Ωραια, τοτε θα ερθω την Παρασκευη αν πας.Ναι εγω ειμαι
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τσοντοσινεμά 8 Downtown
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 16K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (5 μέλη και 24 επισκέπτες)
tzuliacross!!
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Δεκ 2024
- Like
- 75
- Πόντοι
- 0
Διαβάζω την συνομιλία σας και ζηλεύω....Ωραια, τοτε θα ερθω την Παρασκευη αν πας.
Δυστυχώς εγώ μπορώ μόνο καθημερινή πρωί με το άνοιγμα.
Να περάσετε καλά!
sexmaniac74
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2013
- Like
- 504
- Πόντοι
- 21
Πολυ ησυχια πλακωσε στο μαγαζι
Είσαι μέσα;Πολυ ησυχια πλακωσε στο μαγαζι
sexmaniac74
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2013
- Like
- 504
- Πόντοι
- 21
Οχι, αλλα αν κρινω απο τα σχολια δεν εχει και ιδιαιτερη κινηση.Είσαι μέσα;
Εκεί που κάθε μέρα σχεδόν ειχε κροσσακια η ζευγάρια τώρα είναι καμιά δεκαριά μέρες που δεν κυκλοφορεί τίποταΟχι, αλλα αν κρινω απο τα σχολια δεν εχει και ιδιαιτερη κινηση.
tzuliacross!!
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Δεκ 2024
- Like
- 75
- Πόντοι
- 0
Την προηγούμενη Πέμπτη ήμουν εκεί από το άνοιγμα και μετάνιωσα που δεν βγήκα μετά την συνάντηση που είχα και έξω από την καμπίνα ντυμένη όπως στις φωτογραφίες μου να ευχαριστήσω τους γαμιαδες που όμως ίσως και λόγω ώρας δεν ήταν και πολλοί.
Δυστυχώς εγώ μπορώ μόνο στο άνοιγμα να πηγαίνω καθημερινές.
Καλή συνέχεια και καλά γαμισια σε όλους/ες.
Δυστυχώς εγώ μπορώ μόνο στο άνοιγμα να πηγαίνω καθημερινές.
Καλή συνέχεια και καλά γαμισια σε όλους/ες.
sexmaniac74
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2013
- Like
- 504
- Πόντοι
- 21
Επισκεψη τωρα δυο crossakia το ενα καλο. Λιγος κοσμος
sexmaniac74
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2013
- Like
- 504
- Πόντοι
- 21
Ενα ζευγαρι ειναι μεσα στην πρωτη καμπινα του ισογείου. Πορτα ερμητικα κλειστη.
Εφαγε τιποτα το κροσακι ή οχι ακομα;Επισκεψη τωρα δυο crossakia το ενα καλο. Λιγος κοσμος
sexmaniac74
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2013
- Like
- 504
- Πόντοι
- 21
Φυγανε και τα δυο.
Παρασκευή βράδυ εσκασε ζευγάρι που ήταν και την προηγούμενη Παρασκευή πάλι...γεματουλα με τον δικό της μοίραζε πίπες ίσως την πήρε και κανείς...έμαθα ότι γενικά είναι τέτοιοι και κάνουν και σπίτι τους παρτούζες με κόσμο... γύρω στα 30...
Και μετά από καμιά ώρα ζευγάρι άντρας 70 γυναίκα 45, μετά από πολύ προσπάθεια και κυνήγι από τα ζόμπι πήγαν στην κάνω καμπίνα και μετά από δικό τους παιχνίδι την έχυσε όλο το σινεμά με σειρά ... στήθος κυρίως τα έτρωγε αλλά μόνο χύσιμο ήθελε τίποτα άλλο. Η διαφορά ηλικίας έκανε προφανή τον λόγο ύπαρξης στο σινεμά.... πρέπει να ήταν και από χωριό....
Γενικά καλό ήταν το βράδυ.
Και μετά από καμιά ώρα ζευγάρι άντρας 70 γυναίκα 45, μετά από πολύ προσπάθεια και κυνήγι από τα ζόμπι πήγαν στην κάνω καμπίνα και μετά από δικό τους παιχνίδι την έχυσε όλο το σινεμά με σειρά ... στήθος κυρίως τα έτρωγε αλλά μόνο χύσιμο ήθελε τίποτα άλλο. Η διαφορά ηλικίας έκανε προφανή τον λόγο ύπαρξης στο σινεμά.... πρέπει να ήταν και από χωριό....
Γενικά καλό ήταν το βράδυ.
old.school.cowboy79
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2024
- Like
- 819
- Πόντοι
- 81
Να το κάνεις (κάνουμε) αλλά όχι τόσο αργά όσο το συνηθίζεις.Συγγνώμη, γιατί τόση ησυχία ? Δηλαδή που σκεφτόμουν να περάσω πριν τις διακοπές κ τις αργίες ... Να μην το κάνω ;;
Παρέα ;; Θες να γίνεις πιο συγκεκριμένος;; Παίξατε δλδ;;Την περασμένη Τρίτη πήγα με μια κρος φίλη...δύο άτομα είχε αργά τη νύχτα
Στο τέλος μόνο η Μάγκι μας έκανε παρέα...
Θ
Στείλε προσωπικό miltos4Παρέα ;; Θες να γίνεις πιο συγκεκριμένος;; Παίξατε δλδ;;
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 38K
- Απαντήσεις
- 242
- Εμφανίσεις
- 61K
- Απαντήσεις
- 107
- Εμφανίσεις