ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.479
- Πόντοι
- 34.538
Εμαθες και το ρατσισμο παναθεμα σε....Σαβουρα!!!οχι αλλα πρεπει ναναι αργια για να γαμησουν κατι μπετοβλακες ρατσιστες σαν κ εσενα!! Στα κρυφα
Εμαθες και το ρατσισμο παναθεμα σε....Σαβουρα!!!οχι αλλα πρεπει ναναι αργια για να γαμησουν κατι μπετοβλακες ρατσιστες σαν κ εσενα!! Στα κρυφα
αεροσυνοδος η γκόμενα;Επαναλαμβανω αποψε γυρω στις 11.30 θα σκασω μυτη με γκομενα για παρτουζα οσοι πιστοι και οχι απλυτοι προσελθετε να συμμετεχετε.οσοι δε με πιατευετε σταρχιδια μου καθιστε σπιτι και ναρεστε μαλακια.αυτα.bb
Που έχει τέτοια cinema Αθηνα; (δε θα παω απο περιεργια ρωτάω)
στο κεντρο
στο γκαζι
και στο πειραια
τα παλιοτερα χρονια ηταν στις δοξες τους
σκεψου τη δεκαετια του 80 προβαλλανε ταινιες καρατε και σεξ μαζι
τωρα το συγκεκριμενο ειναι στο μεταξουργειο κοντα αλλα μονο γαμιονται
ρε φιλε ολοι την ειδαμε αλλα μας παραπλανησες στην ωρα! την ωρα που εγραψες οτι 8α ερ8εις εκεινη την ωρα εφυγες!Οποιος ηρθε ειδε αν εφερα γκομενα για παρτουζα η οχι
δεν αμφιβαλλω αλλα γραψε την σωστη ωρα να γινει καλυτερο παιχνιδιΣτην ωρα εχεις δικιο αλλα οσοι ηταν νωριτερα εκει ειδαν τι παρτουζα εγινε
απο σαβουρες αλλο τιποτα εδω μεσα!!!Εμαθες και το ρατσισμο παναθεμα σε....Σαβουρα!!!
δηλαδη τυπε δεν υπηρχε κανενας που να φορουσε περουκα?εχω παει καμια 10αρια φορες και ποτε δεν εχω πετυχει ουτε τρανς ουτε κρος ουτε γυναικα ... τι στο πουτσο τοσο γκαντεμης ειμαι ;
Ελα,αντε παλι,σ ε εφτιαξα!!!απο σαβουρες αλλο τιποτα εδω μεσα!!!
ΕτσιΕλα,αντε παλι,σ ε εφτιαξα!!!