με τρολαρεις?εκει που ο πονος και η ηδονη γινονται ενα
![]()
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τσοντοσινεμά 8 Downtown
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 16K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (4 μέλη και 19 επισκέπτες)
matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 1.428
- Πόντοι
- 206
οχι και βρομερο μερος το αθηναικον ρε φιλε,επειδη οι θαμωνες κατουρανε στους τοιχους του ιδρυματος?και εχει μια ευχαριστη οσμη απο σκατιλα και κωλαριλα?Προτιμώ να μην πάω σε σινεμά πάρα σε βρομερο μερος
level-headed
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 536
- Πόντοι
- 81
Ένας παλιός κινηματογράφος στην πλατεία Κοτζιά με αμφιλεγόμενο και παρακμιακό κοινό.Τι είναι το αθηναϊκό ρε παιδιά?
captain 69
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2015
- Like
- 12.444
- Πόντοι
- 3.506
Μια συνάντηση με Τζίμη Τανζανό θα σε πείσει για του λόγου το αληθές των όσων αναφέρει ο μύστης εδώ.με τρολαρεις?
matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 1.428
- Πόντοι
- 206
αυτο ειναι φημη που βγηκε λογω καποιον ατυχων γεγονοτων που εχουν συμβει στο παρελθον οπως 2-3 μαχαιρωματα που ηταν παρεξηγησεις,κατι κλεισιματα για απολυμανση και μια σφαιρα που ειχε καρφωθει απεξω οταν εναν κυνηγος κυνηγουσε κοτσιφια στην πλατεια κοτζια και αστοχησεΈνας παλιός κινηματογράφος στην πλατεία Κοτζιά με αμφιλεγόμενο και παρακμιακό κοινό.
Γιαννιος420
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2024
- Like
- 1.946
- Πόντοι
- 201
ελα ρε σιγα!αυτα τα ειχαμε κ στο σχολειο μικροι...κλαιν!αυτο ειναι φημη που βγηκε λογω καποιον ατυχων γεγονοτων που εχουν συμβει στο παρελθον οπως 2-3 μαχαιρωματα που ηταν παρεξηγησεις,κατι κλεισιματα για απολυμανση και μια σφαιρα που ειχε καρφωθει απεξω οταν εναν κυνηγος κυνηγουσε κοτσιφια στην πλατεια κοτζια και αστοχησε
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 37
- Like
- 8.218
- Πόντοι
- 4.510
Σκάνε τραβελια εκεί;Να πάτε τύποι, θα έχει πολλές κοπέλες με πουλάκι να φάει καλά ο κωλος σας.
Ξανθό υπερμουνο 1,75 με κορμί μοντελου μόνο του γύρω στις 16:00 στο σινεμά. Μπήκα και το γαμουσα απ' την αρχή ως το τέλος στη πρώτη καμπίνα του δεύτερου έως ότου χύσαμε και αποχώρησαμε από το σινεμά. Φετίχ της το λούσιμο του προσώπου της από συσωμους μύστες που το χυσανε στο πρόσωπο όσο εγώ του έδινα πόνο. στο τέλος οι κραυγές μου ακούστηκαν έως τα πέριξ του ΟΣΕ. Δεν παρέλειψαν δροσεροί να έρχονται και να μπαλαμουτιαζονται δίπλα μας ως που τους κάναμε ευγενική παρατήρηση. Καλτ σημείο τη στιγμή που της ζωγράφιζα το πρόσωπο ζωγραφιά ένας απ' αυτούς μου χάιδευε τον κώλο...ημαρτον. Κορίτσι θαύμα αν διαβάζεις θα χαρώ να πάμε και παρέα μια μέρα
ANDREIOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 1.769
- Πόντοι
- 6.255
Παρατηρώ την τελευταία εβδομάδα κίνηση στο σινεμά από ζευγάρια και μόνη γυναίκα και αντιλαμβάνομαι κάτι: Μήπως το αφεντικό ξεκίνησε την παλιά μέθοδο του adult theater δηλαδή για όσους θυμούνται την περιβόητη ξανθιά Νάντια που ερχόταν μόνη της και γαμιότανε και εγώ ανακάλυψα και το χω γράψει στο παρελθόν ότι ήταν επαγγελματίας. Οταν από συναγωνιστή εδώ μέσα πηρα το τηλέφωνο της, της πρότεινα εργασία σε κωλόμπαρο και δεχτικε και όταν της έκλεισα ραντεβού στο σινεμά για να το συζητήσουμε σε τηλεφώνημά μου εκεινη την στιγμη μου είπε το εξής απίθανο: "Τελειώνω με ένα πελάτη και έρχομαι" αυτό το χω καταγράψει οπότε ς όλα αυτά τα σ κηνικά είναι σκηνοθετημένα απλά για να πηγαίνει κόσμος;; το κάνει μία φορά και μετά το σταματάνε για καιρό μέχρι να αραιώσει ο κόσμος ξανά μανά πάλι από την αρχή;
Αυτό που γράφω ένα μία σκέψη μου απλά μπορεί να μην είναι και έτσι περιμένω τα σχόλια σας
Αυτό που γράφω ένα μία σκέψη μου απλά μπορεί να μην είναι και έτσι περιμένω τα σχόλια σας
Magi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.898
- Πόντοι
- 736
για αυτο που λες δεν γνωριζω ...ομως και εγω επαγγελματιας ειμαι και ειναι λογικο οταν με βλεπουν εκει να νομιζουν οτι εχω πληρωθει απο το μαγαζι για να ειμαι εκει ..και σε αλλα μαγαζια ...το ιδιο θεμα ειχε και μια φιλη ...οκ λογικο απο μια πλευρα ....ομως μια εξοδος μπορει να ειναι απλα προσωπικη επιλογη η να ημαστε σε role play με καποιον πελατη...Παρατηρώ την τελευταία εβδομάδα κίνηση στο σινεμά από ζευγάρια και μόνη γυναίκα και αντιλαμβάνομαι κάτι: Μήπως το αφεντικό ξεκίνησε την παλιά μέθοδο του adult theater δηλαδή για όσους θυμούνται την περιβόητη ξανθιά Νάντια που ερχόταν μόνη της και γαμιότανε και εγώ ανακάλυψα και το χω γράψει στο παρελθόν ότι ήταν επαγγελματίας. Οταν από συναγωνιστή εδώ μέσα πηρα το τηλέφωνο της, της πρότεινα εργασία σε κωλόμπαρο και δεχτικε και όταν της έκλεισα ραντεβού στο σινεμά για να το συζητήσουμε σε τηλεφώνημά μου εκεινη την στιγμη μου είπε το εξής απίθανο: "Τελειώνω με ένα πελάτη και έρχομαι" αυτό το χω καταγράψει οπότε ς όλα αυτά τα σ κηνικά είναι σκηνοθετημένα απλά για να πηγαίνει κόσμος;; το κάνει μία φορά και μετά το σταματάνε για καιρό μέχρι να αραιώσει ο κόσμος ξανά μανά πάλι από την αρχή;
παντως μεχρι στιγμης το νουμερο ενα που διαβασα ειναι η τυπισσα με το δικτυωτο καλτσον και το κοκκινο σουτιεν ..πρεπει να ηταν σουπερ.
![Καφές :coffee: :coffee:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/coffee.gif)
assos mpastouni chania
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 185
- Πόντοι
- 1
Καλή φάσηγια αυτο που λες δεν γνωριζω ...ομως και εγω επαγγελματιας ειμαι και ειναι λογικο οταν με βλεπουν εκει να νομιζουν οτι εχω πληρωθει απο το μαγαζι για να ειμαι εκει ..και σε αλλα μαγαζια ...το ιδιο θεμα ειχε και μια φιλη ...οκ λογικο απο μια πλευρα ....ομως μια εξοδος μπορει να ειναι απλα προσωπικη επιλογη η να ημαστε σε role play με καποιον πελατη...
παντως μεχρι στιγμης το νουμερο ενα που διαβασα ειναι η τυπισσα με το δικτυωτο καλτσον και το κοκκινο σουτιεν ..πρεπει να ηταν σουπερ.![]()
matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 1.428
- Πόντοι
- 206
μα πως σου περασε αυτο απτο μυαλοΠαρατηρώ την τελευταία εβδομάδα κίνηση στο σινεμά από ζευγάρια και μόνη γυναίκα και αντιλαμβάνομαι κάτι: Μήπως το αφεντικό ξεκίνησε την παλιά μέθοδο του adult theater δηλαδή για όσους θυμούνται την περιβόητη ξανθιά Νάντια που ερχόταν μόνη της και γαμιότανε και εγώ ανακάλυψα και το χω γράψει στο παρελθόν ότι ήταν επαγγελματίας. Οταν από συναγωνιστή εδώ μέσα πηρα το τηλέφωνο της, της πρότεινα εργασία σε κωλόμπαρο και δεχτικε και όταν της έκλεισα ραντεβού στο σινεμά για να το συζητήσουμε σε τηλεφώνημά μου εκεινη την στιγμη μου είπε το εξής απίθανο: "Τελειώνω με ένα πελάτη και έρχομαι" αυτό το χω καταγράψει οπότε ς όλα αυτά τα σ κηνικά είναι σκηνοθετημένα απλά για να πηγαίνει κόσμος;; το κάνει μία φορά και μετά το σταματάνε για καιρό μέχρι να αραιώσει ο κόσμος ξανά μανά πάλι από την αρχή;
sexmaniac74
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2013
- Like
- 634
- Πόντοι
- 81
Επίσκεψη τώρα έχει κόσμο μόνο αντρες
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 29.997
- Πόντοι
- 34.538
Τσιμπησαν πολλοι??Επίσκεψη τώρα έχει κόσμο μόνο αντρες
level-headed
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 536
- Πόντοι
- 81
Εκτός από τους βλαμένους πλακώσαν και οι ντετεκτιβ να αναλύσουν την κατάσταση. Εδώ πάει το ''όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια''.
Georgekor84
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 812
- Πόντοι
- 81
Γιατί να πάει κάποιος 4 το μεσημέρι σε ένα τέτοιο μαγαζί? Δε λέω ότι αμφισβητώ ότι έγινε αλλά μου κάνει παράξενη η ώρα κυρίως. Σε λίγο θα λέτε ότι παίζουν σκηνικά και το πρωί. Τελείως random η όλη φάση αν πας μόνος και πραγματικά όπου βγει, αν βγει
cocos30
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 2.215
- Πόντοι
- 2.477
Και γιατι να μην παει;Γιατί να πάει κάποιος 4 το μεσημέρι σε ένα τέτοιο μαγαζί? Δε λέω ότι αμφισβητώ ότι έγινε αλλά μου κάνει παράξενη η ώρα κυρίως. Σε λίγο θα λέτε ότι παίζουν σκηνικά και το πρωί. Τελείως random η όλη φάση αν πας μόνος και πραγματικά όπου βγει, αν βγει
Γραφει καπου στην επισημη σελιδα οτι μονο βραδυ γινονται ωραιες φασεις;
Δηλαδη τη μοντερνα εποχη,
που ολοι χεζουν με το ξυπνημα το πρωι και καποιος δεν το κανει και θα την αμολησει στις 14:00, θα σου κανει παραξενη η ωρα κυριως;
Αν αφιερωσεις χρονο και διαβασεις απο την αρχη, ολες τις σελιδες, που και που θα ανακαλυψεις οτι εχουν παιχτει ωραιες φασεις και νωριτερα απο βραδυ!
Τελειως random ειναι η ζωη μας,
δεν θα ειναι η ολη φαση;
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 39K
- Απαντήσεις
- 241
- Εμφανίσεις
- 63K
- Απαντήσεις