Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (5 μέλη και 21 επισκέπτες)

cocos30

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
16
Like
2.199
Πόντοι
2.477
Ο άλλος το έγραψε ρε ακατάλληλε τύπε. Όχι εγώ. Ο άλλος έγραψε για τον Μπράβο τράβα ξανα στο ΕΠΑΛ να μάθεις γράμματα και να διαβάζεις. :2funny:

Και επειδη δε μπορώ να ασχολούμαι με κουτορνήθια σαν εσένα αντε μπές στο ιγκνόρ μια και καλή να τελειώνουμε.

ΚΟΚΕ... Κοκος λεει που πας με αυτο το νικ ρε καραμήτροοοοοοο

μονο για να κουβαλάς τα ζιμπράκαλα της Μαγκις εισαι... τα μαστίγια και τα κωλάρα για τους ντιγκιντάγκες. :2funny:
Πες της εκεί να σε προσλάβει να χεις μια σύνταξη αυριο μεθαυριο να μη πεθάνεις στη ψάθα.
Και επειδη το εγραψε
ο αλλος, εσυ ρε παραμυθα τι το πιπιλας;
Αφου δεν μπαινεις στον χωρο, δεν εχεις γνωση, εισαι ενας ασχετος με το θεμα αυτο, τι πιπιλας καθε στιγμη και εποχη;

Βρηκανε τον τυπο και τωρα πηγε η διαρροια στο πλακακι, χαμενε!

Μπιρι μπιρι και παραμυθια για να καλυψεις τις ανασφαλειες του εγω σου και για να καλυψεις το τομαρι σου και μαζευεσαι!!

Δεν εχω αναγκη τη συνταξη ψοφιμι, βρασε αυριο 10 αυγα για να περασεις μεχρι και την Τεταρτη, μονο σαλατα μαρουλι να πηρες απο το σουπερ μαρκετ, μη το ξεχασες, αλλα και να το ξεχασες θα φας αυτα που εχεις απλωσει τα σκατα σου επανω για οικονομια ασχετε!

• Χαχα
Αντιδράσεις: Magi

cocos30

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
16
Like
2.199
Πόντοι
2.477
Ναι μίλησε ο Μπρούκλης.... που απο το 2010 έχει 16 κριτικές
στα 10αρικα του Μεταξουργείου και στα μπουρδέλα της φυλής...

Να παρτα μη στα χρωστάω. Για κανα τσοντάδικο εκει να παρακαλάς μπας και πηδήξεις στο τσάμπα
οποτε σου δώσει την άδεια ο κάθε ανώμαλος καλός είσαι μέχρι εκει ...

αντε τουμπεκιάσου τωρα και μην ασχοληθείς ξανα μαζί μου.... έτσι και αλλιως οτι βλακείες και αν γράψεις
στο ιγκνορ θα είσαι.
Και τι να λεει αν εχω 16 κριτικες;
Οι δικες σου κριτικες;
Μεσα στο παραμυθι και την ανασφαλεια!
Αν χρειατεις καποια στιγμη, που σιγουρα θα ξυπνησεις στον υπνο σου απο τις μυθομανιες που θα σε εχουν τυλιξει, να σου προτεινω ψυχολογο ψυχιατρο, δεν θα σου παρει λεφτα, γιατι μυριζεις ποσο τσιγγουναρας εισαι, να φτιαχτεις, να δεις διαφορετικα τη ζωη!!!

Γραφω ξανα ποσο ασχετος εισαι,
για να πηδηξεις τσαμπα στο τσονταδικο πρεπει να πληρωσεις εισοδο, αρα το πηδημα δεν ειναι τσαμπα, ξερολα.

Οσο γραφεις ασυναρτησιες και θα χλευαζεις αλλους που δεν σου εχουν κανει κατι, γιατι απλα δεν συμβαδιζουν με τις δικες σου θεωριες, τοσο θα σχολουμαι μαζι σου και θα τρως φαπες, να σου κοπουν τα κλανιδια και τα πολλα λογια!

Τωρα που με εκανες ιγκνορ ή θα με κανεις, αν μπορεις να περιμενεις 10 λεφτακια, να παω να ριξω ενα χεσιμο στο ονομα σου, να πλυθω και να παω στη γωνιτσα να κλαιω, μπορεις;;

akis georgiou

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2018
Like
358
Πόντοι
21
Δεν έχω τσίπα και θα συνεχίσω να τραμπουκιζω κάτι βλάκες σαν εσένα. Τώρα που μου απαγόρευσαν και την είσοδο στο μαγαζί θα έχω και περισσότερο χρόνο,τρόμπα
μωρη λουλου,ξεφωνμενη, οχι μονο σου απαγορευσαν την εισοδο,
ΣΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ,ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΣ???
ελεγες τοσα και τοσα για τη ΜΑΓΚΥ κιαι μετα εγραψες " ΕΙΜΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ,ΣΥΓΝΩΜΗ ΜΑΓΚΥ".Ρε γελοιε εχεις μουτρα και μιλας?σε ξεφτιλισε μια γυναικα ρε ζωο και καλα σου εκανε,
μια ζωη ειρωνια και τσαμπουκα απο το πληκτρολογιο ησουν....αν μπορεις ξανατραμπουκισε την Μαγκυ, εκει θα σε παραδεχτω μωρη λινατσα
βουλωστο λοιπον οριστικα, χωσε το ηλιθιο κεφαλι σου στη λεκανη και τραβα το καζανακι μαλακα ξεφτιλισμενε!!!!χαχαχαχα

Τελευταία τροποποίηση:

Giannis Agiannis82

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2016
Κριτικές
1
Like
121
Πόντοι
0
Ας πουμε κατι που εχει σχεση με το νημα, πολυ ιντριγκα κ δραμα εχουμε τελευταια!....
Επισκεψη σημερα κατα τις 19.00+ μετα απο πολυ καιρο, με το που πηγα 3-4 εξω απο μια πορτα στο ισογειο .
Η πορτα κλειστη αλλα οι σφαλιαρες στο κωλο ακουγοντουσαν...Παιξανε απο οτι καταλαβα μεταξυ τους (εκτος αν ο τυχερος του διπλανου δωματιου εκανε κατι).
Η κοπελα οταν βγηκε ηταν ψηλο λιγνη και αρκετα ομορφη κοντα στα 30 ισως κ μικροτερη, συνοδευοταν απο κυριο αρκετα μεγαλυτερο
οπου παρατηρωντας τους μου φανηκαν σαν τουριστες. Την κανανε με ελαφρα απο τον χωρο χωρις να γινει κατι αλλο, εκτος αν εγινε νωριτερα οπου αν υπαρχει ανταποκριτης ας συμπληρωσει.
Μεχρι τις 12 παρα που ημουν δεν ειχε τιποτα αλλο.

Bestman

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
523
Πόντοι
81
Να σβήσει εντελώς το νήμα για το εν λόγω κατάστημα..
Ψευτομαγκιες και παληκαραδες δεν έχουν θέση εδώ μέσα..
Delete block and report

teo78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
682
Πόντοι
86
Ας πουμε κατι που εχει σχεση με το νημα, πολυ ιντριγκα κ δραμα εχουμε τελευταια!....
Επισκεψη σημερα κατα τις 19.00+ μετα απο πολυ καιρο, με το που πηγα 3-4 εξω απο μια πορτα στο ισογειο .
Η πορτα κλειστη αλλα οι σφαλιαρες στο κωλο ακουγοντουσαν...Παιξανε απο οτι καταλαβα μεταξυ τους (εκτος αν ο τυχερος του διπλανου δωματιου εκανε κατι).
Η κοπελα οταν βγηκε ηταν ψηλο λιγνη και αρκετα ομορφη κοντα στα 30 ισως κ μικροτερη, συνοδευοταν απο κυριο αρκετα μεγαλυτερο
οπου παρατηρωντας τους μου φανηκαν σαν τουριστες. Την κανανε με ελαφρα απο τον χωρο χωρις να γινει κατι αλλο, εκτος αν εγινε νωριτερα οπου αν υπαρχει ανταποκριτης ας συμπληρωσει.
Μεχρι τις 12 παρα που ημουν δεν ειχε τιποτα αλλο.
Μετά τις 11 που πήγα εγώ μπήκαν 3 ζευγάρια τα δύο παίξανε με όλο το σινεμά το άλλο ήρθε κατά τις 1 δεν ξέρω αν έπαιξαν γιατί έφυγα

Giannis Agiannis82

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2016
Κριτικές
1
Like
121
Πόντοι
0
Μετά τις 11 που πήγα εγώ μπήκαν 3 ζευγάρια τα δύο παίξανε με όλο το σινεμά το άλλο ήρθε κατά τις 1 δεν ξέρω αν έπαιξαν γιατί έφυγα
Μεχρι τις 12 που ημουν εγω δεν τα ειδα τα ζευγαρια αλλα ισως να μπηκαν την ωρα που εφυγα και να μην τα προλαβα στο τσακ.
Αν ειναι ετσι παιρνω Οσκαρ Ατυχιας

Klin21

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2023
Like
109
Πόντοι
0
Μύστη τα ζόμπι τους περικυκλωσαν από το πρώτο δεύτερο; Δεν πήραν ανασα πάλι;

teo78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
682
Πόντοι
86
Μεχρι τις 12 που ημουν εγω δεν τα ειδα τα ζευγαρια αλλα ισως να μπηκαν την ωρα που εφυγα και να μην τα προλαβα στο τσακ.
Αν ειναι ετσι παιρνω Οσκαρ Ατυχιας
Το ένα ζευγάρι ήρθε γύρω στις 12 και το δεύτερο λίγο πιο μετά μπήκαν στις καμπίνες του ισόγειο ..κάποια στιγμή γαμιοντουσαν.με συναγωνιστές και στις 2 καμπίνες και μετά από.λιγο μεταφέρθηκαν όλοι σε μια καμπίνα και γενικώς έγινε χαμός.γαμηθηκαν.με όλο το σινεμά οι ξεκωλιαρες

teo78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
682
Πόντοι
86
Μύστη τα ζόμπι τους περικυκλωσαν από το πρώτο δεύτερο; Δεν πήραν ανασα πάλι;
Ναι ρε συ φίλε αυτό το πράγμα είναι τι να πω ..αλλά το ζευγάρι το πρώτο που ήρθε η γκόμενα τους έλεγε σιγά σιγά μην σπρώχνετε και όλοι θα γαμησετε όπως και έγινε .. την γάμησαν και την έχυσαν όλοι παντού και μετά ήρθε και το άλλο ζευγάρι και πάλι χαμός
Το τρίτο ζευγάρι και το πιο εμφανίσιμο ήρθε γύρω στις 1.15 κάθισε στην κεντρική αίθουσα..η γκόμενα πολύ ωραία ..αλλά δεν ξέρω αν έπαιξαν γιατί έφυγα ..αν κάποιος συναγωνιστής έκανε κάτι η είδε ας το πει

hubwwif

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιαν 2023
Like
6.938
Πόντοι
1.041
Δεν έχω τσίπα και θα συνεχίσω να τραμπουκιζω κάτι βλάκες σαν εσένα. Τώρα που μου απαγόρευσαν και την είσοδο στο μαγαζί θα έχω και περισσότερο χρόνο,τρόμπα
Κωστακη τους τσιμπουκωσες κ live? Ή μόνο ιντερνετικα;

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
1.304
Πόντοι
206
παλι πασαρελα απο μοντελα της βικτωρια σικρετ ειχε χτες?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom