Θ
Στείλε προσωπικό miltos4Παρέα ;; Θες να γίνεις πιο συγκεκριμένος;; Παίξατε δλδ;;
Στείλε προσωπικό miltos4Παρέα ;; Θες να γίνεις πιο συγκεκριμένος;; Παίξατε δλδ;;
Τελικα η Μαγκι εγινε λεκαναντζου εκει μεσα?
Μπραβο μπραβο
Εν τω μεταξυ ειναι σαν το σκυλι που χασαμε ναπουμε...Χαχα
Ναι τυπε. Από ότι φαίνεται. Θα κάνει το μαγκάκι εκεί μέσα και θα στη λέει έτσι έχω μάθει.
Για αυτό και εμείς θα παμε να φαμε τώρα τις γιορτές 2-3 ζεστές πιτσες από αρτιγκιανο και θα παμε μέσα εκεί και θα κλάνουμε ακατάπαυστα!!!
Μαζί με Κωστακη παιχταρα και μετά θα παει να ρίξει αρωματικό χώρου στις καμπίνες.
H NikolΑύριο Σάββατο η κωλαρα αυτή θα στηθεί για να την φασωσουμε
Θα γράψω ώρα όταν μάθω από εκείνη τι ώρα μπορεί
Να δεις τι ωραία που θα κλάνεις αν σε περιλάβει η Μάγκι...Χαχα
Ναι τυπε. Από ότι φαίνεται. Θα κάνει το μαγκάκι εκεί μέσα και θα στη λέει έτσι έχω μάθει.
Για αυτό και εμείς θα παμε να φαμε τώρα τις γιορτές 2-3 ζεστές πιτσες από αρτιγκιανο και θα παμε μέσα εκεί και θα κλάνουμε ακατάπαυστα!!!
Μαζί με Κωστακη παιχταρα και μετά θα παει να ρίξει αρωματικό χώρου στις καμπίνες.
Να δεις τι ωραία που θα κλάνεις αν σε περιλάβει η Μάγκι...
Εν τω μεταξυ ειναι σαν το σκυλι που χασαμε ναπουμε...
Σαν τις αποτυχημενες μπαζοπουτανες που λογω αναδουλειας εγιναν mistress υποτακτικων
εσένα τι σε νοιαζει; μήπως είσαι της εφορίας;Πελατάκια ψάχνει τύπε.... και ξέρει οτι σε αυτό το τσοτάδικο θα τα βρεί.
η κωλοτρυπιδα μας ειναι καυλωμενη συνεχεια!πρωι πρωι καυλες που εχει η κωλοτρυπιδα τους που την βρισκουν την ορεξη
Δηλώνω ότι είμαι μαλακας και ζητάω συγνώμη και @Magi ζητάω συγνώμη.
εσένα τι σε νοιαζει; μήπως είσαι της εφορίας;
Δυστυχώς η παρουσία μου σε αυτό το σινεμά έληξε. Πλέον είμαι ανεπιθύμητος και μου απαγόρευσαν την είσοδο.Άλλο παλι και τουτο... Τι έγινε ρε τυπε ;;;; στην έπεσε η Μάγκι;
Δυστυχώς η παρουσία μου σε αυτό το σινεμά έληξε. Πλέον είμαι ανεπιθύμητος και μου απαγόρευσαν την είσοδο.
Δηλώνω ότι είμαι μαλακας και ζητάω συγνώμη και @Magi ζητάω συγνώμη.
Και ειναι λογος αυτος για να ζητας συγγνωμη απο την Μαγκι?Δυστυχώς η παρουσία μου σε αυτό το σινεμά έληξε. Πλέον είμαι ανεπιθύμητος και μου απαγόρευσαν την είσοδο.
Και ειναι λογος αυτος για να ζητας συγγνωμη απο την Μαγκι?
Χεστηκε η φοραδα στο αλωνι