kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.290
- Πόντοι
- 7.885
Για την γριά λένε μάλλον τύπε που πέτυχα κι εγώ την Παρασκευή στο ταμείο ,με το μακρύ φόρεμα και τις σαγιονάρες.Καινούργια υπάλληλος είναι αυτη;
Για την γριά λένε μάλλον τύπε που πέτυχα κι εγώ την Παρασκευή στο ταμείο ,με το μακρύ φόρεμα και τις σαγιονάρες.Καινούργια υπάλληλος είναι αυτη;
Υπάλληλος γυναικα και βράδυ χλωμό το κόβω θα την φάνε τα ζομπιΓια την γριά λένε μάλλον τύπε που πέτυχα κι εγώ την Παρασκευή στο ταμείο ,με το μακρύ φόρεμα και τις σαγιονάρες.
Υπάλληλος γυναικα και βράδυ χλωμό το κόβω θα την φάνε τα ζομπι
Εγώ μέσατύπε θα την πάρουμε χειροπόδαρα θα κλεισουμε και το σινεμά , και θα την παρτουζώνουμε με το κιλοτάκι της κατεβασμένο ως τα γόνατα
Ρε πάτε καλά; Αυτές τις αρχές μας δώσανε οι γονείς μας; ... Σεβασμός στην κύρια ρεμαλια
Για πλάκα οκ ...
Να στέλνεις κάθε μισή ώρα για να μη σου ξεφύγειπαιζει ζευγαρι τωρα;
Σε ποιο?για έναν φίλο ρωτάωτυπε δεν τη πιάνετε χειροπόδαρα καμια μέρα να τη φέρετε μέσα να την μαγαρίσουμε ;;; ερχομαι και εγω αν είναι γιατι χθές ημουν σε ενα κωλόμπαρο μετα τις 01.00 και εδινα βαρύ τσιμπούκι σε ενα γκίλφ που εβγαζε τη γλωσσα του και κουνουσε τα βυζιά του σαν δαιμονισμένο.
Σε ποιο?για έναν φίλο ρωτάω
Δώσε περιγραφή τύπεΧαμός γινεται
Πότε θα πας είμαι μέσακαι εγώ δε βρίσκω να με γαμησου και σκέφτομαι να πάω εκεί βαρέσει που κυκλοφορώ με τα εσώρουχα στο χώρο ,
Δώσε περιγραφή τύπε
Κατσπαραξαν κανέναν τα ζόμπι;
Γιατι δεν βρισκεις?μηπως δεν κουνας πολυ τον κωλο σου οταν κανεις πασαρελα?και εγώ δε βρίσκω να με γαμησου και σκέφτομαι να πάω εκεί βαρέσει που κυκλοφορώ με τα εσώρουχα στο χώρο ,
Βάλε καμία φωτο σ να σ δούμεΑξίζει μια από αυτές τις μέρες να έρθω ; Έχω πολύ καιρό ...