Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (9 μέλη και 15 επισκέπτες)

Georgekor84

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
410
Πόντοι
21
Τύπε όσες φορές είμαι έξω για στριφτό και με ρωτάνε διάφοροι καθυστερημένοι τι παίζει μέσα τους απαντάω 'μπες να δεις'. Πάντα ξενερώνουν κάνουν μεταβολή και φεύγουν.
Θα χαρώ να μου απαντήσεις έτσι κι από κοντά για να φας τις σφαλιάρες σου μαλ@κοκ@βλη μαγκάκο. Εκτός αν είναι κόκκινο το κωλαρακι σου ήδη από τη διασκέδαση μέσα, μη σε ζορισω παραπάνω.

Georgekor84

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
410
Πόντοι
21
Το προηγούμενο Σάββατο είχα περάσει μισή ωρίτσα, άραξα απέξω με έναν συναγωνιστή, τα λέγαμε ωραία, χαβαλες κλπ (γεια φίλε αν διαβάζεις εδώ). Υπάρχουν και αυτά. Υπάρχει και ο Κωστάκης.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.173
Πόντοι
7.885
Θα χαρώ να μου απαντήσεις έτσι κι από κοντά για να φας τις σφαλιάρες σου μαλ@κοκ@βλη μαγκάκο. Εκτός αν είναι κόκκινο το κωλαρακι σου ήδη από τη διασκέδαση μέσα, μη σε ζορισω παραπάνω.
Θα χαρώ πολύ να σε καρπαζωσω και από κοντά, πουστρ@κι.

Georgekor84

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
410
Πόντοι
21
Θα το δούμε αυτό σύντομα ζόμπι με το πουλί στο κώλο ΧΑ ΧΑ.
Εσύ απλά βγες έξω και πες μου "καθυστερημένε μπες μέσα να δεις τι παίζει". Τα υπόλοιπα άστα να εξελιχθούν αυθόρμητα και θα δούμε ποιος είναι το πουστρακι.

Georgekor84

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
410
Πόντοι
21
Θα του κλάσεις τα αρχίδια μαλακα Κωστάκη
Πρώτα μας τα πρήζει και μετά θα μας τα κλάσει ο υπεργαμιας του downtown και του bou. Μετά θα κάνουμε νέο νήμα, έριξα κι εγώ φαπες στον μικροτσουτσουνο Κωστάκη ΧΑ ΧΑ.

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
68
Like
13.153
Πόντοι
4.926
Καλησπέρα, μάγκες.
Σας παρακαλώ πολύ, να χαλαρώσετε. Σταματήστε να τσακώνεστε, σαν 15χρονα και ενημερώστε για, τυχόν, φάσεις. Τον άλλο μήνα επιστρέφω στην Αθήνα και ετοιμάζομαι να βουτήξω στα βαθειά: Αγοραίος έρωτας, τσοντοσινεμά, swingers clubs, ερωτικές αγγελίες κ.α.

ΥΓ: Την υποτατακτική ξανθιά θέλω, μου έλειψε. Έχω ολόκληρο σχέδιο ξεφτιλίσματος, στο μυαλό μου και επική κριτική, μετά!

Georgekor84

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
410
Πόντοι
21
Καλησπέρα, μάγκες.
Σας παρακαλώ πολύ, να χαλαρώσετε. Σταματήστε να τσακώνεστε, σαν 15χρονα και ενημερώστε για, τυχόν, φάσεις. Τον άλλο μήνα επιστρέφω στην Αθήνα και ετοιμάζομαι να βουτήξω στα βαθειά: Αγοραίος έρωτας, τσοντοσινεμά, swingers clubs, ερωτικές αγγελίες κ.α.

ΥΓ: Την υποτατακτική ξανθιά θέλω, μου έλειψε. Έχω ολόκληρο σχέδιο ξεφτιλίσματος, στο μυαλό μου και επική κριτική, μετά!
Μα αυτό είναι το πρόβλημα, ότι ο συγκεκριμένος τύπος δε θέλει να ενημερώνει ή να μοιράζεται πληροφορίες ή έστω να αδιαφορεί, αλλά σε θεωρεί καθυστερημένο που ρωτάς και ειρωνεύεται πουλώντας μαγκιά.

Με το καλό να έρθεις και όλα θα γίνουν. Από swingers μπορώ να σου πω, για τσοντοσινεμα δεν έχω προσωπική εμπειρία, ότι διάβαζω εδώ.

MrRobot15

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
968
Πόντοι
366
Ρε παιδια λυστε μου και εμενα μια απορια που προσπαθω να καταλαβω τα ζομπι γιατι βγαινουν μετα τισ 24:00 πιο πριν δεν υπαρχουν ζομπι και μετα απο αυτην την ωρα τι κανουν δηλαδη διαφορετικο απο πριν.

Georgekor84

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
410
Πόντοι
21
Ρε παιδια λυστε μου και εμενα μια απορια που προσπαθω να καταλαβω τα ζομπι γιατι βγαινουν μετα τισ 24:00 πιο πριν δεν υπαρχουν ζομπι και μετα απο αυτην την ωρα τι κανουν δηλαδη διαφορετικο απο πριν.
Περιμένουν τον Κωστάκη να δώσει το σύνθημα ο μαέστρος. Λογικά το όργανο που παίζει είναι η τρομπέτα ΧΑ ΧΑ.

Εκτός των υπολοίπων, δεν έχει και χιούμορ για λίγο χαβαλε. Μάλλον λόγω υψηλού iq είναι πανέξυπνος και βαριέται να μιλάει με καθυστερημένους σαν κι εμάς

Filippos3739

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2019
Κριτικές
4
Like
278
Πόντοι
21
ρε σεις τι ασχολείστε με τρολ και χιμπατζήδες ..... γραφτε τους στα αρχίδια σας.

sexmaniac74

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2013
Like
445
Πόντοι
21
Καλησπέρα, μάγκες.

Σωστός φίλε. Όντως αυτή η υποτακτική ξανθιά έχει χαθει

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
1.197
Πόντοι
206
γιατι μετα τις 12 το βραδυ γινονται γκρεμλινς

gremlins-wings-night-storm-c8rdo5r344odlwwm.gif

dskoul

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2006
Like
428
Πόντοι
21
Περιμένουν τον Κωστάκη να δώσει το σύνθημα ο μαέστρος. Λογικά το όργανο που παίζει είναι η τρομπέτα ΧΑ ΧΑ.

Εκτός των υπολοίπων, δεν έχει και χιούμορ για λίγο χαβαλε. Μάλλον λόγω υψηλού iq είναι πανέξυπνος και βαριέται να μιλάει με καθυστερημένους σαν κι εμάς
Έλα κουρασες

Θα σε απαξιωσω και εγώ μαζί με τον Κωστάκη

Μετά θα σε παραδώσω στα ζόμπι...
Αν και έχω εντύπωση ότι και τα ζόμπι θα σε απαξιωσουν...

Janjan13

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2019
Κριτικές
1
Like
315
Πόντοι
21

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.173
Πόντοι
7.885
Πρώτα μας τα πρήζει και μετά θα μας τα κλάσει ο υπεργαμιας του downtown και του bou. Μετά θα κάνουμε νέο νήμα, έριξα κι εγώ φαπες στον μικροτσουτσουνο Κωστάκη ΧΑ ΧΑ.
Την καλησπέρα μου στο γκέι ζευγάρι @teo78 και @Georgekor84. Πλησιάστε στο τσονταδικο και θα χορτάσει πουτσα ο κωλος σας μέχρι να μην μπορείτε να περπατήσετε. Υπάρχουν και κάτι ταρίφες που συχνά περνάνε απ' έξω για να κουβαλάνε κάτι πουστρ@κια σαν εσάς. Πριν μπείτε να γνωριστείτε και με τον καθυστερημένο @Filippos3739 θα κάνετε ωραία παρέα όταν σας φαπωνω και τους 3 μαζί, τρομπες.

Georgekor84

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
410
Πόντοι
21
Την καλησπέρα μου στο γκέι ζευγάρι @teo78 και @Georgekor84. Πλησιάστε στο τσονταδικο και θα χορτάσει πουτσα ο κωλος σας μέχρι να μην μπορείτε να περπατήσετε. Υπάρχουν και κάτι ταρίφες που συχνά περνάνε απ' έξω για να κουβαλάνε κάτι πουστρ@κια σαν εσάς. Πριν μπείτε να γνωριστείτε και με τον καθυστερημένο @Filippos3739 θα κάνετε ωραία παρέα όταν σας φαπωνω και τους 3 μαζί, τρομπες.
Σιγά ρε Ράμπο, το πρώτο αίμα ΧΑ ΧΑ. Μάλλον είναι το αίμα που τρέχει από τον σκισμένο κώλο σου για να συχνάζεις εκεί. Αλλά πάντα χρειάζεται ένας βλάκας σε κάθε "παρέα". Οπότε we enjoy your style

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom