Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (11 μέλη και 30 επισκέπτες)

Milen

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2017
Like
166
Πόντοι
0
Προχθες το βράδυ γύρω στις 23:00... κανείς δεν ήταν μέσα να γράψει τι έγινε;
Είχε πολύ κόσμο που έπαιζε μαζί μας...

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Για γράψε τι έπαιξε. Εγώ ήμουν στην εκκλησία.
:zombie: :zombie:

oddis

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2019
Like
68
Πόντοι
0
Εγώ 2 φορές που έχω πάει έχω δεχθεί πολύ καλή φιλοξενία πάντως και θα ξαναπάω γιατί το λάτρεψα

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Ξεπλένω την σαπίλα τύπε.
:shit:

Semis35

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2017
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
1
Προχθες το βράδυ γύρω στις 23:00... κανείς δεν ήταν μέσα να γράψει τι έγινε;
Είχε πολύ κόσμο που έπαιζε μαζί μας...

Μπορεις κι εσυ να γραψεις αν ησουν εκει.
Παρολα αυτα ο κοσμος δεν ηταν τοσο καλος....

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746
Έχει καί άλλα μαγαζιά στην Αθήνα φθηνότερα Μαρία 9ευρω +6 το πάρκινγκ γιατί άμα το αφήσεις απέναντι θα στο γράψουν καί σέ κανα στενό θατο βρείτε σπασμένο αν ήταν σε άλλη περιοχή το μαγαζί δεν θα υπήρχε ανταγωνιστής κανένας , πλέων η περιοχή του Μεταξουργείου και πέριξ είναι πολύ υποβαθμισμένη σε σχέση με το Σύνταγμα που είναι το λάμδα απλά έχει σχετικά δύσκολη θέση για πάρκινγκ

sperfect

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2007
Κριτικές
2
Like
233
Πόντοι
1
Κανας ψωλαρας τοπ για το απόγευμα;

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
Έχει καί άλλα μαγαζιά στην Αθήνα φθηνότερα Μαρία 9ευρω +6 το πάρκινγκ γιατί άμα το αφήσεις απέναντι θα στο γράψουν καί σέ κανα στενό θατο βρείτε σπασμένο αν ήταν σε άλλη περιοχή το μαγαζί δεν θα υπήρχε ανταγωνιστής κανένας , πλέων η περιοχή του Μεταξουργείου και πέριξ είναι πολύ υποβαθμισμένη σε σχέση με το Σύνταγμα που είναι το λάμδα απλά έχει σχετικά δύσκολη θέση για πάρκινγκ

ενδιαφέρουσα προσέγγιση.
αν και σε "σχεδόν" ακαταλαβίστικα ... η απουσία τελείας και η ορυμαγδόν παραθεση των σκέψεων!

Σε ποιά αλλά μαγαζιά φθηνότερα αναφέρεσαι; Η είσοδος ειναι 7,5Ε (όχι 9Ε). Για πες να μαθαίνουμε.

Στα πισω στενά με προσοχή στο παρκάρισμα ειναι ΟΚ. όχι αυτοκίνητο που να βγάζει ματι , ούτε κάτι μέσα στο αυτοκίνητο που να μπορεί να τραβήξει την προσοχή (κουτι, τσάντα, σακούλα...)
Εαν δε, αφιερώσει κάποιος 7' περπατημα μπορεί να παρκάρει σε 'γειτονια'.
Το Λάμδα ΔΕΝ ειναι στο Σύνταγμα (μην τρελλαθουμε). Ειναι Κουκακι/Νεος Κόσμος (Συγγρού). Κι εκεί το παρκάρισμα θέλει προσοχή...τα στενά τριγύρω ΔΕΝ ειναι ότι καλύτερο, συν την έλλειψη θέσεων γενικά.

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746
Συγνώμη,για τα λάθη οκ στο ανταλτ ή είσοδος είναι 7,50ευρο+όμως αν θες να πάς και σε άλλους χώρους πληρώνεις γενικά 9ευρο το λάμδα με το ανταλτ δεν συγκρίνεται, αλλά έχει αρκετά, καλά σχόλια καί είναι και καθαρό και ήσυχο

panagos7

Πορνοστάρ
Εγγρ.
5 Δεκ 2014
Κριτικές
52
Like
7.677
Πόντοι
8.816
κανα ζευγαρακι παιζει να πετυχεις κανα σαβαττο για καμια παρτουζιτσα η αποτελει ονειρο θερινης νυκτος;

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746
Δεν είναι σπάνιο πεζει, αλλά το κακκο είναι ότι μόνο στο ανταλτ γίνεται νά μπενουν ζευγάρια, καί υπάρχει μια λάθος νεοτροπια από την αρχή ότι μπήκε ζευγάρι ωραία θα γ@μησουμε σήμερα, αυτό είναι το λάθος και δεν τρέχουμε πίσω από το ζευγάρι άλλο ένα σοβαρό λάθος που σε άλλα μαγαζιά τα ζευγάρια καμία φωρα περνάνε απαρατήρητα

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
67
Like
12.913
Πόντοι
4.926
Επίσκεψη χθες το βραδάκι στο σινεμά. Πήγα μετά τις 21:30 και έφυγα στις 23:30. Στο ταμείο ήταν ένας καινούργιος υπάλληλος και ο κωλόγιωργας απών. Είχε αρκετό κόσμο, με τους περισσότερους αδερφές. Στην κάτω καμπίνα, με το τζάμι, ένας τύπος γαμούσε έναν τραγικό υπερήλικα με μούσια και αργότερα, στο τέρμα του εξώστη, κάτι γεροντοπαλίκαρα τσιμπουκώναν έναν μπάρμπα. Άραξα στο φουαγιέ, όπου συνάντησα ένα φιλαράκο, τον οποίο είχα γνωρίσει γαμιόντας την Νάντια και γνωρίστηκα με το φίλο και μέλος Καλτίλα. Ξαφνικά έσκασε μύτη νέο ζευγάρι, πολύ μέτριας εμφάνισης. Εξερεύνησαν το χώρο, έκατσαν για λίγο στους καναπέδες, κατέβηκαν στο υπόγειο και έφυγαν χωρίς να κάνουν τίποτα, μιας και φαινόντουσαν πρωτάρηδες. Εγώ έκατσα με τα παιδιά και συζητούσα για πολύ ώρα, σχολιάζοντας και γελώντας με τα τραγελαφικά που συμβαίνουν στο σινεμά. Χρόνο δεν έχασα, καθώς δεν είχα τι να κάνω στο σπίτι, λεφτά δεν ξόδεψα, αφού είχα συμπληρώσει τις 5 επισκέψεις και είχα δωρεάν είσοδο και τέλος δεν ταλαιπωρήθηκα, γιατί με κατέβασε στην περιοχή μου, με το αμάξι του, ο φιλαράκος. Το πρόσωπο της ημέρας ήταν ένας ψηλός τύπος με μούσια, ο οποίος στήθηκε όρθιος στην γωνία, που είναι οι τρεις καμπίνες, κατέβασε το παντελόνι του και άρχισε να τραβάει μαλακία ασύστολα. Δεν του έδινε κανένας σημασία, ούτε καν οι gay, με αποτέλεσμα αυτός να τον παίζει πιο δυνατά και οι ήχοι από το ψωλοκοπάνημα να ακούγονται σε όλη την αίθουσα, προκαλώντας το γέλωτα και τον οίκτο των θαμώνων, για αυτό το ανώμαλο και δυστυχισμένο πλάσμα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom