σημερινη καταδρομικη
Ενημερωση απο φιλο οτι μπηκε ζευγαρι 12.15(γιαυτο ειναι οι φιλοι
)
εισοδος στο σινεμα μιας και ειμαι κοντα λογο δουλειας 12.25
ανεβηκα επανω και καθοταν ενας 50+ λιγο γεματουλης με μια κοπελα ξανθια με καρε μαλλι τελευταια θεση επανω γωνια.
καθησα σχεδον 5 θεσεις ποιο διπλα.
δεν περασαν 2 λεπτα και ενω τον ειχα βγαλει και τον επαιζα και πηρε γραμμη αυτη ,ο τυπος αποχωρησε μαλλον για τουαλετα.
δεν εχασα χρονο και πηρα το θαρος να ρωτησω αν μπορω να κατσω διπλα της.
μου ειμαι ''αφου κενη ειναι τι ρωτας''.
στα 30δευτερολεπτα επιασε πουτσο χωρις δυσταγμο.(τι να κανει το κοριτσι γιαυτο ηταν εκει).
της ειπα μηπως να παμε σε καμπινα να παιξουμε και μου ειπε οχι εχει ζεστη παμε ποιο μεσα στους καναπεδες.
με το που φτασαμε μου ειπε ''μωρο μου αραξε εγω θα σε φτιαξω''.
με το που εκατσα και κατεβασα παντελονι δεν καταλαβα ποτε τον εβαλε στο στομα (χωρις προφυλακτικο ΔΕΝ θελω σχολια)
εκανε μια φοβερη βαθια πιπα μεχρι που πνιγοταν καποιοες φορες και ακουγοταν καυλα.
η γκομενα εφτανε λαρυγγι.
αφου με εγλειφε κανενα 10 λεπτο κατεθεσα ολα στο στομα της.δεν αφησε σταγονα.
γυρω μας ο 4 ατομα ο ενας φιλος μου που ειχε ξαναπαιξει και δεν εκανε κατι και αλλοι 3 gay που χαζευαν εμενα και ο αντρας της βεβαια.
με το που με τελειωσε ο αντρας της ειχε βγαλει το καυλι του εξω και στηθηκε στα 4 και του εκανε πιπα.
εγω απο πριν μου ειχε πει οτι απο μπροστα δεν μπορω λογο τεχνικου προβληματος αρα χουφτωνα και σκαμπιλιαζα κωλο .
φοραγε ενα φορεματακι με ωραιο μαυρο εσωρουχο και ωραιο μικρο αλλα πεσμενο λιγο στηθος με ωραια ρογα.
αυτο εγινε για κανενα 10 λεπτο μεχρι που εφυγα να παω να πιο μια μπυρα απο το μηχανημα .
οταν ξαναανεβηκα ειχε και εναν αλλον συναγωνηστη διπλα της οπου επερνε παλι βαθια πιπα εναλαξ με τον αντρα της .
αφου τελειωσε αυτος πλησιασα και εγω παλι .
μου λεει :
"Παλι εσυ δεν παιξαμε ποιο πριν?"
και της απαντησα οτι "ναι εγω ημουν αλλα εχω πολυ καυλα φυλαγμενη για εσενα ακομα"
"για να σε δω μου λεει" και περνοντας πιπα στον δικο της μου λεει καποτα και ελα απο πισω κωλο.
Αναστεναξα απο μεσα μου και εβαλα καποτα και μου πηρε τον πουτσο και τον εβαλε στον ωραιο κωλο της.
μετα απο σκαμπιλια και γερο σφηροκοπημα βγηκα τον επαιξα και εχυσα στα βυζια της ,εκει ηθελε.
μετα εκατσα καναπε πηρα το ματι μου στο σφηροκοπημα που συνεχισε ο αντρας της και αφου τελειωσε της ειπε παμε μωρο μου τωρα.
κατεβηκαν τουαλετα πληθηκαν στολιστηκαν και μας αφησαν με τις ωραιοτερες αναμνησεις.
ευχαριστουμε πολυ και σας ξαναπεριμενουμε .
σε ερωτηση ποτε ερχεστε παλι μου? ¨¨ειπε καθε φορα που θα εχουμε καυλες.(τι να πω εγω προσπαθησα να μαθω.)
κοπελα ξανθια καρε μαλλι 168 περιπου γυρο στα 60-65 κιλα με ωριαιο κωλο και βυζι μικρο αλλα ωραια ρογα.
αυτα συναγωνηστες μου .
κατι μου λεει οτι θα ζησουμε καλο χειμωνα .
ωρα 12:25-13:30 ¨αυτα για σημερα"