matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 1.428
- Πόντοι
- 206
πηγες κουβα στο στοιχημα?Σάββατο και ξεμεινα μέχρι και για την είσοδο...
πηγες κουβα στο στοιχημα?Σάββατο και ξεμεινα μέχρι και για την είσοδο...
Γυναικεία ή από τις άλλες;Απόψε σίγουρη κωλάρα για πήδημα το βράδυ στο υπόγειο
Αααα υπέροχα...Μάλλον από τις άλλες
Τύπε θα πίνουμε καφέ στις 21:00 για να είμαστε έτοιμοι να μαζευτούμε μετά τις 24:00 όπου συναντιομαστε τα ζόμπι. Μάσα μια τσίχλα μέχρι τότε κι έλα μετά τις 24:00 να σε χύσουν τα ζόμπι.Καλησπέρα , αν θέλει κάποιος να αδειάσει στο στόμα μου σήμερα στις 9 σε glory να μ στείλει ινμποξ
Κωστάκη, αν είμαι απέξω, θα βγεις να μου πεις τι παίζει μέσα? :-p :-pΤύπε θα πίνουμε καφέ στις 21:00 για να είμαστε έτοιμοι να μαζευτούμε μετά τις 24:00 όπου συναντιομαστε τα ζόμπι. Μάσα μια τσίχλα μέχρι τότε κι έλα μετά τις 24:00 να σε χύσουν τα ζόμπι.
Κωστάκη, αν είμαι απέξω, θα βγεις να μου πεις τι παίζει μέσα? :-p :-p
Τύπε όσες φορές είμαι έξω για στριφτό και με ρωτάνε διάφοροι καθυστερημένοι τι παίζει μέσα τους απαντάω 'μπες να δεις'. Πάντα ξενερώνουν κάνουν μεταβολή και φεύγουν.Κωστάκη, αν είμαι απέξω, θα βγεις να μου πεις τι παίζει μέσα? :-p :-p
Θα χαρώ να μου απαντήσεις έτσι κι από κοντά για να φας τις σφαλιάρες σου μαλ@κοκ@βλη μαγκάκο. Εκτός αν είναι κόκκινο το κωλαρακι σου ήδη από τη διασκέδαση μέσα, μη σε ζορισω παραπάνω.Τύπε όσες φορές είμαι έξω για στριφτό και με ρωτάνε διάφοροι καθυστερημένοι τι παίζει μέσα τους απαντάω 'μπες να δεις'. Πάντα ξενερώνουν κάνουν μεταβολή και φεύγουν.
Θα χαρώ πολύ να σε καρπαζωσω και από κοντά, πουστρ@κι.Θα χαρώ να μου απαντήσεις έτσι κι από κοντά για να φας τις σφαλιάρες σου μαλ@κοκ@βλη μαγκάκο. Εκτός αν είναι κόκκινο το κωλαρακι σου ήδη από τη διασκέδαση μέσα, μη σε ζορισω παραπάνω.
Θα το δούμε αυτό σύντομα ζόμπι με το πουλί στο κώλο ΧΑ ΧΑ.Θα χαρώ πολύ να σε καρπαζωσω και από κοντά, πουστρ@κι.
Εσύ απλά βγες έξω και πες μου "καθυστερημένε μπες μέσα να δεις τι παίζει". Τα υπόλοιπα άστα να εξελιχθούν αυθόρμητα και θα δούμε ποιος είναι το πουστρακι.Θα το δούμε αυτό σύντομα ζόμπι με το πουλί στο κώλο ΧΑ ΧΑ.
Θα του κλάσεις τα αρχίδια μαλακα ΚωστάκηΘα χαρώ πολύ να σε καρπαζωσω και από κοντά, πουστρ@κι.
Πρώτα μας τα πρήζει και μετά θα μας τα κλάσει ο υπεργαμιας του downtown και του bou. Μετά θα κάνουμε νέο νήμα, έριξα κι εγώ φαπες στον μικροτσουτσουνο Κωστάκη ΧΑ ΧΑ.Θα του κλάσεις τα αρχίδια μαλακα Κωστάκη
Μα αυτό είναι το πρόβλημα, ότι ο συγκεκριμένος τύπος δε θέλει να ενημερώνει ή να μοιράζεται πληροφορίες ή έστω να αδιαφορεί, αλλά σε θεωρεί καθυστερημένο που ρωτάς και ειρωνεύεται πουλώντας μαγκιά.Καλησπέρα, μάγκες.
Σας παρακαλώ πολύ, να χαλαρώσετε. Σταματήστε να τσακώνεστε, σαν 15χρονα και ενημερώστε για, τυχόν, φάσεις. Τον άλλο μήνα επιστρέφω στην Αθήνα και ετοιμάζομαι να βουτήξω στα βαθειά: Αγοραίος έρωτας, τσοντοσινεμά, swingers clubs, ερωτικές αγγελίες κ.α.
ΥΓ: Την υποτατακτική ξανθιά θέλω, μου έλειψε. Έχω ολόκληρο σχέδιο ξεφτιλίσματος, στο μυαλό μου και επική κριτική, μετά!