Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (10 μέλη και 21 επισκέπτες)

Mihalis Arnitis

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2025
Like
84
Πόντοι
0
πες τα αγαπη μου ,λεφτα βγαζουμε οποτε θελουμε ,τις καβλες μας παμε και βγαζουμε εκει!!!
Εσένα σου έγραψαν ότι ζέχνει το μουνί σου και τον παίρνεις ακάποτα. Έχεις κάτι να απαντήσεις ή πάλι εγώ φταίω; ε ρε χάλια.

Lorena Bimbo cros

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
415
Πόντοι
20
Ο καθένας έχει τα πιστεύω του. Δεν θα πηγαίνω εγώ εκεί να το βρίσκω άδειο και να τα λέω όλα καλά σαν μερικούς μερικούς. Επίσης σε όλες τις σελίδες σκοτώνεστε μεταξύ σας και σας φταίω εγώ που ήρθα τώρα; εδώ είναι φόρουμ και επιβάλλεται η συζήτηση. Πήγαινε τώρα να πάρεις τα χάπια σου για τις παραισθήσεις που έχεις ότι σε ακολουθούν ή σε παρακολουθούν. Εγώ βλέπω τρώτε απαξίωση.
ειδεσ ποσο ακυροσ εισαι που δνε σε θελει κανεισ ακοαμ κ την μερα που πηγεσ το σινεμα ηταν αδειο !
αυτο λεγεται ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ !
κατσε τωρα κ εσυ κ κοιτα απο την κλειδαροιρτυπα οπωσ ο αλλοσ που τον πεταξανε εξω κ μην ξεχασεισ
ΧΑΜΟΓΕΛΑ ειναι η καντιτ καμερα !
αυτα που λεσ εδω μεσα διαβαζονται κ καταγραφονται !
δνε θα ξανακουσετε απο εμενα τιποτα καμια απαντηση σιχαμενα υποκειμενα λεγεστε κ αντρεσ...αχαχαχα να γελασω !
πιο πολυ τσιπα κ αντρισμο εχουν οι κροσ κ οι γυναικεσ εδω μεσα !

Mihalis Arnitis

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2025
Like
84
Πόντοι
0
ειδεσ ποσο ακυροσ εισαι που δνε σε θελει κανεισ ακοαμ κ την μερα που πηγεσ το σινεμα ηταν αδειο !
αυτο λεγεται ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ !
κατσε τωρα κ εσυ κ κοιτα απο την κλειδαροιρτυπα οπωσ ο αλλοσ που τον πεταξανε εξω κ μην ξεχασεισ
δνε θα ξανακουσετε απο εμενα τιποτα καμια απαντηση σιχαμενα υποκειμενα λεγεστε κ αντρεσ...αχαχαχα να γελασω !
Στα παπάρια μας. Έλα πάλι να κλαφτεις που συνέχεια έτσι κανεις. Εγώ ξέρω άδειο το μαγαζί και όλη μέρα σκοτώνεστε. Αν γίνεται και παράνομο επικίνδυνο σεξ με επίγνωση τι και πως, δεν ξέρω αν τρώτε κόκκινη κορδέλα και κλείσιμο. Μαγκιές αλλού. Αυτά.

Lorena Bimbo cros

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
415
Πόντοι
20
Στα παπάρια μας. Έλα πάλι να κλαφτεις που συνέχεια έτσι κανεις. Εγώ ξέρω άδειο το μαγαζί και όλη μέρα σκοτώνεστε. Αν γίνεται και παράνομο επικίνδυνο σεξ με επίγνωση τι και πως, δεν ξέρω αν τρώτε κόκκινη κορδέλα και κλείσιμο. Μαγικές αλλού. Αυτά.
ΜΟΛΙΣ ΠΙΑΣΤΗΚΕΣ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΣ !
μπηκεσ στισ 14 με νεο προφιλ και σημερα στισ 19 με 3 ποστ που εχω κανει εσυ με ειδεσ εμενα να κλαιγομαι πουθενα ?
πεσ οσο ξευτιλας κ να εισαι οτι εισαι ο ιδιοσ κατεστραμενοσ που μπαινει ολο με νεα προφιλ κ ουτε πισω απο το πληκτρολογιο του δνε μπορει να κρυφτει !
οσο για οσα κατηγορεισ κ την κοπελα που δνε σου φταιξε απλα εφαγεσ το ακυρο κ δνε το δεχεσαι κ τα ψυχολογικα που σου δωσανε οι κροσ συνεχισε κ μια μερα η διωξη θα σου χτυπησει την πορτα !
μεχρι τοτε παρε τον βεγγο κ εσυ να ισιωσεισ κ καλη ζωη κατεστραμενε !

Συνημμένα

• tenor.gif
    tenor.gif
    1,8 MB · Εμφανίσεις: 4

kinky_lover

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2024
Κριτικές
1
Like
232
Πόντοι
0
Εγώ τι σου φταίω ρε ναυάγιο; δεν έχετε τρόπους εδώ μέσα. Είτε θα έχετε παραισθήσεις είτε θα τσακωνεστε είτε θα κάνετε επικίνδυνο σεξ. Άντε να βγει άκρη.
Δεν έχουμε τρόπους. Είπε ο τρόμος;ς που άρχισε να τα χώνει στην άλλη χωρίς λόγο. Τράβα ρε μαλακά και παίξε το πουλάκι σου να ηρεμήσεις. Μαλακοκαυλη.

Mihalis Arnitis

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2025
Like
84
Πόντοι
0
ΜΟΛΙΣ ΠΙΑΣΤΗΚΕΣ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΣ !
μπηκεσ στισ 14 με νεο προφιλ και σημερα στισ 19 με 3 ποστ που εχω κανει εσυ με ειδεσ εμενα να κλαιγομαι πουθενα ?
πεσ οσο ξευτιλας κ να εισαι οτι εισαι ο ιδιοσ κατεστραμενοσ που μπαινει ολο με νεα προφιλ κ ουτε πισω απο το πληκτρολογιο του δνε μπορει να κρυφτει !
οσο για οσα κατηγορεισ κ την κοπελα που δνε σου φταιξε απλα εφαγεσ το ακυρο κ δνε το δεχεσαι κ τα ψυχολογικα που σου δωσανε οι κροσ συνεχισε κ μια μερα η διωξη θα σου χτυπησει την πορτα !
μεχρι τοτε παρε τον βεγγο κ εσυ να ισιωσεισ κ καλη ζωη κατεστραμενε !
Πάλι κλαίγεσαι; όλη μέρα παραθέσεις κάνεις. Ποιο άκυρο έφαγα κι από που; έχεις χάσει την μπάλα. Μόνοι σας ξεβρακώνεστε. Καλά που βγαίνουν κι άλλοι άνθρωποι και λένε τι γίνεται μέσα με ακάποτα κτλ. Έλα τώρα πάρε φόρα να μου κλάσεις μια μάντρα κι έλα παρέθεσε πάλι ή βρίζε όσο θες. Για γέλια είσαι.

Mihalis Arnitis

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2025
Like
84
Πόντοι
0
Δεν έχουμε τρόπους. Είπε ο τρόμος;ς που άρχισε να τα χώνει στην άλλη χωρίς λόγο. Τράβα ρε μαλακά και παίξε το πουλάκι σου να ηρεμήσεις. Μαλακοκαυλη.
Κάτι για ακάποτα ειπώθηκε τζιτζιφιόγκο. Εγω συζήτηση έκανα. Δεν το διάβασες εσύ; γράψτε να μαζεύονται και σκοτωθείτε. Άλλο που δεν θέλω να ξεβρωμισει το πράγμα. Από την οθόνη όλοι βρίζουν. Από κοντά κάνουν τις κότες. Αυτά.

kinky_lover

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2024
Κριτικές
1
Like
232
Πόντοι
0
Κάτι για ακάποτα ειπώθηκε τζιτζιφιόγκο. Εγω συζήτηση έκανα. Δεν το διάβασες εσύ; γράψτε να μαζεύονται και σκοτωθείτε. Άλλο που δεν θέλω να ξεβρωμισει το πράγμα. Από την οθόνη όλοι βρίζουν. Από κοντά κάνουν τις κότες. Αυτά.
Α γεια σου. Εσύ τα ξέρεις καλύτερα. Γνήσια κοταρα από τις λίγες.

la_kolan

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2018
Like
158
Πόντοι
1
Επιστροφή από το μαγαζί. Μπήκαμε δύο άτομα εγώ με τον φίλο μου. Μου έκανε τα εισιτήρια τον κέρασα σουβλάκια. Μάγκες έρημος Σαχάρα. Δεν είχε τίποτα μέσα. Μόνο δύο ξεχασμένους γέρους. Είδαμε την κωμωδία και φύγαμε. Τώρα πείτε πάλι ότι μέσα γινόταν χαμός.
Πήγες (υποτίθεται) μια φορά την πιο άκυρη μέρα και έβγαλες γενικό συμπέρασμα.
Μάλλον δε στροφάρεις πολυ και νομίζεις οτι και οι υπόλοιποι είναι το ίδιο.

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
1.636
Πόντοι
206
Επιστροφή από το μαγαζί. Μπήκαμε δύο άτομα εγώ με τον φίλο μου. Μου έκανε τα εισιτήρια τον κέρασα σουβλάκια. Μάγκες έρημος Σαχάρα. Δεν είχε τίποτα μέσα. Μόνο δύο ξεχασμένους γέρους. Είδαμε την κωμωδία και φύγαμε. Τώρα πείτε πάλι ότι μέσα γινόταν χαμός.
τα μοντελα πανε στο ιδρυμα παρασκευη και σαββατο οπως εχει γραφτει.τεταρτη απογευμα που πηγες μονο παθητικα ζομπι γεροντια θα βρεις,τι ψαχνεις μοντελα?υποτακτικες ξανθιες?μουναρες επαρχιωτισσες?ασιατισσες?
πες μας τι θες να σου προτεινουμε την καταλληλη μερα να πας

Mihalis Arnitis

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2025
Like
84
Πόντοι
0
Θα φάτε γερό γαμήσι κάποιοι με την σειρά και με τρόπο που δεν φαντάζεστε. Έχετε μπερδέψει τον σχολιασμό του φόρουμ όπου καθένας αξιολογεί όπως θέλει με το βρισίδι κτλ. Τα έχετε κάνει ένα. Πηγαίνετε τώρα για κάνα ακάποτο που ειπώθηκε και καθήστε κάντε παραθέσεις μέχρι αύριο. Εμένα στα παπάρια μου.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
9.269
Πόντοι
7.885
Έλα ντε. Να ρωτήσω κάτι μιας που ξέρεις πολλα. Τα κρος βάφονται και ντύνονται από το σπίτι ή κουβαλούν την πραμάτεια τους σε σακκούλες στους σινεμάδες; γιατί τρωνε τόση απαξίωση;
Τα κουβαλάνε σε τσάντες σούπερ μάρκετ τα βλαμμένα
αυτο ακριβωσ αγαπη μου !
ειναι καποιοι που δνε τουσ δεχονται ουτε αντρεσ ουτε γυναικεσ ουτε γκευ ουτε κροσ ουτε τρανς κ εροχνται εδς να βγαλουν τα ψυχολογικα τους κι τον πονο τουσ !
εινα ιαυτοι που στο σχολειο τρωγανε φαπεσ κ λεγανε κ ευχαριστω κ εδψ πισω απ οτο πληκτρολογιο κανουν τουσ καμποσουσ αλλα ακομα κ αυτοι παθανε κ παθαινον οτι τουσ αξιζει !
τουσ πετανε απο το σινεμα εξω κ δνε το δεχονται κ μετα πανε κ παρακαλανε να ξαναμπουνε !
κανε την καυλα σου κ μην νοιαζεσαι για κανενα αγαπη μου
Τα έμαθες όλα σ ένα μήνα που πας τσονταδικο τύπισσα. Σ έχει φάει η αγαμία και κλαιγεσαι κάθε μέρα εδώ μέσα.
αυτο λεγεται ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ !
Σου είπαμε αν θες να γαμηθεις ντύσου οριτζιναλ πουστης.
Παιδιά μην κουράζεστε
Πάμε ξανά αναφορές να τον σβήσουν για ακόμα μια φορά να τελειώνουμε
Εύκολο είναι !!!
Κούρασε ξανά !
Καλώς τον δικηγόρο της κροσοπαρεας. Σε ότι μαλακια γράψουν τα κρος μέσα είσαι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom