mousatos_32
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 117
- Πόντοι
- 16
μπραβο φιλος παντα τετοια... εισαι Θεουλης
να αυτα κανουν τα πουστρακια που μονο κοιτανε και κοιτα τι εγινε.μην μου νευριαζεται τον georgepet.την επομενη οποιος κοιταει μονο θα φαει .Ενημερωσα απτην αρχη γιατι εγω γουσταρω να ξεχαρμανιαζουν και αλλοι ναι ενω οι μισοι πουρθαν ξρθαν για ματι.τεσπα εγω θα ξαναοργανωσω φασεις κιεδω δεν ξαναενημερωνω.οποιος θελει οντως να γαμησει στειλτε pm τα facebook sas
Ενημερωσα απτην αρχη γιατι εγω γουσταρω να ξεχαρμανιαζουν και αλλοι ναι ενω οι μισοι πουρθαν ξρθαν για ματι.τεσπα εγω θα ξαναοργανωσω φασεις κιεδω δεν ξαναενημερωνω.οποιος θελει οντως να γαμησει στειλτε pm τα facebook sas
Κατι μου λεει πως κ σημερα πανικ
Οποιος ηρθε ειδε αν εφερα γκομενα για παρτουζα η οχι
εχω παει καμια 10αρια φορες και ποτε δεν εχω πετυχει ουτε τρανς ουτε κρος ουτε γυναικα ... τι στο πουτσο τοσο γκαντεμης ειμαι ;
Ένα μεγάλο πορνο-ρισπεκτ στον μύστη georgepet για το τεμάχιο που έφερε χθες βράδι στο σινεμά .Το πορνοένστικτό μου με οδήγησε κατά τις 22:30 να περνάω την είσοδο και μπαίνοντας στην κεντρική αίθουσα να βλέπω μια ουρά έξω από μια καμπίνα :S :S.Οι περισσότεροι παπούδια λούγκρες που απλά στεκόντουσαν για να βλέπουν τις ψωλές που θα πίπωνε η τύπισσα .Αφού τους παραμέρισα έφθασα μέχρι την νεαρή με το λευκό κορμάκι που πίπωνε ασταμάτητα τους νεαρούς μύστες του σινεμά και αστραπιαία τον πετάω έξω και μου τον αρπάζει .Ένα μανιακό τσιμπούκι ακολούθησε με φτυσίματα και περιποίηση στις μπάλες .Η γκόμενα πραγματικά το είχε τεράστια ανάγκη να πιπώνει ασταμάτητα πούτσες .Αφού χούφτωσα και τα ωραία 2αρια βυζιά της και το κωλαράκι της πέταξα τα χύσια παντού στην καμπίνα και τα σκάγια μου πέτυχαν και τον διπλανό συναγωνιστή που τον πίπωνε ταυτόχρονα με μένα .Όσο περνούσε η ώρα όλο και αυξάνονταν τα άτομα έξω από την καμπίνα του ζευγαριού αλλά οι περισσότεροι μόνο για μάτι .Μετά από καμιά ώρα συνολικής παρουσίας το ζευγάρι αποχώρησε ενώ εκείνη την ώρα το σινεμά είχε τιγκάρει από κόσμο :S :S.Σε κάποια στιγμή μπήκε κι ένα ακόμα ζευγάρι με μεσήλικα τύπο και μια ωραία πουράτζα γύρω στα 45 αλλά έκαναν απλά μια βόλτα κι έφυγαν
μονο πιπες παιχτηκαν??
Εγω ογανωσα και θα ξαναοργανωσω αλλα αν ξανακουσω οτι λεω παπαριες η οτι ειμαι πουστρακι δεν υπαρχει λογος να ξαναειδοποιησω για τιποτα εδω μεσα.οσοι ησασταν στη παρτουζα παντως ελπιζω να σας περιποιηθηκε.α και κατι ακομα.οσοι ερχεστε για παρτουζα αντε στο διαολο αν καθεστε και κοιτατε σαν χανοι.σας φωναζα γαμηστε την κιεσεις ουτε τα καυλια σας βγαζατε μαλακες.αντε στο διαολο δηλαδη
τσαμπα τον τρολαρετε απο την στιγμη που γραφει αληθειες.
Η παντρεμενη που εχει ξαναγραψει θα ηταν εκτος αν εχει χαρεμι απο παρτουζιαρες ο μυστης
μην τους ακους george. εμεις ειμαστε εδω για εσενα .υπαρχουν πολλοι που εχουν αναγκη το γκομενακι σου .πιασε την επομενη καμπινα κατω και κλεισε πορτα .οσοι θελουν να γαμησουν και να τους παρει πιπα καλως οι υπολοιποι ΟΥΣΤ .και εγω οταν γαμαγα το κροσακι τα ιδια επαθα ολο θεατες ειχα τι να πω κανενας για παιχνιδι.
Καλημερα παικτη...
Δεν συμετασχω στο θεμα γιατι δεν ειμαι επισκεπτης των σεξκινηματογραφων,απλα διαβαζω το θεμα επειδει αποπνεει μια εσανς καλτιλας...
Βλεπονταν ομως το υφακι που απεκτησες ξαφνικα θελω απλα να σου ευχηθω να πας να γαμηθεις εσυ και το χυσοδοχειο που κουβαλας μαζι σου..
χθες τη νυχτα αργα ηταν η νικολ στο υπογειο στην αριστερη καμπινα ... το χυσανε αρκετοι συναγωνιστες
ρε τυπε εσυ ήσουν εκει στη γωνια?χθες τη νυχτα αργα ηταν η νικολ στο υπογειο στην αριστερη καμπινα ... το χυσανε αρκετοι συναγωνιστες
ο ενας μαλιστα συναγωνιστης τεραστιος σε μεγεθος ψηλος και γεματος οταν βγηκε ελεγε στο φιλο του που ηταν μαζι " Καλτιλα" χαχαχα
Φιλε την ωρα που ηταν η νικολ ενα ψηλο τρελο μωρο επανω ειχε φαει 5 και στο φιναλε μπηκε σε καμπινα και επαιξε και εκει αλλα ηταν γυναικα με τατου ψηλα και φοβερο μωρο...αρα η νικολ πηρε οτι απεμεινε απο την καυλιτσα και φυσικαδεν κατεβηκα να δω αφου το μωρο επανω ηταν ολα τα λευτα...χθες τη νυχτα αργα ηταν η νικολ στο υπογειο στην αριστερη καμπινα ... το χυσανε αρκετοι συναγωνιστες
ο ενας μαλιστα συναγωνιστης τεραστιος σε μεγεθος ψηλος και γεματος οταν βγηκε ελεγε στο φιλο του που ηταν μαζι " Καλτιλα" χαχαχα