Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

mousatos_32

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
117
Πόντοι
16
μπραβο φιλος παντα τετοια... εισαι Θεουλης
:hi: :hi: :hi:

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
σημερα 8α γινει τιποτα?

Εγγρ.
31 Μαρ 2014
Like
1.562
Πόντοι
206
Ενημερωσα απτην αρχη γιατι εγω γουσταρω να ξεχαρμανιαζουν και αλλοι ναι ενω οι μισοι πουρθαν ξρθαν για ματι.τεσπα εγω θα ξαναοργανωσω φασεις κιεδω δεν ξαναενημερωνω.οποιος θελει οντως να γαμησει στειλτε pm τα facebook sas

thomas115656

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2011
Κριτικές
31
Like
690
Πόντοι
996
Ενημερωσα απτην αρχη γιατι εγω γουσταρω να ξεχαρμανιαζουν και αλλοι ναι ενω οι μισοι πουρθαν ξρθαν για ματι.τεσπα εγω θα ξαναοργανωσω φασεις κιεδω δεν ξαναενημερωνω.οποιος θελει οντως να γαμησει στειλτε pm τα facebook sas
  :headbang: :headbang: να αυτα κανουν τα πουστρακια που μονο κοιτανε και κοιτα τι εγινε.μην μου νευριαζεται τον georgepet.την επομενη οποιος κοιταει μονο θα φαει  :s&m_2: :s&m_2:.

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
68.898
Πόντοι
12.056

Καλημερα παικτη...
Δεν συμετασχω στο θεμα γιατι δεν ειμαι επισκεπτης των σεξκινηματογραφων,απλα διαβαζω το θεμα επειδει αποπνεει μια εσανς καλτιλας...
Βλεπονταν ομως το υφακι που απεκτησες  ξαφνικα θελω απλα να σου ευχηθω να πας να γαμηθεις εσυ και το χυσοδοχειο που κουβαλας μαζι σου.. :hi:

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
μετα της 12.30 θα μπορεσω να ερθω ελπιζω να εχει θεμα ...

CRIS 38

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Οποιος ηρθε ειδε αν εφερα γκομενα για παρτουζα η οχι

Καλησπερα φιλε ενα τεραστιο μπραβο γιατι η κοπελα ηταν αρκετα ομορφη,λεπτη και φυσικα αρκετα ερωτικη...να εισαι καλα...

CRIS 38

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
16
εχω παει καμια 10αρια φορες και ποτε δεν εχω πετυχει ουτε τρανς ουτε κρος ουτε γυναικα ... τι στο πουτσο τοσο γκαντεμης ειμαι ;

καλησπερα οταν λεμε εδω μεσα οτι θα σκασει μιτη καποιο τεμαχιο γιατι δεν ερχεσαι βρε φιλε τοτε....παρακολουθα και θα ξανα μπει καποια αναρτηση για παιχνιδι

CRIS 38

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Ένα μεγάλο πορνο-ρισπεκτ στον μύστη georgepet για το τεμάχιο που έφερε χθες βράδι στο σινεμά  :rockon: :rockon: :hi:.Το πορνοένστικτό μου με οδήγησε κατά τις 22:30 να περνάω την είσοδο και μπαίνοντας στην κεντρική αίθουσα να βλέπω μια ουρά έξω από μια καμπίνα  :S :S.Οι περισσότεροι παπούδια λούγκρες που απλά στεκόντουσαν για να βλέπουν τις ψωλές που θα πίπωνε η τύπισσα  :jerking: :jerking:.Αφού τους παραμέρισα έφθασα μέχρι την νεαρή με το λευκό κορμάκι που πίπωνε ασταμάτητα τους νεαρούς μύστες του σινεμά και αστραπιαία τον πετάω έξω και μου τον αρπάζει  :grin: :grin:.Ένα μανιακό τσιμπούκι ακολούθησε με φτυσίματα και περιποίηση στις μπάλες  :pipa1:.Η γκόμενα πραγματικά το είχε τεράστια ανάγκη να πιπώνει ασταμάτητα πούτσες  :orchestra:.Αφού χούφτωσα και τα ωραία 2αρια βυζιά της και το κωλαράκι της πέταξα τα χύσια παντού στην καμπίνα  :2funny: :2funny: και τα σκάγια μου πέτυχαν και τον διπλανό συναγωνιστή που τον πίπωνε ταυτόχρονα με μένα  :2funny: :2funny:.Όσο περνούσε η ώρα όλο και αυξάνονταν τα άτομα έξω από την καμπίνα του ζευγαριού αλλά οι περισσότεροι μόνο για μάτι  :jerking: :jerking: :jerking:.Μετά από καμιά ώρα συνολικής παρουσίας το ζευγάρι αποχώρησε ενώ εκείνη την ώρα το σινεμά είχε τιγκάρει από κόσμο  :S :S.Σε κάποια στιγμή μπήκε κι ένα ακόμα ζευγάρι με μεσήλικα τύπο και μια ωραία πουράτζα γύρω  στα 45 αλλά έκαναν απλά μια βόλτα κι έφυγαν  :idiot: :uglystupid:

καλησπερα φιλαρακι σε ψαχνω βρε....παρε τηλ....ολα καλα σε αυτα που λες αλλα η 45αρα που εσκασε στο τελος δεν θα την πεις και ωραια...απλα σημπαθητικη γκομενα που μπηκαν βγηκαν...το κοριτσι παντως ηταν πολυ πολυ καλο...και που στον πουτσο ησουν και δεν σε ειδα....

CRIS 38

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Εγω ογανωσα και θα ξαναοργανωσω αλλα αν ξανακουσω οτι λεω παπαριες η οτι ειμαι πουστρακι δεν υπαρχει λογος να ξαναειδοποιησω για τιποτα εδω μεσα.οσοι ησασταν στη παρτουζα παντως ελπιζω να σας περιποιηθηκε.α και κατι ακομα.οσοι ερχεστε για παρτουζα αντε στο διαολο αν καθεστε και κοιτατε σαν χανοι.σας φωναζα γαμηστε την κιεσεις ουτε τα καυλια σας βγαζατε μαλακες.αντε στο διαολο δηλαδη

καλησπερα φιλε θα ακουσεις πολλα μην ασχολεισαι ....πουστρακι δεν εισαι γιατι αν ησουν θα ζητουσες να σε δροσισει καποιος και μετα να πηδηξει την κοπελα η θα εβαζες δηθεν χερι...μπορω να πω οτι τιποτα απο αυτα δεν εγινε και τουλαχιστον παρα πολυ εδω ξερουν οτι δεν λεω μαλακιες...και παλι αξιος για την κοπελια...

CRIS 38

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
16
τσαμπα τον τρολαρετε απο την στιγμη που γραφει αληθειες.
Η παντρεμενη που εχει ξαναγραψει θα ηταν εκτος αν εχει χαρεμι απο παρτουζιαρες ο μυστης

φιλε η παντρεμενη ηταν αρκετα καλη και ισως να ηθελε να κανει την φαση γιατι τον γουσταρε τον τυπο,δεν ξερω πως εισαι αλλα το παληκαρι τον ξερω οχι παρεα και ετσι αλλα σαν αντρας μετραει εχει μπλα μπλα μαλλον πεφτει σε γκομενες που εχουν καποια φαντασιωση και τσουπ το κανει...χαρεμι δεν εχει απλα εχει βρει καποιες καλες ευκαιριες..

CRIS 38

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
16
μην τους ακους george. εμεις ειμαστε εδω για εσενα :rockon: :rockon:.υπαρχουν πολλοι που εχουν αναγκη το γκομενακι σου :erection: .πιασε την επομενη καμπινα κατω και κλεισε πορτα .οσοι θελουν να γαμησουν και να τους παρει πιπα καλως οι υπολοιποι ΟΥΣΤ  :s&m_2: :s&m_2:.και εγω οταν γαμαγα το κροσακι τα ιδια επαθα ολο θεατες ειχα τι να πω κανενας για παιχνιδι.

φιλαρακι δεν σε ξερω και φυσικα θα πω οτι σωστα εσυ συστησες την νικολ στον κοσμο ..ακουσες στο θερτ της αρκετα και δεν ξερω τι ειναι αληθεια η οχι...απλα στο σινεμα εχουν γινει καποιες φασεις εκει δεν γαμανε ολοι αλλοι γουσταρουν ματι αλλοι να παιξουν με ενεργητικο αντρα..αρα ο κοσμος συμμετοχης μικραινει ...

CRIS 38

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Καλημερα παικτη...
Δεν συμετασχω στο θεμα γιατι δεν ειμαι επισκεπτης των σεξκινηματογραφων,απλα διαβαζω το θεμα επειδει αποπνεει μια εσανς καλτιλας...
Βλεπονταν ομως το υφακι που απεκτησες  ξαφνικα θελω απλα να σου ευχηθω να πας να γαμηθεις εσυ και το χυσοδοχειο που κουβαλας μαζι σου.. :hi:

φιλε μου καλα κανεις και δεν συμετεχεις δεν νομιζω να εισαι αναγκασμενος να το κανεις ουτε και το παλξκαρι απαιτησε κατι τετοιο..απλα οπως αναφερα πιο πανω στην φαση μπαινουν μονο οσοι γαμανε οι αλλοι που καθονται και κοιτανε σε αυτους αναφερθηκε, εισαι πολυ παλιος και σεβομαι τον χρονο που εχεις εδω μεσα αλλα αυτο δεν νομιζω να μας δινει το ελευθερο να βριζουμε καποιον λεγοντας του να παει να γαμηθει και αποκαλωντας την γκομενα χυσοδοχειο,μην το παρεις ως παρατηρηση απλα εδω το φορουμ λεγεται μπουρδελα δεν ειναι μπουρδελο τα μελη εδω μεσα νομιζω...αλλωστε και στα μπουρδελα αυτες που δουλευουν ειναι ανθρωποι και ετσι τους αντιμετωπιζεις και τους κρινεις μονο για τις υπηρεσιες στο σεξ και τιποτα αλλο...

Με εχτιμηση παντα και σε ευχαριστω για τον χρονο που αφιερωσες να διαβασεις την απαντηση μου...

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
χθες τη νυχτα αργα ηταν η νικολ στο υπογειο στην αριστερη καμπινα ...  το χυσανε αρκετοι συναγωνιστες

ο ενας μαλιστα συναγωνιστης τεραστιος σε μεγεθος ψηλος και γεματος οταν βγηκε ελεγε στο φιλο του που ηταν μαζι " Καλτιλα" χαχαχα

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.169
Πόντοι
506
χθες τη νυχτα αργα ηταν η νικολ στο υπογειο στην αριστερη καμπινα ...  το χυσανε αρκετοι συναγωνιστες

ο ενας μαλιστα συναγωνιστης τεραστιος σε μεγεθος ψηλος και γεματος οταν βγηκε ελεγε στο φιλο του που ηταν μαζι " Καλτιλα" χαχαχα
ρε τυπε εσυ ήσουν εκει στη γωνια? :dancing:

CRIS 38

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
16

Φιλε την ωρα που ηταν η νικολ ενα ψηλο τρελο μωρο  επανω ειχε φαει 5 και στο φιναλε μπηκε σε καμπινα και επαιξε και εκει αλλα ηταν γυναικα με τατου ψηλα και φοβερο μωρο...αρα η νικολ πηρε οτι απεμεινε απο την καυλιτσα και φυσικαδεν κατεβηκα να δω αφου το μωρο επανω ηταν ολα τα λευτα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom