Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (2 μέλη και 4 επισκέπτες)

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
9.368
Πόντοι
7.885
Έλα ντε. Να ρωτήσω κάτι μιας που ξέρεις πολλα. Τα κρος βάφονται και ντύνονται από το σπίτι ή κουβαλούν την πραμάτεια τους σε σακκούλες στους σινεμάδες; γιατί τρωνε τόση απαξίωση;
Τα κουβαλάνε σε τσάντες σούπερ μάρκετ τα βλαμμένα
αυτο ακριβωσ αγαπη μου !
ειναι καποιοι που δνε τουσ δεχονται ουτε αντρεσ ουτε γυναικεσ ουτε γκευ ουτε κροσ ουτε τρανς κ εροχνται εδς να βγαλουν τα ψυχολογικα τους κι τον πονο τουσ !
εινα ιαυτοι που στο σχολειο τρωγανε φαπεσ κ λεγανε κ ευχαριστω κ εδψ πισω απ οτο πληκτρολογιο κανουν τουσ καμποσουσ αλλα ακομα κ αυτοι παθανε κ παθαινον οτι τουσ αξιζει !
τουσ πετανε απο το σινεμα εξω κ δνε το δεχονται κ μετα πανε κ παρακαλανε να ξαναμπουνε !
κανε την καυλα σου κ μην νοιαζεσαι για κανενα αγαπη μου
Τα έμαθες όλα σ ένα μήνα που πας τσονταδικο τύπισσα. Σ έχει φάει η αγαμία και κλαιγεσαι κάθε μέρα εδώ μέσα.
ειδεσ ποσο ακυροσ εισαι που δνε σε θελει κανεισ ακοαμ κ την μερα που πηγεσ το σινεμα ηταν αδειο !
αυτο λεγεται ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ !
κατσε τωρα κ εσυ κ κοιτα απο την κλειδαροιρτυπα οπωσ ο αλλοσ που τον πεταξανε εξω κ μην ξεχασεισ
ΧΑΜΟΓΕΛΑ ειναι η καντιτ καμερα !
αυτα που λεσ εδω μεσα διαβαζονται κ καταγραφονται !
δνε θα ξανακουσετε απο εμενα τιποτα καμια απαντηση σιχαμενα υποκειμενα λεγεστε κ αντρεσ...αχαχαχα να γελασω !
πιο πολυ τσιπα κ αντρισμο εχουν οι κροσ κ οι γυναικεσ εδω μεσα !
Σου είπαμε αν θες να γαμηθεις ντύσου οριτζιναλ πουστης.
Παιδιά μην κουράζεστε
Πάμε ξανά αναφορές να τον σβήσουν για ακόμα μια φορά να τελειώνουμε
Εύκολο είναι !!!
Κούρασε ξανά !
Καλώς τον δικηγόρο της κροσοπαρεας. Σε ότι μαλακια γράψουν τα κρος μέσα είσαι.

Lorena Bimbo cros

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
437
Πόντοι
20

Τα έμαθες όλα σ ένα μήνα που πας τσονταδικο τύπισσα. Σ έχει φάει η αγαμία και κλαιγεσαι κάθε μέρα εδώ μέσα.

καλωσ τον Κουγια των ηλιθιων τησ κλειδαροτυπασ κ των αγαμητων φαντασμενων !
ακομα στον ενα μηνα εχεισ μειενει εσυ ? δνε ηξερα οτι μετρασ κ τησ μερεσ που παω η που μπιανω εδω μεσα βλεπω εχεισ αναγκη να τρωσ ξευτιλισμα !
αντε τωρα μπεσ στα αλλα ψευτικα προφιλ που εχεισ κ παριστανε σημερα τον ενα αυριο τον αλλον κ απαντα στον εαυτο σου για αλληλουποστηριξη μιασ κ σε εχουνε χεσμενο εδω μεσα ! χαχαχαχχ γελαμεολοι μαζι σου !
αντε τωρα πηγαινε στα δημοσια ουρητηρια στο κεντρο βαλε το κιν εκει να παιζει καμια τσοντα κ κοιτα απο τισ τρυπεσ μπασ κ δεισ καμια κουραδα !

Συνημμένα

• Opera Snapshot_2025-03-20_023233_www.google.com.png
    Opera Snapshot_2025-03-20_023233_www.google.com.png
    285,1 KB · Εμφανίσεις: 25
  • tenor.gif
    tenor.gif
    1,8 MB · Εμφανίσεις: 22

kinky_lover

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2024
Κριτικές
1
Like
372
Πόντοι
21
Πάω να δω έργο. Εσείς γράψτε δικαιολογίες. Γνωστή τακτική.
Ρε συ. Είσαι ο μαλακας που του μαγειρεύει ακόμα η μάνα του. Επαναλαμβάνεσαι και σε ψιλιαζομαστε εύκολα.
Άσε τα σχόλια και για αρχή βρες μια δουλειά. Μετά απογαλακτισου και πήγαινε νοίκιασε ένα σπίτι, ενα μικρό Πατήσια 'η κυψέλη, και μετά βρες και ένα γκόμενο να σου ρίξει μια πουτσα που τόσο θες.

xamilontonon

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
255
Πόντοι
21

teo78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
881
Πόντοι
86

Καλώς τον μαλακα του σάιτ . Είπα δεν θα πεταχτεί ο παπάρας

Btm79

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2025
Like
188
Πόντοι
0
Άρα έχουν κόμπλεξ. Αν ήταν περήφανα για τις επιλογές τους θα πήγαιναν ντυμένα κρος. Τόσο απλό.
Ναι έχεις δικιο... Θα κυκλοφορούμε στον δρόμο με τα στρινγκ και τα καλσόν...
Όπως κυκλοφορείς κι εσύ με το μποξεράκι ή το σλιπ που είσαι υπερήφανος...!
Στο ξανάπα. Έχεις ανάγκη από βοήθεια ειδικού.
Πήγαινε το συντόμοτερο.
Κάνεις μπαμ ποιος είσαι "νέο μέλος".

Sagkaflias

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2022
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
0
Θέλω τις επαρχιώτισσες μουνάρες και τις Ασιάτισσες. Αφού έχει τέτοιες ως επιλογή αυτές θέλω. Ακούω ποτέ να πάω. Χαχα.
Φίλε μας έχεις κουράσει, άσε τους να κάνουν ότι θέλουν όποια θέλει να είναι Κρος ας είναι Όποια γυναίκα θέλει να περάσει καλά ας πέραση καλά , εσύ τι ζόρι τραβάς;
Και δεν σου αρέσει το σινεμά μην πας , πολύ απλά τα πράγματα.

mister miyagihtos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2025
Like
63
Πόντοι
0
Θα είσαι ακέραιος όταν μου απευθύνεις τον λόγο. Έχω κάθε δικαίωμα να σχολιάζω τι μου αρέσει και τι όχι. Δεν με νοιάζει επί προσωπικού. Με ποιο δικαίωμα με βρίζουν όπως κι άλλα μέλη; νομίζεις θα κάνω τον μαλακά; ξέρω καλά τι θα κάνω.
καποιος -οχι εγω φυσικα- θα μπορουσε να πει οτι κανεις ηδη τον μαλακα.
οπως τοσοι και τοσοι που υιοθετούν τον ρολο του τρολ σε διαφορα φόρα απο καταβολής ίντερνετ και μπαινουν με σκοπο να ανάψουν τα αίματα και σαν αλλοι νέρωνες κοιτάνε απο αποσταση και γουστάρουν.

Trhunter

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2022
Κριτικές
2
Like
248
Πόντοι
21
Όπως σε κάθε μαγαΙ που θα πάει κάποιος , υπάρχουν μέρες που θα περάσει καλά και μέρες που δεν θα το ευχαριστηθεί το ίδιο. Προσωπικά έχω πετύχει αρκετές γυναίκες και αρκετές κροσς. Οι κροσς όχι μόνο δεν έτρωγαν απαξίωση αλλά γινόταν ουρά για να τις γαμησουν. Όποιος θέλει Λο πριν να δοκιμάσει παίρνει την ευθύνη και το ρίσκο και πάει μόνος του

kinky_lover

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2024
Κριτικές
1
Like
372
Πόντοι
21
Προσοχή στην κόκκινη λύσσα. Σύμφωνα με μαρτυρία μέλους γαμιέται ακάποτα και ζέχνει το μουνί της. Προσοχή και στον ντίγκι ντάγκα λόβερ. Κρατάει τις σακκούλες για να ντύνονται τα ναυάγια κρος και μετά τα αποθεώνει. Τυραννισμένο θύμα σεξουαλικών διαταραχών. Δεν το λέω εγώ αλλά οι γιατροί.
Στο είπα ότι είσαι μικροψωλης. Κατευθείαν τσιμπησες. Γνήσια αντιδραση μικροψωλη.
Μαλακοκαυλη

makis254

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2010
Κριτικές
8
Like
517
Πόντοι
301
Φίλε μας έχεις κουράσει, άσε τους να κάνουν ότι θέλουν όποια θέλει να είναι Κρος ας είναι Όποια γυναίκα θέλει να περάσει καλά ας πέραση καλά , εσύ τι ζόρι τραβάς;
Και δεν σου αρέσει το σινεμά μην πας , πολύ απλά τα πράγματα.
Έτσι ακριβώς είναι ,όπως τα λες...Κάτι σαν το Καζίνο εκεί μέσα...Τις περισσότερες φορές "παίζεις " και "χάνεις ",κάποιες λίγες "ρεφάρεις',και κάποιες άλλες ελάχιστες ,φεύγεις 'απόλυτα κερδισμένος " και χαρούμενος!...σε σχέση πάντα με αυτό που ψάχνεις....Αλλά εμείς γουστάρουμε και πηγαινουμε,και θα πηγαινουμε. Λυπαμε παντος,οσους το κάνουν 'αγγαρια',ετσι για να σκοτώσουν την ώρα τους....

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
9.368
Πόντοι
7.885
καλωσ τον Κουγια των ηλιθιων τησ κλειδαροτυπασ κ των αγαμητων φαντασμενων !
ακομα στον ενα μηνα εχεισ μειενει εσυ ? δνε ηξερα οτι μετρασ κ τησ μερεσ που παω η που μπιανω εδω μεσα βλεπω εχεισ αναγκη να τρωσ ξευτιλισμα !
αντε τωρα μπεσ στα αλλα ψευτικα προφιλ που εχεισ κ παριστανε σημερα τον ενα αυριο τον αλλον κ απαντα στον εαυτο σου για αλληλουποστηριξη μιασ κ σε εχουνε χεσμενο εδω μεσα ! χαχαχαχχ γελαμεολοι μαζι σου !
αντε τωρα πηγαινε στα δημοσια ουρητηρια στο κεντρο βαλε το κιν εκει να παιζει καμια τσοντα κ κοιτα απο τισ τρυπεσ μπασ κ δεισ καμια κουραδα !
Εσύ ρε τύπισσα δεν έγραψες ότι πας μόνο ένα μήνα και δεν ξέρεις τι γινόταν παλιότερα :confused::confused: ή λάθος τα θυμάμαι. Και για πες ποια είναι τ αλλά ψεύτικα προφίλ που έχω να μου κάνει καμία αναφορά ο τρομπας ο @teo78
Καλώς τον μαλακα του σάιτ . Είπα δεν θα πεταχτεί ο παπάρας
Καλώς τον μαλακό δικηγόρο των κρος. Είπα κι εγώ δεν θα γράψεις την μαλακια σου. Κάτι για ψεύτικα προφίλ λένε εδώ μέσα,τράβα βρες τα να κάνεις καμιά αναφορά,τρόμπα.

kinky_lover

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2024
Κριτικές
1
Like
372
Πόντοι
21
Εσύ ρε τύπισσα δεν έγραψες ότι πας μόνο ένα μήνα και δεν ξέρεις τι γινόταν παλιότερα :confused::confused: ή λάθος τα θυμάμαι. Και για πες ποια είναι τ αλλά ψεύτικα προφίλ που έχω να μου κάνει καμία αναφορά ο τρομπας ο @teo78

Καλώς τον μαλακό δικηγόρο των κρος. Είπα κι εγώ δεν θα γράψεις την μαλακια σου. Κάτι για ψεύτικα προφίλ λένε εδώ μέσα,τράβα βρες τα να κάνεις καμιά αναφορά,τρόμπα.
Εσύ θυμάμαι γκρινιάζες που είχες φάει πόρτα και δεν μπορούσες να μπεις. Άρα για να θες να μπεις μάλλον ωραία πέρναγες ακη.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
9.368
Πόντοι
7.885
Εσύ θυμάμαι γκρινιάζες που είχες φάει πόρτα και δεν μπορούσες να μπεις. Άρα για να θες να μπεις μάλλον ωραία πέρναγες ακη.
Δεν παραπονιεμαι για την πόρτα ούτε παρακαλάω κάποιον για να ξαναμπώ. Δεν με γουστάρε το αφεντικό,Μ έδιωξε. Δικαίωμα του είναι εφόσον είναι ιδιωτικός χώρος. Άλλο πράγμα όμως το φόρουμ που είναι μια δημόσια συζήτηση και μπορούμε να γράφουμε ελεύθερα την γνώμη μας και να ρωτάμε τι έχει αλλάξει στο μαγαζί εφόσον δεν μπορούμε να πάμε.

kinky_lover

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2024
Κριτικές
1
Like
372
Πόντοι
21
Δεν παραπονιεμαι για την πόρτα ούτε παρακαλάω κάποιον για να ξαναμπώ. Δεν με γουστάρε το αφεντικό,Μ έδιωξε. Δικαίωμα του είναι εφόσον είναι ιδιωτικός χώρος. Άλλο πράγμα όμως το φόρουμ που είναι μια δημόσια συζήτηση και μπορούμε να γράφουμε ελεύθερα την γνώμη μας και να ρωτάμε τι έχει αλλάξει στο μαγαζί εφόσον δεν μπορούμε να πάμε.
Αν ρωτουσες τι παίζει δεν θα στην έλεγαν όλοι. Δεν ρωτάς. Αμφισβητείς αυτούς που περιγράφουν το παίζει. Και το κάνεις αυτό απλώς και μόνο επειδή είναι κρος. Γίνεσαι μιζερακιας αγαπητός και κουράζεις.

kinky_lover

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2024
Κριτικές
1
Like
372
Πόντοι
21
Αυτός είναι ο λεγόμενος υποτακτικος της κροσο-κλίκας. Χαχαχα. Ότι να ναι ο καρπαζοεισπράκτορας.
Τον μαν τον βρίζεις μόνο εσύ. Εσένα σε βρίζουμε τρεις τέσσερις. Μάντεψε ποιος είναι ο μαλακας.
Μαλακοκαυλη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom