kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.300
- Πόντοι
- 7.885
Ένα μεγάλο πορνο-ρισπεκτ στον μύστη georgepet για το τεμάχιο που έφερε χθες βράδι στο σινεμά .Το πορνοένστικτό μου με οδήγησε κατά τις 22:30 να περνάω την είσοδο και μπαίνοντας στην κεντρική αίθουσα να βλέπω μια ουρά έξω από μια καμπίνα :S :S.Οι περισσότεροι παπούδια λούγκρες που απλά στεκόντουσαν για να βλέπουν τις ψωλές που θα πίπωνε η τύπισσα .Αφού τους παραμέρισα έφθασα μέχρι την νεαρή με το λευκό κορμάκι που πίπωνε ασταμάτητα τους νεαρούς μύστες του σινεμά και αστραπιαία τον πετάω έξω και μου τον αρπάζει .Ένα μανιακό τσιμπούκι ακολούθησε με φτυσίματα και περιποίηση στις μπάλες .Η γκόμενα πραγματικά το είχε τεράστια ανάγκη να πιπώνει ασταμάτητα πούτσες .Αφού χούφτωσα και τα ωραία 2αρια βυζιά της και το κωλαράκι της πέταξα τα χύσια παντού στην καμπίνα και τα σκάγια μου πέτυχαν και τον διπλανό συναγωνιστή που τον πίπωνε ταυτόχρονα με μένα .Όσο περνούσε η ώρα όλο και αυξάνονταν τα άτομα έξω από την καμπίνα του ζευγαριού αλλά οι περισσότεροι μόνο για μάτι .Μετά από καμιά ώρα συνολικής παρουσίας το ζευγάρι αποχώρησε ενώ εκείνη την ώρα το σινεμά είχε τιγκάρει από κόσμο :S :S.Σε κάποια στιγμή μπήκε κι ένα ακόμα ζευγάρι με μεσήλικα τύπο και μια ωραία πουράτζα γύρω στα 45 αλλά έκαναν απλά μια βόλτα κι έφυγαν