Επιβεβαιώνω τα όσα αναφέρει ο thomas για το ζευγάρι με μια διαφορά. Δεν ανέφερε το παιχνίδι της εν λόγω κυρίας μαζί μου. Και μάλιστα, εγώ ήμουν ο τελευταίος που την έχυσε πριν φύγουν, όχι ο δικός της. Μπαίνω λοιπόν στις 1.00μμ ακριβώς, έκανα μια αναγνωριστική και όταν πήγα προς τους καναπέδες του εξώστη, αφενός δεν έβλεπα ούτε καν την μύτη μου, αφετέρου δεν άκουσα κάτι ιδιαίτερο, οπότε αρχικά απομακρύνθηκα από εκεί.
Μετά από λίγο λέω - για καλή μου τύχη - ας ξαναπάω να δω τι παίζει, θα έχει συνηθίσει και το μάτι μου στο σκοτάδι... Πλησιάζω και καταλαβαίνω ότι γίνεται παιχνίδι. Αρχικά σκέφτηκα ότι θα είναι gay, μετά από πολύ λίγο όμως άκουσα γυναικεία φωνούλα και λέω ΟΠΑ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ! Καθώς δεν είχε πολύ κόσμο, αράζω στον καναπέ πολύ κοντά στο κέντρο των τεκταινόμενων. Δεν ήξερα ποιος είναι ποιος, έβγαλα έξω την ψωλάρα μου και άρχισα να χαιδεύω την κυρία που τσιμπούκωνε κάποιον απέναντι, η οποία δεν έχασε ευκαιρία, μάλλον ψιλιάστηκε ότι ήρθε νέο αίμα στην παρέα και μου τον πήρε στο στόμα
Ακολούθησε ένα πίπωμα επί ένα τέταρτο με φανταστική πίπα υγρή και βαθιά. Σε κάποια φάση ο δικός της (απ' ό,τι κατάλαβα μετά) την έστησε στον απέναντι καναπέ και άρχισε να την πηδάει (προφανώς από πίσω λόγω τεχνικού προβλήματος που αναφέρει ο thomas). Πήγα μπροστά της και της τον έδινα στο στόμα. Σε κάποια φάση, την έχυσε ο δικός της και μετα από λίγο, εγώ όρθιος, η κυρία στα γόνατα να μου τον ρουφά και να τον παίζει με μανία, εμφανώς με σκοπό να με κάνιε να χύσω όπου και τα κατάφερε μετά από λίγο και της τα έριξα στο στήθος της (εκεί το ζήτησε).
Σημείωση 1: Την ώρα της πίπας πιο πριν στον καναπέ μου λέει "το χεις?", της λέω "ποιο?", μου απαντά "να με χύσεις στο στόμα", της λέω "όχι ακόμα, τώρα ήρθα" και προς τιμή της (αφού μάλλον ίσως να είχε κουραστεί λίγο για να θέλει να χύσω), συνέχισε το γαμάτο τσιμπούκι της.
Σημείωση 2: Σε κάποια φάση, έβαλα προφυλακτικό και σηκώθηκα να της τον βάλω έτσι όπως ήταν σκυμμένη και τσιμούκωνε τον τύπο στον απάνεναντι καναπέ. Δεν ήθελε όμως ή δεν μπορούσε (λόγω τεχνικού προβλήματος αφότου κατάλαβα από την περιγραφή του thomas), δεν με χάλασε καθόλου, έβγαλα το προφυλακτικό και συνεχίστηκε ο αγώνας με πίπα - όνειρο.
Αφού φεύγουν και σκεπτόμενος τι τυχερός που ήμουνα που πέτυχα το σκηνικό και συμμετεία κιόλας (σημ: τον τελευταίο καιρό δεν πήγαινα συχνά γιατί είχα πάρα πολύ καιρό να δω ζευγάρι, σε αντίθεση με πιο παλιά που έβλεπα πιο συχνά), αράζω στους καναπέδες κάτω. Σε κάποια φάση, πάω πάνω να τον παίξω και να χύσω. Κάθομαι στην δεύτερη σειρά των καθισμάτων, τέρμα αριστερά, κατεβάζω σορτσάκι και εσώρουχο, και αρχίζω να τον παίζω. Μετά από λίγο (είχε περάσει συνολικά μία περίπου ώρα από την πρώτη μου κατάθεση), βλέπω ζευγαράκι με κυρία πολύ ωραία, ψηλή, ξανθιά, γύρω στα 40 το πολύ, και κύριο μουσάτο επίσης στην ίδια ηλικία, και κάθονται στην ίδια σειρά (2η) αλλά τέρμα δεξιά.
Με το που βλέπω την κυρία, κάτι παθαίνω! Το να βλέπεις γκόμενα εκεί μέσα και μάλιστα ωραία, ανεβαίνει ξαφνικά η ανδρεναλίνη και σε χτυπάει απότομα, είναι γαμάτο συναίσθημα! Φυσικά συνεχίζω να τον παίζω βλέποντας την κυρία, η οποία κοίτούσε αριστερά δεξιά και πίσω, ήταν φανερό ότι "κάτι" έψαχνε. 2-3 τύποι μπαίνουν από πίσω στις καμπίνες, προφανώς για να πάρουν θέση.
Μετα από λίγο, μπαίνουν σε μια καμπίνα και αμέσως μπαίνω κι εγώ στην διπλανή η οποία ήταν κενή για καλή μου τύχη. Η κυρία είχα αρχίσει ήδη το παιχνίδι και τσιμπούκωνε τον δικό της. Αράζω τον βγάζω έξω και απολαμβάνω το θέαμα. Φορούσε μαύρο μαγιό ολόσωμό (προφανώς είχαν έρθει από θάλασσα καυλωμένοι). Το απέναντι πορτάκι επίσης ανοιχτό με τύπο να παίρνει μάτι. Κάποια στιγμή σηκώνεται ο δικός της και της τον χώνει πισωκολλητά ενώ, κατευθύνει την κυρία προς το μέρος μου. Μάλλον είχε γίνει η "επιλογή". Thanks! Μετά από λίγο κλείνουν το απέναντι πορτάκι, εγώ χάιδευα απαλά τα χέρια της κυρίας ενώ τον έπαιζα με το άλλο μου χέρι, και αυτή πλησίαζε όλο και πιο πολύ σε μένα, όπου σε κάποια φάση, μου λέει "έλα να σε γλείψω!". Μετά από πολύ σύντομή συνεννόηση μαζί της (όπου δεν με άφησε να πάω στο δωματιάκι τους), σηκώνομαι όρθιος, με την ψωλή μου προς το δοωματιάκι τους για να την διευκολύνω να ρουφάει καλά (έτσι μου ζήτησε να στηθώ). Ακολούθησε εναλλαγή ψωλής, μιας δικής μου και μιας του δικού της, όπου έβρισκα την ευκαιρία, έσκυβα και έβλεπα κιόλας, ήταν ωραίο θέαμα, η κυρία πολύ ωραίο κορμί (και ωραίο μικρό στήθος το όποίο χάιδεψα σε κάποια φάση). Επίσης, μία εκ των εναλλαγών ήταν και γαμήσι από τον δικό της αλλά και στήσιμο κώλου σε μένα όπου βρήκα ευκαιρία και χάιδευα το υγρό μουνάκι της ενώ εκείνη πίπωνε τον δικό της. Σε κάποια φάση. Την χύνει με πίπα ο δικός της.
Καταλαβαίνοντας ότι μάλλον θα φύγουν, την ρωτάω "να σε χύσω" και αφού μου έδωσε το πράσινο φως, χύνω πιο πολύ στο χέρι της, ίσως να πήγαν και κάποια στο προσωπάκι της. Δεν είχαν ορμή πάντως καθώς ήταν η δεύτερη μου κατάθεση ενώ επίσης, είχαν προηγηθεί ημέρες έντονης δραστηριότητας... Έπίσης, καθώς είμαι οπτικός τύπος, το στήσιμο που μου ζήτησε να κάνω για να με ρουφά από το διπλανό δωματιάκι, δεν βοηθούσε να βλέπω τίποτα παρά μόνο να έχω τον τοίχο στην μάπα μου και να νοιώθω το στοματάκι της στον ψώλο μου. Έχει και αυτό την καύλα του!
Αυτά τα ωραία συνέβησαν σήμερα. Μπήκα στις 1, εφυγα στις 3 παρά, μέσα σε λιγότερο από 2 ώρες, έζησα ανεπανάληπτες στιγμές. Η τύχη ήταν σίγουρα με το μέρος μου σήμερα!