Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (3 μέλη και 6 επισκέπτες)

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.300
Πόντοι
7.885
Ένα μεγάλο πορνο-ρισπεκτ στον μύστη georgepet για το τεμάχιο που έφερε χθες βράδι στο σινεμά  :rockon: :rockon: :hi:.Το πορνοένστικτό μου με οδήγησε κατά τις 22:30 να περνάω την είσοδο και μπαίνοντας στην κεντρική αίθουσα να βλέπω μια ουρά έξω από μια καμπίνα  :S :S.Οι περισσότεροι παπούδια λούγκρες που απλά στεκόντουσαν για να βλέπουν τις ψωλές που θα πίπωνε η τύπισσα  :jerking: :jerking:.Αφού τους παραμέρισα έφθασα μέχρι την νεαρή με το λευκό κορμάκι που πίπωνε ασταμάτητα τους νεαρούς μύστες του σινεμά και αστραπιαία τον πετάω έξω και μου τον αρπάζει  :grin: :grin:.Ένα μανιακό τσιμπούκι ακολούθησε με φτυσίματα και περιποίηση στις μπάλες  :pipa1:.Η γκόμενα πραγματικά το είχε τεράστια ανάγκη να πιπώνει ασταμάτητα πούτσες  :orchestra:.Αφού χούφτωσα και τα ωραία 2αρια βυζιά της και το κωλαράκι της πέταξα τα χύσια παντού στην καμπίνα  :2funny: :2funny: και τα σκάγια μου πέτυχαν και τον διπλανό συναγωνιστή που τον πίπωνε ταυτόχρονα με μένα  :2funny: :2funny:.Όσο περνούσε η ώρα όλο και αυξάνονταν τα άτομα έξω από την καμπίνα του ζευγαριού αλλά οι περισσότεροι μόνο για μάτι  :jerking: :jerking: :jerking:.Μετά από καμιά ώρα συνολικής παρουσίας το ζευγάρι αποχώρησε ενώ εκείνη την ώρα το σινεμά είχε τιγκάρει από κόσμο  :S :S.Σε κάποια στιγμή μπήκε κι ένα ακόμα ζευγάρι με μεσήλικα τύπο και μια ωραία πουράτζα γύρω  στα 45 αλλά έκαναν απλά μια βόλτα κι έφυγαν  :idiot: :uglystupid:

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
Ένα μεγάλο πορνο-ρισπεκτ στον μύστη georgepet για το τεμάχιο που έφερε χθες βράδι στο σινεμά  :rockon: :rockon: :hi:.Το πορνοένστικτό μου με οδήγησε κατά τις 22:30 να περνάω την είσοδο και μπαίνοντας στην κεντρική αίθουσα να βλέπω μια ουρά έξω από μια καμπίνα  :S :S.Οι περισσότεροι παπούδια λούγκρες που απλά στεκόντουσαν για να βλέπουν τις ψωλές που θα πίπωνε η τύπισσα  :jerking: :jerking:.Αφού τους παραμέρισα έφθασα μέχρι την νεαρή με το λευκό κορμάκι που πίπωνε ασταμάτητα τους νεαρούς μύστες του σινεμά και αστραπιαία τον πετάω έξω και μου τον αρπάζει  :grin: :grin:.Ένα μανιακό τσιμπούκι ακολούθησε με φτυσίματα και περιποίηση στις μπάλες  :pipa1:.Η γκόμενα πραγματικά το είχε τεράστια ανάγκη να πιπώνει ασταμάτητα πούτσες  :orchestra:.Αφού χούφτωσα και τα ωραία 2αρια βυζιά της και το κωλαράκι της πέταξα τα χύσια παντού στην καμπίνα  :2funny: :2funny: και τα σκάγια μου πέτυχαν και τον διπλανό συναγωνιστή που τον πίπωνε ταυτόχρονα με μένα  :2funny: :2funny:.Όσο περνούσε η ώρα όλο και αυξάνονταν τα άτομα έξω από την καμπίνα του ζευγαριού αλλά οι περισσότεροι μόνο για μάτι  :jerking: :jerking: :jerking:.Μετά από καμιά ώρα συνολικής παρουσίας το ζευγάρι αποχώρησε ενώ εκείνη την ώρα το σινεμά είχε τιγκάρει από κόσμο  :S :S.Σε κάποια στιγμή μπήκε κι ένα ακόμα ζευγάρι με μεσήλικα τύπο και μια ωραία πουράτζα γύρω  στα 45 αλλά έκαναν απλά μια βόλτα κι έφυγαν  :idiot: :uglystupid:
που ήσουν ρε μύστη και δεν σ είδα ;

elmago

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2010
Κριτικές
9
Like
29
Πόντοι
0
Ενός λεπτού σιγή για όσους πήγαμε στις 11:30 και μείναμε με το πουλί στο χέρι γιατί έφευγαν! Ελπίζω να ξαναπαιχτεί ανάλογο σκηνικό! Εύγε στον παίχτη που την έφερε!

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
μονο πιπες παιχτηκαν?? :hi:

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
Ενός λεπτού σιγή για όσους πήγαμε στις 11:30 και μείναμε με το πουλί στο χέρι γιατί έφευγαν! Ελπίζω να ξαναπαιχτεί ανάλογο σκηνικό! Εύγε στον παίχτη που την έφερε!
ησουν και εσυ μέσα σε αυτούς ;

Εγγρ.
31 Μαρ 2014
Like
1.562
Πόντοι
206
Εγω ογανωσα και θα ξαναοργανωσω αλλα αν ξανακουσω οτι λεω παπαριες η οτι ειμαι πουστρακι δεν υπαρχει λογος να ξαναειδοποιησω για τιποτα εδω μεσα.οσοι ησασταν στη παρτουζα παντως ελπιζω να σας περιποιηθηκε.α και κατι ακομα.οσοι ερχεστε για παρτουζα αντε στο διαολο αν καθεστε και κοιτατε σαν χανοι.σας φωναζα γαμηστε την κιεσεις ουτε τα καυλια σας βγαζατε μαλακες.αντε στο διαολο δηλαδη

block0

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2015
Like
2
Πόντοι
16
Εγω ογανωσα και θα ξαναοργανωσω αλλα αν ξανακουσω οτι λεω παπαριες η οτι ειμαι πουστρακι δεν υπαρχει λογος να ξαναειδοποιησω για τιποτα εδω μεσα.οσοι ησασταν στη παρτουζα παντως ελπιζω να σας περιποιηθηκε.α και κατι ακομα.οσοι ερχεστε για παρτουζα αντε στο διαολο αν καθεστε και κοιτατε σαν χανοι.σας φωναζα γαμηστε την κιεσεις ουτε τα καυλια σας βγαζατε μαλακες.αντε στο διαολο δηλαδη
ποτε ειναι το επομενο event μυστη μ?

bieber

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2014
Κριτικές
4
Like
44
Πόντοι
1
ευγε κ παλι ευγε στον οργανωτη!!!!!!!!!!!παντα τετοια........

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Παιδια καλησπερα.η κοπελα μου προσληφθηκε προσφατα ως αεροσυνοδος απο γνωστη ελληνικη εταιρεια και θα ηθελα την γνωμη σας γιαυτο το επαγγελμα.ειναι σιγουρο το κερατο?ευχαριστω
Επαναλαμβανω αποψε γυρω στις 11.30 θα σκασω μυτη με γκομενα για παρτουζα οσοι πιστοι και οχι απλυτοι προσελθετε να συμμετεχετε.οσοι δε με πιατευετε σταρχιδια μου καθιστε σπιτι και ναρεστε μαλακια.αυτα.bb
Η αεροσυνοδός ήταν τύπε; :cum: :grin:

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
Η αεροσυνοδός ήταν τύπε; :cum: :grin:
τσαμπα τον τρολαρετε απο την στιγμη που γραφει αληθειες.
Η παντρεμενη που εχει ξαναγραψει θα ηταν εκτος αν εχει χαρεμι απο παρτουζιαρες ο μυστης

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
πες τα !

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
ωραιος ο τυπος εκτος οτι εφερε γκομενα το ανεφερε και εδω να ξεχαρμανιασει ο κοσμος.

Dynamics

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
141
Πόντοι
16
geo σου εστειλα πμ τσεκαρε το!Εγω την επομενη φορα που θα βαλεις θα ερθω και θα παιξω μπαλα!προφανως αυτοι που κοιταγαν ηταν πουστρακια!

thomas115656

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2011
Κριτικές
31
Like
690
Πόντοι
996
γεια σου ρε κωστακη 27 την καλυτερη ενημερωση εκανες και εισαι και παντου στην ωρα σου .αυτα ειναι εμπειρια.

thomas115656

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2011
Κριτικές
31
Like
690
Πόντοι
996
μην τους ακους george. εμεις ειμαστε εδω για εσενα :rockon: :rockon:.υπαρχουν πολλοι που εχουν αναγκη το γκομενακι σου :erection: .πιασε την επομενη καμπινα κατω και κλεισε πορτα .οσοι θελουν να γαμησουν και να τους παρει πιπα καλως οι υπολοιποι ΟΥΣΤ  :s&m_2: :s&m_2:.και εγω οταν γαμαγα το κροσακι τα ιδια επαθα ολο θεατες ειχα τι να πω κανενας για παιχνιδι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom