Μύστη τα ζόμπι τους περικυκλωσαν από το πρώτο δεύτερο; Δεν πήραν ανασα πάλι;Μετά τις 11 που πήγα εγώ μπήκαν 3 ζευγάρια τα δύο παίξανε με όλο το σινεμά το άλλο ήρθε κατά τις 1 δεν ξέρω αν έπαιξαν γιατί έφυγα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τσοντοσινεμά 8 Downtown
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 16K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)
Το ένα ζευγάρι ήρθε γύρω στις 12 και το δεύτερο λίγο πιο μετά μπήκαν στις καμπίνες του ισόγειο ..κάποια στιγμή γαμιοντουσαν.με συναγωνιστές και στις 2 καμπίνες και μετά από.λιγο μεταφέρθηκαν όλοι σε μια καμπίνα και γενικώς έγινε χαμός.γαμηθηκαν.με όλο το σινεμά οι ξεκωλιαρεςΜεχρι τις 12 που ημουν εγω δεν τα ειδα τα ζευγαρια αλλα ισως να μπηκαν την ωρα που εφυγα και να μην τα προλαβα στο τσακ.
Αν ειναι ετσι παιρνω Οσκαρ Ατυχιας
Ναι ρε συ φίλε αυτό το πράγμα είναι τι να πω ..αλλά το ζευγάρι το πρώτο που ήρθε η γκόμενα τους έλεγε σιγά σιγά μην σπρώχνετε και όλοι θα γαμησετε όπως και έγινε .. την γάμησαν και την έχυσαν όλοι παντού και μετά ήρθε και το άλλο ζευγάρι και πάλι χαμόςΜύστη τα ζόμπι τους περικυκλωσαν από το πρώτο δεύτερο; Δεν πήραν ανασα πάλι;
Το τρίτο ζευγάρι και το πιο εμφανίσιμο ήρθε γύρω στις 1.15 κάθισε στην κεντρική αίθουσα..η γκόμενα πολύ ωραία ..αλλά δεν ξέρω αν έπαιξαν γιατί έφυγα ..αν κάποιος συναγωνιστής έκανε κάτι η είδε ας το πει
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 37
- Like
- 8.236
- Πόντοι
- 4.510
Χαζή ερώτηση...Αλλά ποια είναι η Μάγκυ;Θελω να γλειψω την μαγκι μεχρι να αφυδατωθω
hubwwif
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2023
- Like
- 7.407
- Πόντοι
- 1.041
Κωστακη τους τσιμπουκωσες κ live? Ή μόνο ιντερνετικα;Δεν έχω τσίπα και θα συνεχίσω να τραμπουκιζω κάτι βλάκες σαν εσένα. Τώρα που μου απαγόρευσαν και την είσοδο στο μαγαζί θα έχω και περισσότερο χρόνο,τρόμπα
matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 1.452
- Πόντοι
- 206
παλι πασαρελα απο μοντελα της βικτωρια σικρετ ειχε χτες?
WASP4
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 399
- Πόντοι
- 301
Καλά είναι και αυτά για την φάση και την εμπειρίαπαλι πασαρελα απο μοντελα της βικτωρια σικρετ ειχε χτες?
sexmaniac74
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2013
- Like
- 636
- Πόντοι
- 81
Ναι ρε συ φίλε αυτό το πράγμα είναι τι να πω ..αλλά το ζευγάρι το πρώτο που ήρθε η γκόμενα τους έλεγε σιγά σιγά μην σπρώχνετε και όλοι θα γαμησετε όπως και έγινε .. την γάμησαν και την έχυσαν όλοι παντού και μετά ήρθε και το άλλο ζευγάρι και πάλι χαμός
Το τρίτο ζευγάρι και το πιο εμφανίσιμο ήρθε γύρω στις 1.15 κάθισε στην κεντρική αίθουσα..η γκόμενα πολύ ωραία ..αλλά δεν ξέρω αν έπαιξαν γιατί έφυγα ..αν κάποιος συναγωνιστής έκανε κάτι η είδε ας το πει
Τα δυο πρωτα ζευγαρια τι ηλικια ειχαν; καλες οι τυπισσες;Ναι ρε συ φίλε αυτό το πράγμα είναι τι να πω ..αλλά το ζευγάρι το πρώτο που ήρθε η γκόμενα τους έλεγε σιγά σιγά μην σπρώχνετε και όλοι θα γαμησετε όπως και έγινε .. την γάμησαν και την έχυσαν όλοι παντού και μετά ήρθε και το άλλο ζευγάρι και πάλι χαμός
Κάτι πρέπει να γίνει με αυτό το πράγμα η να πέσουν τίποτα φαπες στα γίδια που δεν αφήνουν χώρο....και είναι κάποιοι που δεν βλέπονται και ειμαι σίγουρος ότι μόνο εκεί ακουμπάνε γυναίκα.... ξενερώνετε πολύ κόσμο έτσι πάρτε το χαμπάρι λεσα ε λεσα....Ναι ρε συ φίλε αυτό το πράγμα είναι τι να πω ..αλλά το ζευγάρι το πρώτο που ήρθε η γκόμενα τους έλεγε σιγά σιγά μην σπρώχνετε και όλοι θα γαμησετε όπως και έγινε .. την γάμησαν και την έχυσαν όλοι παντού και μετά ήρθε και το άλλο ζευγάρι και πάλι χαμός
ελπίζω καθημερινές και απογεύματα λόγο λιγότερων ζόμπι η κατάσταση να είναι πιο νορμάλ
Γύρω στα 40-45 καλές ήταν ναιΤα δυο πρωτα ζευγαρια τι ηλικια ειχαν; καλες οι τυπισσες;
zempelikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2012
- Like
- 128
- Πόντοι
- 0
καμία live μετάδοση;;; έχει τίποτα; να κάνω το μισάωρο δρόμο ή να κάτσω στο τζάκι μου;
MrRobot15
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.039
- Πόντοι
- 366
πες μου αν εχεις χρονο λιγο περιληπτικα τι κανανε στον κωστακη εφαγε ξυλο?? Τι εγινε ακριβως?Τύπε έκανε και ο Κωστάκης τα λάθη του.... έβριζε την τύπισα Μάγκι και του τα φυλούσε. Σε αυτο ηταν λάθος κάνε το χαβαλέ σου μέχρι ενα σημείο.... οχι βρισιές και απειλές και "ελα να σε βρω". Να την βρεις να την κάνεις τι ; αλλη ορεξη δεν ειχαμε με δαυτην θα ασχολουμαστε.
Κατα τα άλλα το να γράφει τις κριτικές με το τσοντάδικο τις μπύρες και τα κλανίδια οχι δεν ενοχλούσε κανέναν εφοσον το έκανε εδω μέσα.
Δηλαδη δεν σε ενοχλεί η εικόνα ενος άντρα σκύλου με λουριά και μαλακίες αλλα σε ενοχλεί ο μύστης που πίνει μπύρα και κλάνει ας πούμε και αν οντως σε ενοχλεί και είσθε πλέον πλειοψηφία εκει μέσα τοτε κακώς ο Κωστάκης συνεχιζε να πηγαίνει.
Απο τη στιγμή που η άλλη εθεάθη να τα λέει με το αφεντικό και να τα έχουν βρεί.... το μέρος εχει γίνει αφιλόξενο για μύστες.
Επιπλέον οπως έγραψε και ο μύστης @info@123 πλέον εκει μέσα βολτάρουν και μπράβοι οι οποίοι δεν ειναι και ευγενικοί καθώς απλώνουν χέρι και σπρώχνουν και εκνευρίζουν κόσμο .... οπότε ολοι ειναι συνενοημένοι μεταξύ τους. Για αυτο και η άλλη έκανε το μαγκάκι και ούρλιαζε και ειχε τέτοιον αέρα.
Σιγα τη μαγκιά που έκαναν. ΕΝΑΣ ΗΤΑΝ.
Απλα εκμεταλεύτηκαν την αφέλεια του γιατι όλα αυτα έπρεπε να τα παρατηρήσει απο πρίν και να μη ξαναπατήσει να πάει σε άλλο τσοντάδικο. Αν τωρα ο Κωστάκης έκανε και άλλα που δε ξέρουμε εκτος Ιντερνετ εκει δεν ξέρω και δεν τον υποστηρίζω.
Καλό θα ήταν εν τέλει ο ιδιοκτήτης να επέμβει μονος του εαν θεωρουσε οτι ο Κωστάκης προσέβαλε το μέρος... και όχι να γινει αυτο που έγινε. Αλλά όπως έγραψα το μέρος δεν ειναι σωστό πλέον αυτη ειναι η γνώμη μου.
mourganarxis
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2023
- Like
- 318
- Πόντοι
- 21
Αν έκατσες στο τζάκι κερδισμένος είσαι.καμία live μετάδοση;;; έχει τίποτα; να κάνω το μισάωρο δρόμο ή να κάτσω στο τζάκι μου;
sexmaniac74
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2013
- Like
- 636
- Πόντοι
- 81
τοσο χαλια ηταν χθες;Αν έκατσες στο τζάκι κερδισμένος είσαι.
soylakostas72
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2023
- Like
- 226
- Πόντοι
- 21
Δεν ξέρω ρε.... Αλλά το τζάκι είναι τζάκι....τοσο χαλια ηταν χθες;
SpermCountry
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 10
- Like
- 18.050
- Πόντοι
- 3.796
Ετσι οπως τσακωνεστε το σκεφτομαι αν μπω.Εφτασα κοντα και δεν το ξερα χαχαχα.Κινηση δεν εβλεπα παντως.Εξωτερικα.
Ετσι οπως τσακωνεστε το σκεφτομαι αν μπω.Εφτασα κοντα και δεν το ξερα χαχαχα.Κινηση δεν εβλεπα παντως.Εξωτερικα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
poutsarass
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 177
- Πόντοι
- 1
Κωστάκηηηηη, σε πειραξανε????
Τελικά ρε μάγκα, η πολλή μαγκιά σου βγήκε σαν κλανια από τον ξεκωλιασμενο σου κωλο. Ο,τι και να λες από δω και πέρα, θα είσαι πάντα αυτός ο κουραδομαγκας που ξεφτιλιστηκε δημόσια από κοντά και θα γελάνε μαζί σου όλοι. Για πάντα! Κρίμα.
Τελικά ρε μάγκα, η πολλή μαγκιά σου βγήκε σαν κλανια από τον ξεκωλιασμενο σου κωλο. Ο,τι και να λες από δω και πέρα, θα είσαι πάντα αυτός ο κουραδομαγκας που ξεφτιλιστηκε δημόσια από κοντά και θα γελάνε μαζί σου όλοι. Για πάντα! Κρίμα.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 39K
- Απαντήσεις
- 241
- Εμφανίσεις
- 63K
- Απαντήσεις
- 107
- Εμφανίσεις