Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (2 μέλη και 15 επισκέπτες)

thomas115656

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2011
Κριτικές
31
Like
690
Πόντοι
996
Πηγα μια βολτα στο ΑΤ κατα της 8:30 σημερα και ηταν νεκρα. 5 ατομα που ψαχνοντουσαν!!
Δεν ειχα ξαναδει την ταινια και ημουνα τυχερος.
9:15 σκαει ενα ζευγαρι, ο ανδρας στα 50 κ η κοπελλα περιπου 35. Εχω ξαναπαιξει μαζι τους πριν 2 εβδομαδες. Πολυ ομορφο στυθος, μεγαλες ρογες , τεραστια κλειτοριδα και απιστευτο κολαρακι.
Καθομουνα στον καναπε στα δεξια και κατσανε πισω μου.
Με το που με ειδαν, τα ειπαμε λιγακι και μπικαμε στην πισω καμπινα. 
Απλα φανταστικη πιπα!!!!!!! Δεν αντεξα πολυ και μετα απο χαδια κ λιγο παιχνιδακι τα πηρε ολα στο στομα!!!!!

Πολυ καλη. Τους χαιρετησα κ εφυγα. Ελπιζω καποιος αλλος να πηγε και να περασε και αυτος τοσο καλα.

Αυτα μετα απο 2 βδομαδες νεκρα στο ΑΤ.

θα επιστρεψω να βαλω ταξη .

Θωμα ελα πισω απο τις διακοπες!!

Dynamics

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
141
Πόντοι
16
θωμα φερε και το μωρο να γινει κολαση! :2on1:

laster4

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2016
Like
0
Πόντοι
0
παιδια εμφανιστηκε ξανα η κοκινομαλλα που ερχεται μονη της ,μας εχει τρελανει!!!!!!!

palouci_louc

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2015
Κριτικές
2
Like
12
Πόντοι
0
Καλησπέρα σας...θα γινει κανα σκηνικό για μας τους  αθηναιους που μειναμε πισω με κανα ζευγαρι?

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16
Έλα ρε παιδιά??παίζει κανένα σκηνικό εκεί?

laster4

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Τι μειωμένο λες ρε φίλε,ρωτά να μάθεις για την γκομενα στο φόρουμ.
Η τυπισσα είναι μητρομανα λένε όσοι την έχουν πετύχει μέσα.
Ένας φίλος που του πήρε πίπα στο ατ μου είχε πει για αυτήν.
Τρελό μουνι!!!!
Έσκασε μύτη πάλι ,οποίος την πετύχει ας ενημερώσει !!!

thomas115656

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2011
Κριτικές
31
Like
690
Πόντοι
996
παιδια εμφανιστηκε ξανα η κοκινομαλλα που ερχεται μονη της ,μας εχει τρελανει!!!!!!!
καλησπερα φιλος .
δεν ειναι μουφα το ατομο οντως υπαρχει .
αλλα λογικο ειναι να σε παρεξηγησουν αφου ακομα δεν μπηκες πετας ενα παιδια εμφανιστηκε ξανα η κοκινομαλλα που ερχεται μονη της ,μας εχει τρελανει  .
τι θες να φανταστουν αφτοι που δεν ξερουν κατι .
αφου αγορι μου ξερεις κατι μιλα ανοικτα .
ποιος σου ειπε και τι .
εδω ειμαστε ολοι για να βοηθαμε ο ενας τον αλλον για τα καλα σκηνικα.
δεν κραταμε πληροφοριες για παρτη μας .
και αν δεν εισαι σιγουρος ποτε μην πεις τιποτα εδω μεσα .
επιβεβαίωσε το και μετα μιλα.
να εισαι γενικα ποιο συγκεκριμενος στις περιγραφες σου και στις κριτικες σου.

με εκτιμηση
ρεπορτερ ΑΤ  :hi: :hi:

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
γινονται πραγματακια στο adult  :wanker:

laster4

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2016
Like
0
Πόντοι
0
:s&m_1:έχεις δίκιο,λάθος μου.απλα με τρέλανε,
Πριν λίγες ημέρες είχα πάει σινεμά  μπήκε η κοκκινομάλλα .
Κατευθείαν πήγε σε μια καμπίνα και χώθηκα εγώ δίπλα.
Άνοιξε το πορτακι έπαιζε με το μουνι της και ξαφνικά βάζει το χέρι της μου παίρνει τον πουτσο και άρχισε μια απίστευτη πίπα ,υγρή και όλο καβλα.
Έχυσε απίστευτες φορές εγώ έχυσα αμέσως με την πρώτη όλα στο στόμα,χωρίς καπέλο !!!'
Δεν σταματούσε συνέχισε να με γλύφει και να παίζει με το μουνι της και με πέθανε με τρέλανε !
Έχυσα και δεύτερη φορά ,σήκωσε το παντελόνι τιης ντύθηκε και έφυγε!!!
Ξέρει κάνει τίποτα για αυτήν;; Που μπορούμε να την βρούμε;;

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16
:s&m_1:έχεις δίκιο,λάθος μου.απλα με τρέλανε,
Πριν λίγες ημέρες είχα πάει σινεμά  μπήκε η κοκκινομάλλα .
Κατευθείαν πήγε σε μια καμπίνα και χώθηκα εγώ δίπλα.
Άνοιξε το πορτακι έπαιζε με το μουνι της και ξαφνικά βάζει το χέρι της μου παίρνει τον πουτσο και άρχισε μια απίστευτη πίπα ,υγρή και όλο καβλα.
Έχυσε απίστευτες φορές εγώ έχυσα αμέσως με την πρώτη όλα στο στόμα,χωρίς καπέλο !!!'
Δεν σταματούσε συνέχισε να με γλύφει και να παίζει με το μουνι της και με πέθανε με τρέλανε !
Έχυσα και δεύτερη φορά ,σήκωσε το παντελόνι τιης ντύθηκε και έφυγε!!!
Ξέρει κάνει τίποτα για αυτήν;; Που μπορούμε να την βρούμε;;

Σε πίπωσε χωρίς καπότα τα πήρε και στο στόμα τα φλόκια και εξακολουθείς να θες να τη δείς??είσαι καλά ρε φίλε??δε φοβάσαι? :idiot:  :vomit: προσέχτε λίγο ρε εκτός και αν έχετε τα πάντα οπότε never mind

Marios27

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2008
Like
82
Πόντοι
1
Τωρα το απογευματακι νωρις θα εχει τιποτα λετε????

lust4all

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2016
Like
202
Πόντοι
20
Ήταν να πάω αλλά το ανέβαλα τελευταία στιγμή, έχασα τίποτα?

thomas115656

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2011
Κριτικές
31
Like
690
Πόντοι
996
Εγγρ.
26 Μαρ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Ήσασταν τελειοι χθες το βραδυ! Με σκίσατε.. Εις το επανιδειν!!  :2on1:

Δειτε βιντεακια μου, εδω΅:

thomas115656

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2011
Κριτικές
31
Like
690
Πόντοι
996
σημερινη καταδρομικη  :uzi:
Ενημερωση απο φιλο οτι μπηκε ζευγαρι 12.15(γιαυτο ειναι οι φιλοι  :rockon: )
εισοδος στο σινεμα μιας και ειμαι κοντα λογο δουλειας 12.25
ανεβηκα επανω και καθοταν ενας 50+ λιγο γεματουλης με μια κοπελα ξανθια με καρε μαλλι τελευταια θεση επανω γωνια. :dancing:
καθησα σχεδον 5 θεσεις ποιο διπλα.
δεν περασαν 2 λεπτα και ενω τον ειχα βγαλει και τον επαιζα και πηρε γραμμη αυτη ,ο τυπος αποχωρησε μαλλον για τουαλετα.
δεν εχασα χρονο και πηρα το θαρος να ρωτησω αν μπορω να κατσω διπλα της. :hi:
μου ειμαι ''αφου κενη ειναι τι ρωτας''.
στα 30δευτερολεπτα επιασε πουτσο χωρις δυσταγμο.(τι να κανει το κοριτσι γιαυτο ηταν εκει). :cum:
της ειπα μηπως να παμε σε καμπινα να παιξουμε και μου ειπε οχι εχει ζεστη παμε ποιο μεσα στους καναπεδες.
με το που φτασαμε μου ειπε ''μωρο μου αραξε εγω θα σε φτιαξω''.
με το που εκατσα και κατεβασα παντελονι δεν καταλαβα ποτε τον εβαλε στο στομα (χωρις προφυλακτικο ΔΕΝ θελω σχολια) :pipa2:
εκανε μια φοβερη βαθια πιπα μεχρι που πνιγοταν καποιοες φορες και ακουγοταν καυλα.
η γκομενα εφτανε λαρυγγι. :pipa2: :headbang2:
αφου με εγλειφε κανενα 10 λεπτο κατεθεσα ολα στο στομα της.δεν αφησε σταγονα.
γυρω μας ο 4 ατομα ο ενας φιλος μου που ειχε ξαναπαιξει και δεν εκανε κατι και αλλοι 3 gay που χαζευαν εμενα και ο αντρας της βεβαια.
με το που με τελειωσε ο αντρας της ειχε βγαλει το καυλι του εξω και στηθηκε στα 4 και του εκανε πιπα.
εγω απο πριν μου ειχε πει οτι απο μπροστα δεν μπορω λογο τεχνικου προβληματος αρα χουφτωνα και σκαμπιλιαζα κωλο .
φοραγε ενα φορεματακι με ωραιο μαυρο εσωρουχο και ωραιο  μικρο αλλα πεσμενο λιγο στηθος με ωραια ρογα.
αυτο εγινε για κανενα 10 λεπτο μεχρι που εφυγα να παω να πιο μια μπυρα απο το μηχανημα .
οταν ξαναανεβηκα ειχε και εναν αλλον συναγωνηστη διπλα της οπου επερνε παλι βαθια πιπα εναλαξ με τον αντρα της .
αφου τελειωσε αυτος πλησιασα και εγω παλι . :hi:
μου λεει :
"Παλι εσυ δεν παιξαμε ποιο πριν?"  :rolleyes: :rolleyes:
και της απαντησα οτι "ναι εγω ημουν αλλα εχω πολυ καυλα φυλαγμενη για εσενα ακομα" :birdman:
"για να σε δω μου λεει" και περνοντας πιπα στον δικο της μου λεει καποτα και ελα απο πισω κωλο.  :fuck2:
Αναστεναξα απο μεσα μου και εβαλα καποτα και μου πηρε τον πουτσο και τον εβαλε στον ωραιο κωλο της.
μετα απο σκαμπιλια και γερο σφηροκοπημα βγηκα τον επαιξα και εχυσα στα βυζια της ,εκει ηθελε.
μετα εκατσα καναπε πηρα το ματι μου στο σφηροκοπημα που συνεχισε ο αντρας της και αφου τελειωσε της ειπε παμε μωρο μου τωρα.
κατεβηκαν τουαλετα πληθηκαν στολιστηκαν και μας αφησαν με τις ωραιοτερες αναμνησεις. :hi:

ευχαριστουμε πολυ και σας ξαναπεριμενουμε . :kneel: :kneel:

σε ερωτηση ποτε ερχεστε παλι μου? ¨¨ειπε καθε φορα που θα εχουμε καυλες.(τι να πω εγω προσπαθησα να μαθω.)

κοπελα ξανθια καρε μαλλι 168 περιπου γυρο στα 60-65 κιλα με ωριαιο κωλο και βυζι μικρο αλλα ωραια ρογα.

αυτα συναγωνηστες μου . :hi:

κατι μου λεει οτι θα ζησουμε καλο χειμωνα .

ωρα 12:25-13:30 ¨αυτα για σημερα"

giannhsg

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2007
Like
64
Πόντοι
6
σημερινη καταδρομικη  :uzi:
Ενημερωση απο φιλο οτι μπηκε ζευγαρι 12.15(γιαυτο ειναι οι φιλοι  :rockon: )
εισοδος στο σινεμα μιας και ειμαι κοντα λογο δουλειας 12.25
ανεβηκα επανω και καθοταν ενας 50+ λιγο γεματουλης με μια κοπελα ξανθια με καρε μαλλι τελευταια θεση επανω γωνια. :dancing:
καθησα σχεδον 5 θεσεις ποιο διπλα.
δεν περασαν 2 λεπτα και ενω τον ειχα βγαλει και τον επαιζα και πηρε γραμμη αυτη ,ο τυπος αποχωρησε μαλλον για τουαλετα.
δεν εχασα χρονο και πηρα το θαρος να ρωτησω αν μπορω να κατσω διπλα της. :hi:
μου ειμαι ''αφου κενη ειναι τι ρωτας''.
στα 30δευτερολεπτα επιασε πουτσο χωρις δυσταγμο.(τι να κανει το κοριτσι γιαυτο ηταν εκει). :cum:
της ειπα μηπως να παμε σε καμπινα να παιξουμε και μου ειπε οχι εχει ζεστη παμε ποιο μεσα στους καναπεδες.
με το που φτασαμε μου ειπε ''μωρο μου αραξε εγω θα σε φτιαξω''.
με το που εκατσα και κατεβασα παντελονι δεν καταλαβα ποτε τον εβαλε στο στομα (χωρις προφυλακτικο ΔΕΝ θελω σχολια) :pipa2:
εκανε μια φοβερη βαθια πιπα μεχρι που πνιγοταν καποιοες φορες και ακουγοταν καυλα.
η γκομενα εφτανε λαρυγγι. :pipa2: :headbang2:
αφου με εγλειφε κανενα 10 λεπτο κατεθεσα ολα στο στομα της.δεν αφησε σταγονα.
γυρω μας ο 4 ατομα ο ενας φιλος μου που ειχε ξαναπαιξει και δεν εκανε κατι και αλλοι 3 gay που χαζευαν εμενα και ο αντρας της βεβαια.
με το που με τελειωσε ο αντρας της ειχε βγαλει το καυλι του εξω και στηθηκε στα 4 και του εκανε πιπα.
εγω απο πριν μου ειχε πει οτι απο μπροστα δεν μπορω λογο τεχνικου προβληματος αρα χουφτωνα και σκαμπιλιαζα κωλο .
φοραγε ενα φορεματακι με ωραιο μαυρο εσωρουχο και ωραιο  μικρο αλλα πεσμενο λιγο στηθος με ωραια ρογα.
αυτο εγινε για κανενα 10 λεπτο μεχρι που εφυγα να παω να πιο μια μπυρα απο το μηχανημα .
οταν ξαναανεβηκα ειχε και εναν αλλον συναγωνηστη διπλα της οπου επερνε παλι βαθια πιπα εναλαξ με τον αντρα της .
αφου τελειωσε αυτος πλησιασα και εγω παλι . :hi:
μου λεει :
"Παλι εσυ δεν παιξαμε ποιο πριν?"  :rolleyes: :rolleyes:
και της απαντησα οτι "ναι εγω ημουν αλλα εχω πολυ καυλα φυλαγμενη για εσενα ακομα" :birdman:
"για να σε δω μου λεει" και περνοντας πιπα στον δικο της μου λεει καποτα και ελα απο πισω κωλο.  :fuck2:
Αναστεναξα απο μεσα μου και εβαλα καποτα και μου πηρε τον πουτσο και τον εβαλε στον ωραιο κωλο της.
μετα απο σκαμπιλια και γερο σφηροκοπημα βγηκα τον επαιξα και εχυσα στα βυζια της ,εκει ηθελε.
μετα εκατσα καναπε πηρα το ματι μου στο σφηροκοπημα που συνεχισε ο αντρας της και αφου τελειωσε της ειπε παμε μωρο μου τωρα.
κατεβηκαν τουαλετα πληθηκαν στολιστηκαν και μας αφησαν με τις ωραιοτερες αναμνησεις. :hi:

ευχαριστουμε πολυ και σας ξαναπεριμενουμε . :kneel: :kneel:

σε ερωτηση ποτε ερχεστε παλι μου? ¨¨ειπε καθε φορα που θα εχουμε καυλες.(τι να πω εγω προσπαθησα να μαθω.)

κοπελα ξανθια καρε μαλλι 168 περιπου γυρο στα 60-65 κιλα με ωριαιο κωλο και βυζι μικρο αλλα ωραια ρογα.

αυτα συναγωνηστες μου . :hi:

κατι μου λεει οτι θα ζησουμε καλο χειμωνα .

ωρα 12:25-13:30 ¨αυτα για σημερα"

σφυρα ρε θωμααα!
ειναι κλασσικ ζευγαρι αυτοι οι δυο. ποτε παιζουν στο καναπε και ποτε κατω στο dark room σε καμπινα.

nikolakos

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
55
Πόντοι
1
ολο σκηνικα λετε αλλα απο ενημερωση τιποτα..ειμαστε και καποιοι που μενουμε μακρια

thomas115656

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2011
Κριτικές
31
Like
690
Πόντοι
996
ολο σκηνικα λετε αλλα απο ενημερωση τιποτα..ειμαστε και καποιοι που μενουμε μακρια
ποτε ηθελες να σε ενημερωσω οταν τον επαιζα η οταν μου επαιρνε πιπα?
ρε πατε καλα .εγω γραφω μερα ωρα κτλ μπορει και την αλλη κυριακη εκει να ειναι .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom