redheadnympho
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2015
- Like
- 669
- Πόντοι
- 81
τι να πω?
που να θυμομαστε κοπελα του τι γαμαγαμε πριν 3 χρονια. και εσυ τωρα το θυμηθηκες? δεν εχει συμβει τπτ πιο συγκλονιστικο τα τελευταια 3 χρονια σου?δεν ξερω αν πρεπει αν το παρω σαν κοπλιμεντο η οχι,ειμαι η κοκινομαλλα και οσοι μ εχουν δει ξερουν.
αν εισαι αυτος που ειχαμε κανειτην φαση στο υπογειο στειλε μου πμ
θες να ξανα ερθεις?να περασουμε καλα?ειναι αρκετα χρονια ,3 νομιζω
Την ζωντανή καβλα αναζήτω τότε
Αυτόν που μπήκε μέσα μου από τον κολο και δεν κατάλαβα τίποτα απο την απιστευτη καβλα
Αυτόν που μας έλιωσε και μας γαμησε το μυαλό
ηταν στο υπογειο,πηδουσε μια αλλη ,κατεβηκα με τον αντρα μου,του εκανα ενα σοου που τραβουσα μαλακια και εχυνα,
τρελαθηκε ο νεαρος,
την παρατησε ηρθε και πηδιομασταν με τις ωρες,εχυνα ασταματητα,με γαμουσε απο τον κολο και ηταν τετοια η καβλα που δεν ενοιωθα καθολου πονο.
και για τους πικροχολους ηταν πουτσαρας...
οποις γνωριζει η αν εσυ ο ιδιος το δεις μιλα μου
εχω χυσει παρα πολλες φορες τραβωντας μαλακια σκεφτομενη εκεινη την βραδια
!!!
δεν μπορω να καταλαβω γιατι ολοι με πηρατε στο κυνηγι οταν μπηκα πρωτη φορα εδω,με βριζατε με λεγατε κλωνο και τετοια,τωρα στα PM ΟΛΟΙ ΜΕ ΘΥΜΑΣΤΕ!!!και γιατι δεν τα γραφετε στο φορουμ ,για να παρω και εγω αερα και να ξαναερθω , και τωρα ολοι ξαφνικα με θυμαστε!!!
δεν μπορω να καταλαβω γιατι ολοι με πηρατε στο κυνηγι οταν μπηκα πρωτη φορα εδω,με βριζατε με λεγατε κλωνο και τετοια,τωρα στα PM ΟΛΟΙ ΜΕ ΘΥΜΑΣΤΕ!!!και γιατι δεν τα γραφετε στο φορουμ ,για να παρω και εγω αερα και να ξαναερθω , και τωρα ολοι ξαφνικα με θυμαστε!!!
ολοι αυτο θελουν
δεν καλω ολυμπιακους αγωνες!!!να περασουμε καλα θελω
δεν καλω ολυμπιακους αγωνες!!!να περασουμε καλα θελω
ποιος εισαι εσυ?ποτε θα ξεχυθεις να σε ξαναδουμε?
δηαλδη?