Tzepi 2017
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2017
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
( Lα Κοlαn),Αυτο άκουσα και εγώ!! Μάλλον φτιάχναναι Στέφανή λουλούδιον μέρα που ήταν!!!
Παιδια δεν πηγαμε τελικα γιατι εκανε πισω η κοπελα σε φαση να μαλωσουμε.
Ζητω συγνωμη απο ολους σας αλλα σε καμια περιπτωση δεν ηταν fake η αναρτηση μου.
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!Περιπου στις 10:00 εσκασε ζευγαρι γυρω στα 30-35. Η τυπισσα ξανιθια, κοντη και ηταν στον ογκο. Μπηκαν στη μεσαια καμπινα του εξωστη και γαμηθηκαν με κλειστη πορτα-παραθυρο. Μολις τελειωσαν ο τυπος μας ειπε οτι μετα απο λιγο θα καναμε σκηνικο ολοι αλλα εφυγαν.Μπραβο τους που ηρθαν αλλα δεν υπηρχε λογος να μας ριξουν δουλεμα.
Στις 12:20 εσκασε αλλο ζευγαρι, γυρω στα 30. Η τυπισσα ξανθια μετρια και βυζου. Μπηκαν στη δευτερη καμπινα του εξωστη μαζι με εναν αλλον τυπο και της σκισανε τα ραματα με κλειστη πορτα-παραθυρο αλλα με ανοιχτο παραθυρακι στη διπλανη καμπινα οπου τον επαιζε ενας τυπος. Δεν γνωριζω αν συμμετειχε γενικα. Μετα απο μια ωρα πουτσας μπαλας και κραβ μαγκα την εκαναν.
Μεγαλη μορφη ενας γερος πισωγλετζες ο οποιος ειχε πιει τσιπουρα και κολλαγε σε ολους, αλλα ειχε χαβαλε.
Μορφη νο2 ο τυπος που τον ειχε παρει ο υπνος και ακουγοταν το ροχαλητο του σε ολο το σινεμα.
Ps μαγκες οταν ερχεστε στο σινεμα καντε κανα μπανιο γιατι δεν φτανει που ζεχνετε μας πλησιαζετε κιολας. Αρκουδιαριδες.
Εκτέθηκες, δεν μας πείθεις!Παιδια δεν πηγαμε τελικα γιατι εκανε πισω η κοπελα σε φαση να μαλωσουμε.
Ζητω συγνωμη απο ολους σας αλλα σε καμια περιπτωση δεν ηταν fake η αναρτηση μου.
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!
Φίλε Καλτίλα, ήταν ο πουστόγερος με τα γυαλιά που μας έλεγε, χαριτολογώντας, για να περάσουμε με το πρώτο ζευγάρι, ότι ήθελε 2€ και μία πίπα; Που στράβωσε μαζί του ο ταμίας, επειδή τον ακούμπησε;
ο barock παει .. εμπαινε σαν maximos και blackdove ...δεν πηγαινουν οι γκει του σαιτ σε αυτο το σινεμα; μονο οι στρειτ;
ακου εδω το ψωνιο !!!μου ζητησε να γραψουν οσοι την θυμονται κ ειχαν ερθει τοτε στο παιχνιδι
Φίλε Dynamics, κάθε φορά που ποστάρουμε μια ιστορία, μας γράφεις συνέχεια για ένα περιστατικό που συνέβη το 2014. Keep walking!σε προσφατη επαφη που ειχα με την αεροσυνοδο που ειχα γραψει πριν λιγες μερες αλλα και που ειχε γινει παιχνιδι πριν καιρο...
μου ζητησε να γραψουν οσοι την θυμονται κ ειχαν ερθει τοτε στο παιχνιδι!Οποιος θυμαται μπαινει κ γραφει!Θα μπει η κοπελα και θα διαβασει γιαυτο το λεω....ευεπλιστω οτι θα ξανα ερθει συντομα παλι για να γινει χαμος στο σινεμα!
σε προσφατη επαφη που ειχα με την αεροσυνοδο που ειχα γραψει πριν λιγες μερες αλλα και που ειχε γινει παιχνιδι πριν καιρο...
μου ζητησε να γραψουν οσοι την θυμονται κ ειχαν ερθει τοτε στο παιχνιδι!Οποιος θυμαται μπαινει κ γραφει!Θα μπει η κοπελα και θα διαβασει γιαυτο το λεω....ευεπλιστω οτι θα ξανα ερθει συντομα παλι για να γινει χαμος στο σινεμα!
τυπε η ίδια το ζητάει οχι εγω..δεν ήταν το 14 όμως..Όπως κ να έχει ούτε γκομενος της είμαι ούτε τπτ απλά να ξανά έρθει Θέλω γιατί εχω πελώρια ανάγκη το σκηνικόΦίλε Dynamics, κάθε φορά που ποστάρουμε μια ιστορία, μας γράφεις συνέχεια για ένα περιστατικό που συνέβη το 2014. Keep walking!
το έχουμε πελώρια ανάγκη τυπε να ξανά έρθει..Τύπε πες της ότι την ξεχάσαμε μετά από τόσο καιρό.Μια φορά στην 4ετια γίνονται οι εκλογές,όχι οι επισκέψεις στα τσοντάδικα.Άμα γουστάρει σχόλια στο μπου πρώτα να ξανάρθει στο τσοντάδικο και μετά να μπει να διαβάσει.