Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

Btm79

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2025
Like
138
Πόντοι
0
Φίλε το τερμάτισες....έχεις λαθος
Δεν βαρέθηκες εσύ και οι υπόλοιποι να ασχολείστε με τον κομπλεξικό (με τα 5 προφίλ) που λέει τα ίδια και τα ίδια και μας εχει πρήξει τα αρχίδια?
Εχει χαλάσει το νήμα... Ήθελα να ξερα οι administrators δεν τα βλέπουν να τα διαγράψουν και να τον στείλουν απο εκει που ήρθε?

andras28

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2025
Like
326
Πόντοι
21
Φίλε το τερμάτισες....έχεις λαθος
Εσύ μπορεί να λες αλλά ενημέρωση δεν υπάρχει. Μιλάω για ακέραιη ενημέρωση τύπου " αυτή την στιγμή είμαστε οι τάδε εδώ και συμβαίνει αυτό". Πώς θα πάμε αλλιώς να γελάσουμε; στην τύχη; :confused:

andras28

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2025
Like
326
Πόντοι
21
Δεν βαρέθηκες εσύ και οι υπόλοιποι να ασχολείστε με τον κομπλεξικό (με τα 5 προφίλ) που λέει τα ίδια και τα ίδια και μας εχει πρήξει τα αρχίδια?
Εχει χαλάσει το νήμα... Ήθελα να ξερα οι administrators δεν τα βλέπουν να τα διαγράψουν και να τον στείλουν απο εκει που ήρθε?
Και να με διαγράψουν πάλι θα γελάμε με την κατάσταση. Άσε που θα γράφουν οι υπόλοιποι. Κάτσε τώρα και λέγε θεωρίες. :confused:

andras28

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2025
Like
326
Πόντοι
21
Δεν μπορούν να επιχειρηματολογήσουν καί μας βρίζουν. Έχουν σηκωθεί οι περούκες τους από τα νεύρα και έχουν σκίσει τα καλσόν τους. :confused:

Giwrgoss1

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2021
Like
242
Πόντοι
21
Τα κρος μαζευόμαστε ατραξ που είναι πιο ήρεμα και πιο ανθρώπινα .. και μη πείτε δεν μαζεύει κόσμο .. εμείς κάνουνε παιχνίδι 5 10 άτομα όσο εσείς τον παίζετε 20 άτομα στην οθόνη .. τα κρος δεν κάνουν για νταουνταουν θεωρώ πως ενοχλητε πολύ τον κόσμο ετσι όπως κάνετε μόλις τα βλέπετε .. αναφέρομαι σε 10 άτομα όχι σε όλους .. απλά να ξέρετε τα κρος πάμε ατραξ

andras28

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2025
Like
326
Πόντοι
21
Τα κρος μαζευόμαστε ατραξ που είναι πιο ήρεμα και πιο ανθρώπινα .. και μη πείτε δεν μαζεύει κόσμο .. εμείς κάνουνε παιχνίδι 5 10 άτομα όσο εσείς τον παίζετε 20 άτομα στην οθόνη .. τα κρος δεν κάνουν για νταουνταουν θεωρώ πως ενοχλητε πολύ τον κόσμο ετσι όπως κάνετε μόλις τα βλέπετε .. αναφέρομαι σε 10 άτομα όχι σε όλους .. απλά να ξέρετε τα κρος πάμε ατραξ
Και πως αφού πάτε ατραξ έχουν μαζευτεί εδώ μια παρέα μούλικα κρος κακό ψοφο να χουν και βρίζουν τον κόσμο που γελάει; :confused:

Giwrgoss1

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2021
Like
242
Πόντοι
21
Και πως αφού πάτε ατραξ έχουν μαζευτεί εδώ μια παρέα μούλικα κρος κακό ψοφο να χουν και βρίζουν τον κόσμο που γελάει; :confused:
Δεν γνωρίζω να απαντήσω .. εγώ κρος μπήκα μια φορά στο νταουν και με κοιτούσαν τόσο έντονα που φτάνει να είναι άβολο .. +οτι σε ακολουθάν ακόμα και στο μπάνιο να πας … εμείς είμαστε 6 κρος και πάμε εκεί ..

andras28

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2025
Like
326
Πόντοι
21
Δεν γνωρίζω να απαντήσω .. εγώ κρος μπήκα μια φορά στο νταουν και με κοιτούσαν τόσο έντονα που φτάνει να είναι άβολο .. +οτι σε ακολουθάν ακόμα και στο μπάνιο να πας … εμείς είμαστε 6 κρος και πάμε εκεί ..
Ακεραιη απάντηση. Μπράβο για την συμπεριφορά σου που δεν βρίζεις. Ελπίζω να έρθουν και τα αρρωστιάρικα σκουπίδια που έχουν μαζευτεί εδώ και μας βρίζουν. Έχουμε εξάλλου υλικό να γελάμε. :confused:

andras28

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2025
Like
326
Πόντοι
21
Να μιλάς καλύτερα για τους μύστες του φόρουμ όσο κι αν σ έχει πονέσει η απαξίωση που σου ρίχνουν :confused::confused:
Πονάνε που δεν τις επιλέγουμε. Δεν ξέρουν που αλλού να πάνε για να ταισουν κρέας τον κώλο τους. Δεν τις γαμάμε ποτέ. Είμαστε σε αναμονή ζεύγους. Πιστεύω στο επόμενο τρίμηνο θα σκάσει κανένα μόνο του κι όχι μιλημένο. :2funny:

PavlinaCross

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2023
Like
208
Πόντοι
20
Πονάνε που δεν τις επιλέγουμε. Δεν ξέρουν που αλλού να πάνε για να ταισουν κρέας τον κώλο τους. Δεν τις γαμάμε ποτέ. Είμαστε σε αναμονή ζεύγους. Πιστεύω στο επόμενο τρίμηνο θα σκάσει κανένα μόνο του κι όχι μιλημένο. :2funny:
Εσυ εισαι του ρομαντζου και απεχεις απο ολο αυτο. Μπαινεις για να γελας αλλα τωρα βαζεις μεσα και τον εαυτο σου οταν γραφεις στον πρωτο πληθυντικο. Εγω δεν θα ξαναασχοληθω με εσενα γιατι εισαι απλα βλακας. Να ξερεις κατι ομως. Απο την στιγμη που μπαινεις σε ενα σαιτ, που αφορα το σεξ σε ολες του τις εκφανσεις, για να γελασεις σημαινει οτι εχεις πολυ μιζερη ζωη και χρησιμοποιεις το σαιτ για να κανεις συγκριση και να νοιωσεις καλυτερα. Ειναι απλα αξιολυπητο. Στην ουσια εισαι ενα ζομπι σαν αυτα του σινεμα αλλα σε διαδικτυακη μορφη.

andras28

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2025
Like
326
Πόντοι
21
Εσυ εισαι του ρομαντζου και απεχεις απο ολο αυτο. Μπαινεις για να γελας αλλα τωρα βαζεις μεσα και τον εαυτο σου οταν γραφεις στον πρωτο πληθυντικο. Εγω δεν θα ξαναασχοληθω με εσενα γιατι εισαι απλα βλακας. Να ξερεις κατι ομως. Απο την στιγμη που μπαινεις σε ενα σαιτ, που αφορα το σεξ σε ολες του τις εκφανσεις, για να γελασεις σημαινει οτι εχεις πολυ μιζερη ζωη και χρησιμοποιεις το σαιτ για να κανεις συγκριση και να νοιωσεις καλυτερα. Ειναι απλα αξιολυπητο. Στην ουσια εισαι ενα ζομπι σαν αυτα του σινεμα αλλα σε διαδικτυακη μορφη.
Φυσικά βάζω τον εαυτό μου μέσα διότι π.χ αν πετύχω ζευγάρι θα πέσει πολύ γέλιο με τα ζόμπι που θα θέλουν να ασχοληθούν. Εσύ δεν μπορείς να καταλάβεις διότι είσαι στο ψάξιμο. Εγώ τα έχω καλύψει αυτά και έρχομαι μόνο για να γελάω. Δηλαδή με τα χάλια σας σε γενική μορφή. Αυτά. Γράψε κάνα σεντονάκι πάλι όπως η άλλη. :confused:

PavlinaCross

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2023
Like
208
Πόντοι
20
Φυσικά βάζω τον εαυτό μου μέσα διότι π.χ αν πετύχω ζευγάρι θα πέσει πολύ γέλιο με τα ζόμπι που θα θέλουν να ασχοληθούν. Εσύ δεν μπορείς να καταλάβεις διότι είσαι στο ψάξιμο. Εγώ τα έχω καλύψει αυτά και έρχομαι μόνο για να γελάω. Δηλαδή με τα χάλια σας σε γενική μορφή. Αυτά. Γράψε κάνα σεντονάκι πάλι όπως η άλλη. :confused:
Μπραβο!! Τωρα πιστοποιησες την βλακεια σου και με ISO.

andras28

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2025
Like
326
Πόντοι
21
Μια φορά είχα δώσει 10 ευρώ σε δυο ζόμπι να δώσουν έμφαση στους ρόλους τους κι εγώ καθόμουν και γελούσα. Είναι σαν ζωντανό θέατρο. :2funny:

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
69
Like
16.155
Πόντοι
4.926
Καλησπέρα, στην παρέα του forum. Επειδή το thread έχει μπαχαλέψει και επειδή πολλά νέα μέλη ρωτάνε, για να μάθουν, σαν παλιό και έμπειρο μέλος, γράφω τα εξής: Καταρχάς, σε χώρους σαν το τσοντοσινεμά πάμε για την λεγόμενη καλτίλα. Όποιος πάει με αυτοσκοπό να γαμήσει, σίγουρα δεν θα περάσει καλά. Η φάση είναι το ίδιο το σκηνικό: Το σκοτάδι, ο ερωτισμός και η ανωμαλία που διαχέεται στην ατμόσφαιρα. Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι και δεν υπάρχει χώρος για ρατσισμό και διακρίσεις. Οι gay δεν σε ενοχλούν. Εάν τους αρνηθείς ευγενικά, δεν θα σε πλησιάσουν ξανά. Πολλοί κράζετε τις crossdressers, αλλά όταν θα σκάσει κάτι δυνατό, όλοι κάνουν "κρα", για να περάσουν σε καμπίνα, μαζί τους. Και δεν μιλάω για τύπους, που τους αρέσουν τα "ξινά", αλλά για straight επιβήτορες. Ζευγάρια έρχονται, υπάρχουν μάρτυρες και δεκάδες κριτικές, οι οποίες αναλύουν το τι γίνεται εκεί μέσα. Η αλήθεια είναι, ότι υπάρχει ένα θέμα με κάποιους θαμώνες, τα αποκαλούμενα "ζόμπι". Αυτοί έρχονται αποκλειστικά για να γαμήσουν γυναίκα. Δεν έχουν υπομονή και νομίζουν πως με 10€ θα πηδήξουν μουνάρα, στο επόμενο μισάωρο. Οι περισσότεροι είναι σαν λέτσοι, έχουν τσακωθεί με το σαπούνι και κάνουν σαν αυτιστικά. Φοράνε μαύρα ρούχα, μπουφάν (!), καπέλα, full-face και τσαντάκια, λες και είναι πορτοφολάδες στην Ομόνοια. Είναι αραχτοί στους καναπέδες και όλη την ώρα παίζουν με τα "μαλακιστήρια" (κινητά). Είτε θα είναι σε στοιχηματικά sites, είτε θα καίγονται στα social media. Υπάρχουν και κάποιοι, οι οποίοι βλέπουν ολόκληρες ταινίες και σειρές! Τρομερά πράγματα! Κανένα ίχνος ερωτισμού και φαντασίωσης. Σαν να είναι οι λάθος καλεσμένοι, στο σωστό πάρτι. Πως να περάσεις καλά, όταν μπαίνεις στον συγκεκριμένο χώρο με αυτή την νοοτροπία. Για αυτό λοιπόν, χαλαρώστε, αλλάξτε τρόπο σκέψης, επενδύστε χρόνο και θα συμμετάσχετε και εσείς σε κάποιο σκηνικό.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
9.175
Πόντοι
7.885
Και τι γίνεται στο ατραξ τύπισσα, βρίσκετε καμιά πουτσα ή κι εκεί σας έχουν στην απαξίωση :confused::confused:

nikos708

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Φεβ 2017
Κριτικές
136
Like
7.870
Πόντοι
24.576
Η κοπελα που εφερε ο νικος

923dd3_e6b590cc03f942bfbb36c2212add486b~mv2.jpg

Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

το πιο πιθανο να φερει το πικατσου
Καλά να περνάς....το σίγουρο είναι ότι όσοι με γνωρίζουν ξέρουν αν είμαι ψεύτης.... Καλή συνέχεια!!!

andras28

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2025
Like
326
Πόντοι
21
Για αυτό λοιπόν, χαλαρώστε, αλλάξτε τρόπο σκέψης, επενδύστε χρόνο και θα συμμετάσχετε και εσείς σε κάποιο σκηνικό.
Μιλώντας μόνο για μένα είμαι ήδη χαλαρός, δεν αλλάζω τρόπο σκέψης, δεν επενδύω χρόνο και δεν σκοπεύω να συμμετάσχω σε κάποιο σκηνικό. Δεν το έχω κάνει και ποτέ. Με νοιάζει μόνο να γελάω με τα γελοία σκηνικά που συμβαίνουν τα οποία και ωθώ να συμβαίνουν όταν μπορώ. Οι υπόλοιποι ας κάνουν ότι θέλουν. Αν έχουν πρόβλημα, τον πούλο.
:confused:

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
1.568
Πόντοι
206
. Οι περισσότεροι είναι σαν λέτσοι, έχουν τσακωθεί με το σαπούνι και κάνουν σαν αυτιστικά. Φοράνε μαύρα ρούχα, μπουφάν (!), καπέλα, full-face και τσαντάκια, λες και είναι πορτοφολάδες στην Ομόνοια. Είναι αραχτοί στους καναπέδες και όλη την ώρα παίζουν με τα "μαλακιστήρια" (κινητά). Είτε θα είναι σε στοιχηματικά sites, είτε θα καίγονται στα social media.
Μπορει να θελουν να βγαλουν λεφτα για να μπαινουν στο ιδρυμα,εχει κατι καλες ενισχυμενες αποδοσεις τωρα τελευταια στο στοιχημα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom