τσονταδικα
όταν λέω μικρός τότε ήμουν δεν ήμουν 33,άρα άπειρος εννοούσα,έχεις δίκιο
Είχα γράψει και κριτική,πραγματικά σαν υπνωτισμένα ζόμπι σε κυνηγάνε.

index

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Like
160
Πόντοι
16
αύριο Κυριακή βράδυ στις 23,00 θα έρθει στο σινεμά μια Κρος για να την παίξουν, αν έχω περισσότερα θα επανέλθω .

index

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Like
160
Πόντοι
16
όταν λέω μικρός τότε ήμουν δεν ήμουν 33,άρα άπειρος εννοούσα,έχεις δίκιο
Είχα γράψει και κριτική,πραγματικά σαν υπνωτισμένα ζόμπι σε κυνηγάνε.

λογικό κάπου όταν εκεί πάνε κατά κύριο λόγο Κρος η γκέι αν σκάσει ζευγάρι να θέλουν να παίξουν μαζί τους άπλα δεν είναι τόσο διακριτικοί όσο θα πρέπει..

sperfect

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2007
Κριτικές
2
Like
242
Πόντοι
21
Θα ειναι κανας ψωλαρας τοπ το βράδυ να μου τα δώσει;

index

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Like
160
Πόντοι
16
Καλησπέρα δεν θα πάει σήμερα το κροσακι που ήθελε. . Όταν γίνει θα επανέλθω

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
68
Like
13.970
Πόντοι
4.926
Καλησπέρα δεν θα πάει σήμερα το κροσακι που ήθελε. . Όταν γίνει θα επανέλθω
Μετά από τα fake ζευγάρια που κανονίζουν ραντεβού, αλλά τελευταία στιγμή τσακώνονται μεταξύ τους, τώρα βαράνε πιστόλι και οι crossdressers; Καλά το πάτε εκεί στο σινεμά. Στο τέλος θα μείνει μόνο ο κωλό-Γιώργας και τα ΑΜΕΑ.

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
68
Like
13.970
Πόντοι
4.926
Μεγάλε, τις τελευταίες εβδομάδες είσαι ο τρίτος που γράφει ότι θα έρθει στο σινεμά με κοπέλα. Κανένας από τους προηγούμενους δεν ήρθαν, το ίδιο θα κάνεις και εσύ, για αυτό έγραψες ότι τάχα μου δεν είναι σίγουρο, για να γλιτώσεις τις φασίνες. Πάρτε το χαμπάρι, οι τακτικοί θαμώνες δεν ψαρώνουν και κάθε φορά που γράφετε τέτοιες μπλόφες, τις διαβάζουμε και γλιτώνουμε τα χρήματα του εισιτηρίου.

aris007strip

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2015
Like
48
Πόντοι
0
Κατα την 1 παρα με 1 μπηκε νεο κ αβγαλτο ζευγαρακι.
Ανεβηκε λιγο εξωστη κ μετα απο λιγο αραξε κανα τεταρτο κεντρικη αιθουσα μεσαιες καρεκλες. Αποχωρησε χωρις να κανει κατι.
Καβλωσα μονο που ειδα την κοπελα να κοιταει γυρω της...
Για αυτα ζουμε....

Επισκέπτης
Ποση ομοφυλοφιλια εχει στην Ελλαδα; Παγκοσμια λενε 10% αλλα εγω πιστευω Ελλαδα ειναι πολυ παραπανω.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.288
Πόντοι
7.885
Αν θυμάμαι καλά είχε δημοσιεύσει μια ενδιαφέρουσα στατιστική ο ''διάσημος'' πλέον υπαστυνόμος μιχάλης λώλης όπου ανέφερε πως στην ελ.ας υπάρχουν 9.000 ομοφυλόφιλοι αστυνομικοί και γενικά στις ε.δ το 30% των μονίμων είναι ομοφυλόφιλοι  :headbaning2: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

Πουστρα35

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
96
Πόντοι
16
Αν θυμάμαι καλά είχε δημοσιεύσει μια ενδιαφέρουσα στατιστική ο ''διάσημος'' πλέον υπαστυνόμος μιχάλης λώλης όπου ανέφερε πως στην ελ.ας υπάρχουν 9.000 ομοφυλόφιλοι αστυνομικοί και γενικά στις ε.δ το 30% των μονίμων είναι ομοφυλόφιλοι  :headbaning2: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

Και βαααλε, και βααααααλεεεεε........

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom