Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

moynakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2011
Like
19
Πόντοι
6
τσοντοσινεμά για swingers ζευγαρια και cross , χωρις να επιτρέπετε η εισοδος σε αντρες μονους, δεν έχει σκεφτει κανείς , θα μπορούσε να κάνει θραύση. Ακόμα το adult θα μπορούσε να δημιουργήσει μερικές μέρες τη βδομαδα τέτοιες.  

mousatos_32

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
117
Πόντοι
16
τσοντοσινεμά για swingers ζευγαρια και cross , χωρις να επιτρέπετε η εισοδος σε αντρες μονους, δεν έχει σκεφτει κανείς , θα μπορούσε να κάνει θραύση. Ακόμα το adult θα μπορούσε να δημιουργήσει μερικές μέρες τη βδομαδα τέτοιες.  
πολλά θα μπορούσε....
και συμφωνώ μαζί σου, όμως φαντάζομαι πως είναι αρκετά δύσκολο κάτι τέτοιο να συμβεί.
πρώτα πρώτα ποιος θα κάνει το face control? ο ταμίας?
και μετά μέχρι να εμπιστευτεί ο κόσμος και να το τιμήσει θα χάσει το μαγαζί πολλά...
έτσι απλά με μια γρήγορη σκέψη.
όμως εξακολουθεί  να είναι μια πολύ καλή σκέψη.
:hi:

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326

ε δεν ειναι αναγκη να ειναι σινεμα αυτο ... υπαρχουν τοσα swinging bars στην αθηνα που εχει τετοια ... και η εισοδος ειναι οπως πρεπει

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
Αύριο ένας γνωστός μου θα σκάσει adult μετα τις 10+30 με κροσακι Δυστυχώς εγω δεν θα μπορέσω να παρευρεθώ

thomas115656

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2011
Κριτικές
31
Like
690
Πόντοι
996
καλησπερα παιδια παω για ρεπορταζ .
για να δουμε σημερα Σάββατο τι θα γινει .
θα εχετε νεοτερα το πρωι. :rockon: :rockon:

Εγγρ.
3 Σεπ 2015
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα παιδια παω για ρεπορταζ .
για να δουμε σημερα Σάββατο τι θα γινει .
θα εχετε νεοτερα το πρωι. :rockon: :rockon:

Περιμένουμε νεότερα από το πεδίο μάχης ... ενημέρωσε μας από τα ρακαλάκι  :ak:

thomas115656

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2011
Κριτικές
31
Like
690
Πόντοι
996
καλημερα εχουμε και λεμε.
ωρα αφιξης 23.20
κατεβηκα κατω με το που μπηκα και επαιζε μια φαση κατω στην δεξια καμπινα ακουγονταν μονο κατι χαστουκακια κωλο  :s&m_1: :s&m_1:.
καποιοι δροσεροι κανανε βολτες κατω περιπου στα 35-45 ηλικιες
.μετα ανεβηκα στο κεντρικη αιθουσα και εκανα μια βολτα απο καμπινες οπου και εκει ειχε με ανοιχτη κουρτινα μια καλη  :pipa2: :pipa1: θεα.
καμια 7-8 ατομα και εκει τριγυρω στα καναπεδακια να βλεπουν χαλαρα την τσοντουλα .
μετα ειπα να παω και επανω οπου επαιζε λιγο περισσοτερος κοσμος παλι διαφορες ηλικιες.
αραξα και εγω τερμα αριστερα να δω λιγο τσοντα και νασου ενας παππους με γυαλια χοντρουλης να μου κολαει οσο δεν παει. :tickedoff: :tickedoff:
τι να κανω και εγω προσπαθησα να του πω οτι δεν τον παιρνω και μου ειπε μεχρι δωρακι να μου δωσει για να του κατσω :dancing: .αλλα δεν καταλαβατε οχι για να με γαμησει αλλα για να μου παρει λεει πιπα και να μου χαιδεψει τα μπουτακια και θα μου εδεινε 10€.χαχα μαλακια δεν εβγαλα το εισητηριο.
ωρα 1:40  εκοβα πολλες βολτες μηπως δω κανενα crossακι η κανενα ζευγαρι .καποια στιγμη πηγα να παρω τσιχλες απο τον ταμια που ειχα στο μπουφαω μου και τι ειδα λετε ?ενα ζευγαρι (ηλικια γυρω στα 45)να βγαινει απο την κεντρικη αιθουσα και να πηγαινουν κατω.ακολουθησα και εγω και κανανε μια βολτα και μετα βγηκαν και περασαν απεναντι και πηραν ταξι προς πλατεια βαθης :headbang: :headbang:.
απο οτι εμαθα εκατσαν κανενα 10 λεπτο απλα σε καναπε στο κεντρο χωρις καμια πονηρη κινηση και την εκαναν.
ωρα 2:00 ακουω οτι κατω παιζει crossaki και κατεβαινω οπου φυγει φυγει και τι να δω Νικολετα .ηταν με καποιον μαζι οπου ηταν εξω απο την καμπινα και την κοιταγε να την γαμανε.
σαν γνωστος πλεον και εγω πηγα και της ειπα μωρο μου ριχνε και κανενα σημα οτι θα ερθεις.μου ειπε οτι το κανονισε τελευταια στιγμη και δεν προλαβε.
να μην τα πολυλογω και σας κουραζω αναιβηκα καναπε και μου πηρε μια καλη πιπα και μιας και η πορτα ηταν ανοικτη πλακωσαν και αλλοι 4 στους οποιους εριξε κοκκινη λογο ηλικιας μαλλον και ασχημιας στον εναν.και μειναμε παλι μονοι με τον θεατη απ'εξω να φυλαει  >:(.
εριξα ενα γαμησι  :fuck2: :fuck2:και μετα ζητησα φωτο οπως καθε φορα μιας και δεν εχει προβλημα μαλλον να περνει ποζες το μωρο.
μετα εκανα μια βολτα μηπως παιζει κανενα αλλο αλλα ειχε παει ηδη 2 και το σηνεμα ειχε 10 το πολυ ατομα συνολο μεσα και ειπα να ξανακανω ενα δευτερο γυρω απο νικολετα και τελικα ενω μπηκα με αλους 2 μεσα καταντησα παλυ να την πηδαω μονο εγω οι αλλοι τον επαιζαν :wanker: :wanker:κριμα :headbang: :headbang:γιατι ηταν 30αριδες και με καλη ψωλη και δεν ηθελαν τιποτα αλλο απο τον πουτσο μου και αυτοι αλλα δεν.....!
μετα τον δευτερο γυρω την εκανα και εφυγα αφου καληνυχτησα και την νικολετα και τον φιλο της ο οποιος μου επε μεγαλε εισαι δυνατος :erection: :erection:μπραβο την ξεσκισες.θεε μου τι αλλο θα ακουσω.
και να και η φωτο για οσους δεν εφαγαν καθολου.
καληνυχτα

Συνημμένα

• IMG_20151025_022514.jpg
    IMG_20151025_022514.jpg
    122,8 KB · Εμφανίσεις: 103
  • IMG_20151025_022602.jpg
    IMG_20151025_022602.jpg
    87,4 KB · Εμφανίσεις: 87

thomas115656

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2011
Κριτικές
31
Like
690
Πόντοι
996
:knockinb:

Συνημμένα

• IMG_20151025_022722.jpg
    IMG_20151025_022722.jpg
    113,5 KB · Εμφανίσεις: 55

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
καυλα κωλαρακι για σκισιμο  :wanker: :wanker:

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
το επομενο σαββατο δεν μου γλυτωνει ... αυτο το κωλαρακι θελω να το σκισω

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
αργια αυριο, ευκαιρια για πουτσα σημερα.

θα παει κανα κροσακι ;

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
Γιατι? πρεπει να είναι αργια για να πανε οι λουγκρες για ξεκωλιασμα???

δεν ξερω τι κανουν οι λουγγρες αλλα εγω οταν ξυπναω 6 το πρωι για να παω για δουλεια δεν μπορω μεχρι τις 2 να ειμαι εξω και να πηδαω ... οποτε ευκαιρια σημερα

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
πηγα πριν λιγο αλλα δεν επαιζε τιποτα ουτε στο υπογειο ουτε πανω ουτε κατω μονο ζομπι να περιφερονται

Εγγρ.
31 Μαρ 2014
Like
1.562
Πόντοι
206
Αποψε γυρω στις 12 θαμαι με με γκομενα στο σινεμα.οποιος ενδιαφερεται για παρτουζα ας ερθει.οποιος δε πιστευει σταρχιδια μου δε θα κατσω να πω παραπανω.bb

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom