Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 52 άτομα (13 μέλη και 39 επισκέπτες)

Tzepi 2017

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2017
Like
12
Πόντοι
0
( Lα Κοlαn),Αυτο άκουσα και εγώ!!  Μάλλον φτιάχναναι Στέφανή λουλούδιον μέρα που ήταν!!! :2funny: :2funny: :dancing: :dancing: :knockinb:

kaulas77

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2019
Like
4
Πόντοι
0
Παιδια δεν πηγαμε τελικα γιατι εκανε πισω η κοπελα σε φαση να μαλωσουμε.
Ζητω συγνωμη απο ολους σας αλλα σε καμια περιπτωση δεν ηταν fake η αναρτηση μου.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.151
Πόντοι
7.885
Ζητω συγνωμη απο ολους σας αλλα σε καμια περιπτωση δεν ηταν fake η αναρτηση μου.

Τύπε το ανταλτ είναι για σκληρούς μύστες και ανώμαλες τύπισσες,έπρεπε να είχες ενημερώσει την δικιά σου.Δεν πειράζει,την επόμενη φορά.

kaltilas

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2017
Like
78
Πόντοι
0
Περιπου στις 10:00 εσκασε ζευγαρι γυρω στα 30-35. Η τυπισσα ξανιθια, κοντη και ηταν στον ογκο. Μπηκαν στη μεσαια καμπινα του εξωστη και γαμηθηκαν με κλειστη πορτα-παραθυρο. Μολις τελειωσαν ο τυπος μας ειπε οτι μετα απο λιγο θα καναμε σκηνικο ολοι αλλα εφυγαν.Μπραβο τους που ηρθαν αλλα δεν υπηρχε λογος να μας ριξουν δουλεμα.

Στις 12:20 εσκασε αλλο ζευγαρι, γυρω στα 30. Η τυπισσα ξανθια μετρια και βυζου. Μπηκαν στη δευτερη καμπινα του εξωστη μαζι με εναν αλλον τυπο και της σκισανε τα ραματα με κλειστη πορτα-παραθυρο αλλα με ανοιχτο παραθυρακι στη διπλανη καμπινα οπου τον επαιζε ενας τυπος. Δεν γνωριζω αν συμμετειχε γενικα. Μετα απο μια ωρα πουτσας μπαλας και κραβ μαγκα την εκαναν.

Μεγαλη μορφη ενας γερος πισωγλετζες ο οποιος ειχε πιει τσιπουρα και κολλαγε σε ολους, αλλα ειχε χαβαλε.

Μορφη νο2 ο τυπος που τον ειχε παρει ο υπνος και ακουγοταν το ροχαλητο του σε ολο το σινεμα.

Ps μαγκες οταν ερχεστε στο σινεμα καντε κανα μπανιο γιατι δεν φτανει που ζεχνετε μας πλησιαζετε κιολας. Αρκουδιαριδες.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.151
Πόντοι
7.885
Τύπε καλτίλα ωραία τα έγραψες,αυτό το μπάνιο όμως τι το ήθελες  :S :S :think: :think: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:.Μας χαλάει όλον τον ρομαντισμό του τσοντάδικου  :headbaning2: :rockon: :rockon: :rockon:.Πουστρόγεροι και μπάνιο ξέρεις ότι δεν πάνε μαζί  :2funny: :2funny: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Σκηνικό με γέρο στην Αλάσκα πριν χρόνια στην πρώτη σειρά στα καθίσματα.
Κοιμόταν αλλά κάθε 20 με 25 λεπτά ξύπναγε. Έριχνε μια ματιά στην οθόνη και έλεγε
"Γλύψε μωρή καριόλα γλύψε!" Άντε πάλι την έπεφτε για ύπνο και τούμπαλιν όλη μέρα.
Όλη μέρα μέσα την έβγαζε. Όποτε πήγαινες τον έβρισκες εκεί.
Στην τελευταία του επίσκεψη στο σινεμά όμως δεν ξύπνησε και τον πήρε το ασθενοφόρο. Έμφραγμα του μυοκαρδίου όπως μάθαμε. Τον βρήκαν τα μεσάνυχτα που έκλεινε το τσοντάδικο και Τέλος.
:priest: :priest:

Semis35

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2017
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
1
Μορφη νο3 ο κολάν που παλευε να βρει φαση και εκανε χιλιομετρα μεσα στο σινεμα.

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
67
Like
12.915
Πόντοι
4.926
Περιπου στις 10:00 εσκασε ζευγαρι γυρω στα 30-35. Η τυπισσα ξανιθια, κοντη και ηταν στον ογκο. Μπηκαν στη μεσαια καμπινα του εξωστη και γαμηθηκαν με κλειστη πορτα-παραθυρο. Μολις τελειωσαν ο τυπος μας ειπε οτι μετα απο λιγο θα καναμε σκηνικο ολοι αλλα εφυγαν.Μπραβο τους που ηρθαν αλλα δεν υπηρχε λογος να μας ριξουν δουλεμα.

Στις 12:20 εσκασε αλλο ζευγαρι, γυρω στα 30. Η τυπισσα ξανθια μετρια και βυζου. Μπηκαν στη δευτερη καμπινα του εξωστη μαζι με εναν αλλον τυπο και της σκισανε τα ραματα με κλειστη πορτα-παραθυρο αλλα με ανοιχτο παραθυρακι στη διπλανη καμπινα οπου τον επαιζε ενας τυπος. Δεν γνωριζω αν συμμετειχε γενικα. Μετα απο μια ωρα πουτσας μπαλας και κραβ μαγκα την εκαναν.

Μεγαλη μορφη ενας γερος πισωγλετζες ο οποιος ειχε πιει τσιπουρα και κολλαγε σε ολους, αλλα ειχε χαβαλε.

Μορφη νο2 ο τυπος που τον ειχε παρει ο υπνος και ακουγοταν το ροχαλητο του σε ολο το σινεμα.

Ps μαγκες οταν ερχεστε στο σινεμα καντε κανα μπανιο γιατι δεν φτανει που ζεχνετε μας πλησιαζετε κιολας. Αρκουδιαριδες.
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!
Φίλε Καλτίλα, ήταν ο πουστόγερος με τα γυαλιά που μας έλεγε, χαριτολογώντας, για να περάσουμε με το πρώτο ζευγάρι, ότι ήθελε 2€ και μία πίπα; Που στράβωσε μαζί του ο ταμίας, επειδή τον ακούμπησε;

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
67
Like
12.915
Πόντοι
4.926
Εκτέθηκες, δεν μας πείθεις!

kaulas77

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2019
Like
4
Πόντοι
0
Πιστευειες οτι για καποιον λογο με ενδιαφερει η απαντηση σου?

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
67
Like
12.915
Πόντοι
4.926
Επίσκεψη βράδυ Πέμπτης, στο σινεμά. Πήγα στις 19:00 και έφυγα λίγο πριν τις 21:00. Ήμασταν 5-6 νοματαίοι, εκτός από εμένα, όλοι δροσεροί. Όπως καθόμουν στα καθίσματα, με πλησίασε ένας μπάρμπας και με ρώτησε εάν μου αρέσουν και εάν πηγαίνω με τραβεστί. Του απάντησα "ούτε καν" και εξαφανίστηκε. Μετά από λίγα λεπτά ανέβηκα στον εξώστη, ο οποίος είχε μια απαίσια μυρωδιά και είδα στην δεύτερη καμπίνα, έναν τύπο ντυμένο γυναίκα. Μπήκα στην πρώτη καμπίνα για να δω καλύτερα, από το ανοικτό παραθυράκι και ο τύπος γύρισε το σώμα του και μου έδειξε τον κώλο του. Πρέπει να ήταν ο μπάρμπας, που με ρώταγε για τις τρανς. Προχώρησα προς την σκοτεινή γωνία και είδα έναν τύπο να έχει μπει καβάλα σε έναν άλλον, που ήταν ξαπλωμένος σε έναν καναπέ. Γενικά δεν είχε τίποτα αξιόλογο από παρουσίες. Ήταν και ένας καράφλας, τρόμπας, ο οποίος τον είχε συνέχεια έξω, τον έπαιζε σε δημόσια θέα και μούγκριζε σαν ζώο. Σε κάποια φάση με πλησίασε ένας φαλακρός ομοφυλόφιλος, έκατσε δίπλα μου και αφού με ρώτησε εάν μου αρέσει το τρίο (δύο άνδρες, μία γυναίκα) μου πρότεινε να κάναμε ένα μαζί, με μία φίλη του, με την προϋπόθεση να έκανα κάτι και με αυτόν. Του απάντησα ευγενικά, ότι δεν πάω με άνδρες και αφού μου έκανε ένα κομπλιμέντο αποσύρθηκε. Λίγο πριν φύγω, πήγα και τον καληνύχτισα, επειδή ήταν συμπαθής.

Dynamics

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
141
Πόντοι
16
σε προσφατη επαφη που ειχα με την αεροσυνοδο που ειχα γραψει πριν λιγες μερες αλλα και που ειχε γινει παιχνιδι πριν καιρο...
μου ζητησε να γραψουν οσοι την θυμονται κ ειχαν ερθει τοτε στο παιχνιδι!Οποιος θυμαται μπαινει κ γραφει!Θα μπει η κοπελα και θα διαβασει γιαυτο το λεω....ευεπλιστω οτι θα ξανα ερθει συντομα παλι για να γινει χαμος στο σινεμα!

kaltilas

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2017
Like
78
Πόντοι
0
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!
Φίλε Καλτίλα, ήταν ο πουστόγερος με τα γυαλιά που μας έλεγε, χαριτολογώντας, για να περάσουμε με το πρώτο ζευγάρι, ότι ήθελε 2€ και μία πίπα; Που στράβωσε μαζί του ο ταμίας, επειδή τον ακούμπησε;

Ναι αυτός!

Επισκέπτης
δεν πηγαινουν οι γκει του σαιτ σε αυτο το σινεμα; μονο οι στρειτ;

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
67
Like
12.915
Πόντοι
4.926
σε προσφατη επαφη που ειχα με την αεροσυνοδο που ειχα γραψει πριν λιγες μερες αλλα και που ειχε γινει παιχνιδι πριν καιρο...
μου ζητησε να γραψουν οσοι την θυμονται κ ειχαν ερθει τοτε στο παιχνιδι!Οποιος θυμαται μπαινει κ γραφει!Θα μπει η κοπελα και θα διαβασει γιαυτο το λεω....ευεπλιστω οτι θα ξανα ερθει συντομα παλι για να γινει χαμος στο σινεμα!
Φίλε Dynamics, κάθε φορά που ποστάρουμε μια ιστορία, μας γράφεις συνέχεια για ένα περιστατικό που συνέβη το 2014. Keep walking!

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.151
Πόντοι
7.885

Τύπε πες της ότι την ξεχάσαμε μετά από τόσο καιρό.Μια φορά στην 4ετια γίνονται οι εκλογές,όχι οι επισκέψεις στα τσοντάδικα.Άμα γουστάρει σχόλια στο μπου πρώτα να ξανάρθει στο τσοντάδικο και μετά να μπει να διαβάσει.

Dynamics

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
141
Πόντοι
16
Φίλε Dynamics, κάθε φορά που ποστάρουμε μια ιστορία, μας γράφεις συνέχεια για ένα περιστατικό που συνέβη το 2014. Keep walking!
τυπε η ίδια το ζητάει οχι εγω..δεν ήταν το 14 όμως..Όπως κ να έχει ούτε γκομενος της είμαι ούτε τπτ απλά να ξανά έρθει Θέλω γιατί εχω πελώρια ανάγκη το σκηνικό

Dynamics

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
141
Πόντοι
16
Τύπε πες της ότι την ξεχάσαμε μετά από τόσο καιρό.Μια φορά στην 4ετια γίνονται οι εκλογές,όχι οι επισκέψεις στα τσοντάδικα.Άμα γουστάρει σχόλια στο μπου πρώτα να ξανάρθει στο τσοντάδικο και μετά να μπει να διαβάσει.
το έχουμε πελώρια ανάγκη τυπε να ξανά έρθει.. :wanker:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom