TASOSDRIVER
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2014
- Like
- 855
- Πόντοι
- 86
μονη τηs ητανε ? και τι εκανε ??? γυριζε μονη μεσα στην αιθουσα ?Nαι αυτη ειναι 99% με το κοντο μαυρο μαλλι.Παιζει σε τιποτα φασεις?
μονη τηs ητανε ? και τι εκανε ??? γυριζε μονη μεσα στην αιθουσα ?Nαι αυτη ειναι 99% με το κοντο μαυρο μαλλι.Παιζει σε τιποτα φασεις?
μονη τηs ητανε ? και τι εκανε ??? γυριζε μονη μεσα στην αιθουσα ?
Αρωματιζε το χωρο με ενα σπρευμονη τηs ητανε ? και τι εκανε ??? γυριζε μονη μεσα στην αιθουσα ?
Αρωματιζε το χωρο με ενα σπρευ
Στις τελευταίες μου επισκέψεις με αυτήν την κωλο υγρασία κλάνω βρωμερά και στο καπάκι ρευομαι δυνατά τα μεσημεριανα πιτογυραΈπρεπε να της πεις ότι θα έρθει ο Κωστάκης να αρωματισει το χώρο αφου φάει μερικά πιτογυρα.
η φωτο που ειχες με την στρινγκαρα ηταν πιο σεξυΚατά τις 1600 θα είμαι εκεί μέχρι τις 1900 ή 2000 ,αν θέλει κανείς να με τρυπήσει..
πρωι πρωι καυλες που εχει η κωλοτρυπιδα τους που την βρισκουν την ορεξηΤύπε τσάμπα πας τέτοιες ώρες,ντύνεσαι και κρος θα μείνεις παρθένα για πάντα![]()
Λίγο σεβασμός δε βλάπτει.ναι τύπισα... παίξτο και μίμου άπτου εδω μέσα.... σαν να κάνουμε κοπλιμέντο σε ξυνο ελεηνιδες ανοργασμικές
και μετά κάνε και το απελευθερωμένο τυπάκι.
Μην αναρωτιέσαι γιατι πέφτει κράξιμο. Εμεις δεν θα σου κάνουμε τους καλούς και τους ευγενικούς για να πηδήξουμε.
Δεν ειμαστε αγαπούληδες.
Αμα δεν αντέχεις τις κάβλες των μυστών εδω μέσα ειναι απλό δίνε του. τραβα αλλού να ψάξεις για υποταχτικούς.
Πάρε και τους καραγκιόζηδες μαζί για εξέδρα που σου κάνουν λάικ στα σχόλια μηπως και φάνε κανα κοκαλάκι.![]()
Αν εισαι το παιδι με το μακρυ μαλλι, σε ειχα παρει στο σινεμα κι εχεις κωλαρα ωραια και στενη. Απ'τη φωτο πρεπει να εισαι εσυ.Σκεφτομαι να παω την Παρασκευη το βραδυ και να στηθω σε καμπινα με στρινγκακι. Ελπιζω να εχει γαμιαδες.
Ναι εγω ειμαιΑν εισαι το παιδι με το μακρυ μαλλι, σε ειχα παρει στο σινεμα κι εχεις κωλαρα ωραια και στενη. Απ'τη φωτο πρεπει να εισαι εσυ.
Ωραια, τοτε θα ερθω την Παρασκευη αν πας.Ναι εγω ειμαι![]()
Διαβάζω την συνομιλία σας και ζηλεύω....Ωραια, τοτε θα ερθω την Παρασκευη αν πας.
Είσαι μέσα;Πολυ ησυχια πλακωσε στο μαγαζι
Οχι, αλλα αν κρινω απο τα σχολια δεν εχει και ιδιαιτερη κινηση.Είσαι μέσα;
Εκεί που κάθε μέρα σχεδόν ειχε κροσσακια η ζευγάρια τώρα είναι καμιά δεκαριά μέρες που δεν κυκλοφορεί τίποταΟχι, αλλα αν κρινω απο τα σχολια δεν εχει και ιδιαιτερη κινηση.