Γιατί έβαλες τρία θαυμαστικά; νιώθεις ότι στην είπε ο Μέγκα ματάκιας κι αντιδράς;Καλή συνέχεια!!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τσοντοσινεμά 8 Downtown
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 16K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (8 μέλη και 25 επισκέπτες)
matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 1.576
- Πόντοι
- 206
εχετε κανει και εσεις συνδικατο δηλαδη?βλεπω να παλευετε με το συνδικατο κρος του νταουν8Δεν γνωρίζω να απαντήσω .. εγώ κρος μπήκα μια φορά στο νταουν και με κοιτούσαν τόσο έντονα που φτάνει να είναι άβολο .. +οτι σε ακολουθάν ακόμα και στο μπάνιο να πας … εμείς είμαστε 6 κρος και πάμε εκεί ..
matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 1.576
- Πόντοι
- 206
στην απαξιωση τα εχουν γιαυτο βλεπεις παντου συνδικατα κρος ,ουτε το πασοκ την δεκαετια του 80 δεν ειχε τοσα,τρωνε απαξιωση γιατι η κοινονια γυρισε στους πατροπαραδοτους πουστηδεςΚαι τι γίνεται στο ατραξ τύπισσα, βρίσκετε καμιά πουτσα ή κι εκεί σας έχουν στην απαξίωση![]()
Αυτοί όμως εκεί είναι έξι κρος. Δεν είδα να γίνεται λάικ από την εδώ παράταξη που είναι λιγότερα. Άρα έχουμε ζήλεια. Είμαι σίγουρος ότι τους έχουν σουτάρει από εκεί και για αυτό δεν κάνουν λάικ. Αυτό είναι το συμπέρασμα που έβγαλα. Τους πέταξαν στον δρόμο με τις περοιύκες χωμένες στην σούφρα. Όταν βγάζουν συμπεράσματα, θα βγαζω κι εγώ.εχετε κανει και εσεις συνδικατο δηλαδη?βλεπω να παλευετε με το συνδικατο κρος του νταουν8
Έχουν λέει εδώ την Νικόλ και το λένε με στυλ. Τι έγινε; στρατός είναι εδώ με αξιώματα;στην απαξιωση τα εχουν γιαυτο βλεπεις παντου συνδικατα κρος ,ουτε το πασοκ την δεκαετια του 80 δεν ειχε τοσα,τρωνε απαξιωση γιατι η κοινονια γυρισε στους πατροπαραδοτους πουστηδες

PavlinaCross
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2023
- Like
- 208
- Πόντοι
- 20
Αν η μαλακια ηταν κουρελου, θα ειχες κανει την προικα σου.Αυτοί όμως εκεί είναι έξι κρος. Δεν είδα να γίνεται λάικ από την εδώ παράταξη που είναι λιγότερα. Άρα έχουμε ζήλεια. Είμαι σίγουρος ότι τους έχουν σουτάρει από εκεί και για αυτό δεν κάνουν λάικ. Αυτό είναι το συμπέρασμα που έβγαλα. Τους πέταξαν στον δρόμο με τις περοιύκες χωμένες στην σούφρα. Όταν βγάζουν συμπεράσματα, θα βγαζω κι εγώ.![]()
Πονάς. Ένα έτσι κάνω κι έρχεσαι.Αν η μαλακια ηταν κουρελου, θα ειχες κανει την προικα σου.
Από ζευγάρια τίποτα. Μόνο αν έρθει κανένα μιλημένο για διαφήμιση. Αυτά διαβάζουμε.
Σιγά μην φέρει ο άλλος την γκόμενά του να την δίνει όπου να ναι. Θα πήγαινε σε σουίγκερ. Για να μας πείσουν ας έρθει ζευγάρι κι ας το πούμε σαν ενημέρωση. Αλλά τι να πουν αφού θα κοιτούν όλοι την πάρτη τους μην γαμήσουν. Έτσι έκανε κάποιος μαλλιάς διάβαζα. Αυτός που πήγε; 

PavlinaCross
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2023
- Like
- 208
- Πόντοι
- 20
Εγω? Χαχαχα. Με μπριζωνεις να ανεβασω φωτο αλλα δεν θα πεσω στην λουμπα σου. Βασικα εισαι ο πρωτος που κανω τετοια αντιπαραθεση, γενικα δεν ασχολουμαι. Σε εχω συμαπθησει ομως. Εισαι τοσο απροκαλυπτα ηλιθιος που αυτοαναιρεισαι. Με κανεις να νοιωθω πολυ εξυπνη. Ειναι ακριβως ο ιδιος μηχανισμος που χρησιμοποιεις εσυ για να νοιωσεις ανωτερος οταν γελας εδω με εμας. Δεν θα το συνεχισω ομως γιατι ηδη οσοι θελουν απλα να ενημερωθουν εχουν κουραστει. Εγω σταματαω εδω.Πονάς. Ένα έτσι κάνω κι έρχεσαι.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ελα ντε. Τοσο απλο ειναι. Εχεις δικιο αγαπη.Παιδιά αν κάνουμε όλοι εμείς σε αυτούς τους δύο αναφορά θα μπλοκάρουν τα προφίλ τους που είναι κ τρολλ , ας κάνουμε αναφορά κ μη ξανά ασχοληθούμε
Έχετε ήδη ασχοληθεί. Το πολύ πολύ άλλη στιγμή να ξανάρθουμε. Σημασία έχει ότι αποκαλύψθηκε το μαιμού σύστημα με τις δήθεν ενημερώσεις. Πήγαινε τώρα να κάνεις κακά σου.Παιδιά αν κάνουμε όλοι εμείς σε αυτούς τους δύο αναφορά θα μπλοκάρουν τα προφίλ τους που είναι κ τρολλ , ας κάνουμε αναφορά κ μη ξανά ασχοληθούμε
Κι αν ανεβάσεις φώτο ρε σκουπίδι μαζί με τα άλλα σκουπίδια τι νομίζεις θα κάνω; θα βαράω παλαμάκια; γράψε κάνα σεντονάκι ακόμα ναυάγιο.Εγω? Χαχαχα. Με μπριζωνεις να ανεβασω φωτο αλλα δεν θα πεσω στην λουμπα σου. Βασικα εισαι ο πρωτος που κανω τετοια αντιπαραθεση, γενικα δεν ασχολουμαι. Σε εχω συμαπθησει ομως. Εισαι τοσο απροκαλυπτα ηλιθιος που αυτοαναιρεισαι. Με κανεις να νοιωθω πολυ εξυπνη. Ειναι ακριβως ο ιδιος μηχανισμος που χρησιμοποιεις εσυ για να νοιωσεις ανωτερος οταν γελας εδω με εμας. Δεν θα το συνεχισω ομως γιατι ηδη οσοι θελουν απλα να ενημερωθουν εχουν κουραστει. Εγω σταματαω εδω.

PavlinaCross
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2023
- Like
- 208
- Πόντοι
- 20
Επ τι εγινε αγαπη? Τσιτωσαμε? Χτυπησα νευρο? Ειδες ποσο σε παιζω και ποσο προβλεψιμος εισαι? χιχιχιχιΚι αν ανεβάσεις φώτο ρε σκουπίδι μαζί με τα άλλα σκουπίδια τι νομίζεις θα κάνω; θα βαράω παλαμάκια; γράψε κάνα σεντονάκι ακόμα ναυάγιο.
Εγώ να τσιτώθηκα; Εσύ κουβαλιέσαι κι εγώ σας κάνω να σερνεστε. Έχετε ψυχολογικά και τα έχετε χαμένα. Ξαναέλα πάλι.Επ τι εγινε αγαπη? Τσιτωσαμε? Χτυπησα νευρο? Ειδες ποσο σε παιζω και ποσο προβλεψιμος εισαι? χιχιχιχι
PavlinaCross
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2023
- Like
- 208
- Πόντοι
- 20
Μα εσυ δεν ειπες οτι δεν εχεις σχεση με αυτα και σου αρεσει το ρομαντζο? Τωρα θα μας βγεις και θαμωνας. Παλι αυτοαναιρεισαι. Αχ σε λατρευω.!! Δεν μπορω να σταματησω να στην λεω. Λατρευω την ηχω μεσα στο κεφαλι σου!Εγώ να τσιτώθηκα; Εσύ κουβαλιέσαι κι εγώ σας κάνω να σερνεστε. Έχετε ψυχολογικά και τα έχετε χαμένα. Ξαναέλα πάλι.![]()
Θαμώνας σε τι να είμαι; βλέπεις να έρχομαι αν δεν έχει κόσμο να γελάω; που αυτοαναιρούμαι; έλα βγάλε όλα τα ψυχολογικά σου μήπως πείσεις.Μα εσυ δεν ειπες οτι δεν εχεις σχεση με αυτα και σου αρεσει το ρομαντζο? Τωρα θα μας βγεις και θαμωνας. Παλι αυτοαναιρεισαι. Αχ σε λατρευω.!! Δεν μπορω να σταματησω να στην λεω. Λατρευω την ηχω μεσα στο κεφαλι σου!
PavlinaCross
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2023
- Like
- 208
- Πόντοι
- 20
Ειπες οτι εμεις παμε και εσυ μας κανεις να σερνομαστε. Δεν μπορω αλλο σταματα! Λιγο ακομα και θα γινεις τριαδα με τον Ηλιθιο και τον Πανηλιθιο. Θα εισαι ο Υπερηλιθιος! ΣΕ ΑΓΑΠΩ!!!Θαμώνας σε τι να είμαι; βλέπεις να έρχομαι αν δεν έχει κόσμο να γελάω; που αυτοαναιρούμαι; έλα βγάλε όλα τα ψυχολογικά σου μήπως πείσεις.![]()
Όλη μέρα σερνεστε να παραθέτετε. Από το μυαλό μου τα βγάζω; μόνη σας ελπίδα το μπαν μέσω της πούστικης μεθόδου αναφορών.Ειπες οτι εμεις παμε και εσυ μας κανεις να σερνομαστε. Δεν μπορω αλλο σταματα! Λιγο ακομα και θα γινεις τριαδα με τον Ηλιθιο και τον Πανηλιθιο. Θα εισαι ο Υπερηλιθιος! ΣΕ ΑΓΑΠΩ!!!

Θα κονταροχτυπηθούν και θα βρούμε περούκες, κραγιόν και κολάν στους δρόμους. Δεν γαμιούνται και τρελλάθηκαν.εχετε κανει και εσεις συνδικατο δηλαδη?βλεπω να παλευετε με το συνδικατο κρος του νταουν8
Το κρος είναι ο πολύ φτωχός πουστης. Δεν μπορεί να αναλάβει το κόστος της αλλαγής φύλου και προσπαθεί με ρούχα από κινέζικα μαγαζιά να καλύψει την ανυπαρξία του. Σε άλλα νήματα π.χ τραβέλια γίνεται χαμός και ζητούν εκατοντάδες ευρώ για να γαμηθούν. Εδώ όμως παρακαλάνε και πληρώνουν κι από πάνω. Μιλάμε για καρνάβαλους.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 40K
- Απαντήσεις
- 241
- Εμφανίσεις
- 64K
- Απαντήσεις
- 107
- Εμφανίσεις