Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (8 μέλη και 19 επισκέπτες)

Mihalis Arnitis

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2025
Like
84
Πόντοι
0
Τους έχει φάει η αγαμία μύστη και οι φαπες που εισπράττουν καθημερινά εδώ μέσα :jerking::jerking:
Έλα ντε. Να ρωτήσω κάτι μιας που ξέρεις πολλα. Τα κρος βάφονται και ντύνονται από το σπίτι ή κουβαλούν την πραμάτεια τους σε σακκούλες στους σινεμάδες; γιατί τρωνε τόση απαξίωση;

Lentis1

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
0
Μην ασχολείσαι ρε κοπελιά. Εδώ χαρακτήρισε κυριουλα την Νικόλ ρε μαλακά. Είδα τη συνέντευξη της πάλι τις προάλλες και σκεφτόμουνα πόσα μουνια βάζει κάτω.
Μας έχει χαρίσει αμέτρητες εμπειρίες. Τι να λέμε τώρα;
Φίλε για ποιά συνέντευξη μιλάς;Εχεις κάποιο λινκ?

kinky_lover

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2024
Κριτικές
1
Like
232
Πόντοι
0
Όποιος είναι για ιδιωτικό Bukkake
Αύριο
Σε ξενοδοχείο
Και ΜΟΝΟ Bukkake , τονίζω
Μου στέλνει μήνυμα για να κανονίσουμε
Α ρε να μην ήμουν στο νησί να έρθω να σε κάνω άσπρη από πάνω μέχρι κάτω.
Τύφλα να χουν οι σοβατζηδες

Cheng

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2023
Like
2.881
Πόντοι
456

Κόκκινη λυσσα

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
2.633
Πόντοι
441
Αύριο
Σε ξενοδοχείο
Μου στέλνει μήνυμα για να κανονίσου
Πώς ορίζεται το " μόνο bukkake" ? Για να καταλάβουμε κ μεις Λύσσα μου
οτι εχει μονο πιπα και χωρις σεξ

Mihalis Arnitis

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2025
Like
84
Πόντοι
0
Αύριο
Σε ξενοδοχείο
Μου στέλνει μήνυμα για να κανονίσου

οτι εχει μονο πιπα και χωρις σεξ
Επηρεάστηκες που σου είπε ένας κύριος ότι ζέχνει το μουνί σου και γαμιέσαι ακάποτα ή απλά είπες να το ρίξεις μόνο στα τρομπόνια;

Cheng

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2023
Like
2.881
Πόντοι
456

Κόκκινη λυσσα

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
2.633
Πόντοι
441
Επηρεάστηκες που σου είπε ένας κύριος ότι ζέχνει το μουνί σου και γαμιέσαι ακάποτα ή απλά είπες να το ρίξεις μόνο στα τρομπόνια;
πραγματικα σοκαριστικα ,το εχω βαλει στο πλυντηριο αντε με το καλο και εσυ στον αγυριστο

Mihalis Arnitis

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2025
Like
84
Πόντοι
0
πραγματικα σοκαριστικα ,το εχω βαλει στο πλυντηριο αντε με το καλο και εσυ στον αγυριστο
Εγώ τι σου φταίω ρε ναυάγιο; δεν έχετε τρόπους εδώ μέσα. Είτε θα έχετε παραισθήσεις είτε θα τσακωνεστε είτε θα κάνετε επικίνδυνο σεξ. Άντε να βγει άκρη.

Mihalis Arnitis

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2025
Like
84
Πόντοι
0
Επιστροφή από το μαγαζί. Μπήκαμε δύο άτομα εγώ με τον φίλο μου. Μου έκανε τα εισιτήρια τον κέρασα σουβλάκια. Μάγκες έρημος Σαχάρα. Δεν είχε τίποτα μέσα. Μόνο δύο ξεχασμένους γέρους. Είδαμε την κωμωδία και φύγαμε. Τώρα πείτε πάλι ότι μέσα γινόταν χαμός.

Mihalis Arnitis

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2025
Like
84
Πόντοι
0
μια χαρα που μασ το ειπεσ τωρα θα σε βρουνε απο τισ καμερεσ εισοδου τι καταιφι εισαι κ εσυ που λεσ ολο καλα πραγματα για το σινεμα και κοροιδευεισ κ μετα να δω ποσο θα ανοιγεισ το στομα σου για να κοροιδευεισ κοσμο επιχειρησεισ και τον καθενα εδω μεσα !
Εσύ είπες ότι δεν θα μου ξαναμιλήσεις. Επίσης κοιτάξτε πως μιλάτε εδώ μέσα και πως εκφράζεστε για τα άλλα μέλη γιατί μόνο εχθρούς κάνετε. Εσείς ξεκινάτε. Τώρα κάτσε λέγε τα δικά σου.

Lorena Bimbo cros

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
415
Πόντοι
20
Εσύ είπες ότι δεν θα μου ξαναμιλήσεις. Επίσης κοιτάξτε πως μιλάτε εδώ μέσα και πως εκφράζεστε για τα άλλα μέλη γιατί μόνο εχθρούς κάνετε. Εσείς ξεκινάτε. Τώρα κάτσε λέγε τα δικά σου.
δεσ ποιοσ ξεκινησε τισ επιθεσεισ προσ τισ κροσ κ αλλα μελη κ μετα μιλα !
αν νομιζεισ οτι θα ψαχνουμε πισω απ οτην πλατη μασ οταν παμε σινεμα μην εμφανιστει ενασ ακυροσ σαν εσασ που μπορει να μασ κανει κ κακο εισαι γελασμενοσ !
επισησ το οτι μασ κατηγορησατε και για λεφτα αυτο κ μονο σηκωνε αλλου ειδουσ απαντηση προσ τα εσασ !
πλακα πλακα αλαλ μην ζιοριζετε καταστασεισ αν δνε σασ ενοχλουνε μην ενοχλειτε

Κόκκινη λυσσα

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
2.633
Πόντοι
441
αν νομιζεισ οτι θα ψαχνουμε πισω απ οτην πλατη μασ οταν παμε σινεμα μην εμφανιστει ενασ ακυροσ σαν εσασ που μπορει να μασ κανει κ κακο εισαι γελασμενοσ !
επισησ το οτι μασ κατηγορησατε και για λεφτα αυτο κ μονο σηκωνε αλλου ειδουσ απαντηση προσ τα εσασ !
πες τα αγαπη μου ,λεφτα βγαζουμε οποτε θελουμε ,τις καβλες μας παμε και βγαζουμε εκει!!!

Mihalis Arnitis

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2025
Like
84
Πόντοι
0
Ο καθένας έχει τα πιστεύω του. Δεν θα πηγαίνω εγώ εκεί να το βρίσκω άδειο και να τα λέω όλα καλά σαν μερικούς μερικούς. Επίσης σε όλες τις σελίδες σκοτώνεστε μεταξύ σας και σας φταίω εγώ που ήρθα τώρα; εδώ είναι φόρουμ και επιβάλλεται η συζήτηση. Πήγαινε τώρα να πάρεις τα χάπια σου για τις παραισθήσεις που έχεις ότι σε ακολουθούν ή σε παρακολουθούν. Εγώ βλέπω τρώτε απαξίωση.

Lorena Bimbo cros

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
415
Πόντοι
20
πες τα αγαπη μου ,λεφτα βγαζουμε οποτε θελουμε ,τις καβλες μας παμε και βγαζουμε εκει!!!
αυτο ακριβωσ αγαπη μου !
ειναι καποιοι που δνε τουσ δεχονται ουτε αντρεσ ουτε γυναικεσ ουτε γκευ ουτε κροσ ουτε τρανς κ εροχνται εδς να βγαλουν τα ψυχολογικα τους κι τον πονο τουσ !
εινα ιαυτοι που στο σχολειο τρωγανε φαπεσ κ λεγανε κ ευχαριστω κ εδψ πισω απ οτο πληκτρολογιο κανουν τουσ καμποσουσ αλλα ακομα κ αυτοι παθανε κ παθαινον οτι τουσ αξιζει !
τουσ πετανε απο το σινεμα εξω κ δνε το δεχονται κ μετα πανε κ παρακαλανε να ξαναμπουνε !
κανε την καυλα σου κ μην νοιαζεσαι για κανενα αγαπη μου !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom