Thelosexxx
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 3
- Like
- 99
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα να ρωτήσω κάτι το μεσημέρι του Σαββάτου συνήθως έχει κόσμο ???
καλά με αυτό το σκεπτικό βέβαια, εξίσου μεγάλη κατάντια είναι Μεγάλο Σάββατο να μπαίνεις σε παρακμιακά σάιτ τύπου μπουρδέλα.γκρ, επιπλέον να συμμετέχεις σε συζήτηση και μάλιστα όχι όπου κι όπου, αλλά συγκεκριμένα σε θρεντ "τσοντοσινεμά".... Γενικά η ηθικολογία σε μπουρδελοσάιτ, μου θυμίζει μια 80ς ελληνική καλτ βιντεοτσόντα, που την ώρα της παρτούζας κάποιος άκουσε απέξω μια καμπάνα κι έκανε το σταυρό του... Γενικότερα, χαλαρώστε, δεν έχουν όλοι στο κεφάλι τους φυτεμένα τα ίδια σχήματα, άλλος π.χ. έχει το σχήμα "πατρίς-θρησκεία-οικογένεια" και άλλος το "πούτσα-μπάλα και τραμπάλα", η πεποίθηση ότι το πρώτο είναι ορθότερο/ηθικότερο/κανονικότερο από το δεύτερο δεν έχει καμία λογική ή άλλη επικύρωση, το μόνο που πραγματικά διαθέτει είναι στατιστική υπεροχή.Πράγματι, είναι μεγάλη κατάντια, όσο πούστης, όσο μοναχικός κι όσο άθεος κι αν είσαι, να πηγαίνεις σε παρακμιακούς κινηματογράφους για να γαμηθείς το Μεγάλο Σάββατο.
Ναι, και πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων!θέλει οποσδήοπτε πιστοποιητικο υγειας για πορνοσινεμα! Ψηφιστικε τωρα για τα μεταδιδομενα νοσηματα!
Τον μόνο που μπορείς να κατπαζωσεις είναι ο εαυτός σου όταν τον παίζεις. Προσπάθησε να κάνεις το καμποσο εδώ γιατί στην έξω ζωή μάλλον του κλωτσου και του μπατσου είσαι.Δεν είναι όλοι μάγκες τύπε, υπάρχουν και οι μ@λακες όπως εσύ εδώ μέσα που γουστάρουν να τους φαπωνουμε και να τους καρπαζωνουμε. Δεν φταίμε οι μύστες,εσείς το ζητάτε.
Τεκμηριωμένος, περιεκτικός και λογοτέχνης.καλά με αυτό το σκεπτικό βέβαια, εξίσου μεγάλη κατάντια είναι Μεγάλο Σάββατο να μπαίνεις σε παρακμιακά σάιτ τύπου μπουρδέλα.γκρ, επιπλέον να συμμετέχεις σε συζήτηση και μάλιστα όχι όπου κι όπου, αλλά συγκεκριμένα σε θρεντ "τσοντοσινεμά".... Γενικά η ηθικολογία σε μπουρδελοσάιτ, μου θυμίζει μια 80ς ελληνική καλτ βιντεοτσόντα, που την ώρα της παρτούζας κάποιος άκουσε απέξω μια καμπάνα κι έκανε το σταυρό του... Γενικότερα, χαλαρώστε, δεν έχουν όλοι στο κεφάλι τους φυτεμένα τα ίδια σχήματα, άλλος π.χ. έχει το σχήμα "πατρίς-θρησκεία-οικογένεια" και άλλος το "πούτσα-μπάλα και τραμπάλα", η πεποίθηση ότι το πρώτο είναι ορθότερο/ηθικότερο/κανονικότερο από το δεύτερο δεν έχει καμία λογική ή άλλη επικύρωση, το μόνο που πραγματικά διαθέτει είναι στατιστική υπεροχή.
Η αλήθεια είναι ότι τον καυλώνει ν ξέρει ότι κάνω με άλλους κ αυτός ήταν κ ο λόγος που έχω ξεκινήσει να πηγαίνω σαουνες και τα λοιπά γιατί από σάιτ Ρομέο και τέτοια πολύ ψευτιάΤύπε @Thelopoutsa άμα το μάθει ο άντρας σου τι έκανες στο τσονταδικο θα σε γ@μησει
Ισχυει,προσπαθει να ψαρεψει πελατες για το of σχολιαζοντας σε διαφορα θέματα με φωτογραφίες της.Το Κατερινάκι πουλάει βίντεο στο onlyfans, τσάμπα! 60€ τα δύο λεπτά! Άμα της την πεις σε μπλοκάρει. Κατά τα άλλα, θα πάει στο τσοντοσινεμά για πούτσα. Ε ρε δούλεμα που πέφτει!!!
Υπάρχει σοβαρό άτομο, το οποίο πίστεψε πως η συγκεκριμένη θα ερχόταν στο σινεμά, για να παίξει με θαμώνες; Κρα κάνει, ότι είναι επαγγελματίας του Internet και ψαρεύει πελατάκια, για να τσιμπάει 20άρικα και 50άρικα.Το Κατερινάκι πουλάει βίντεο στο onlyfans, τσάμπα! 60€ τα δύο λεπτά! Άμα της την πεις σε μπλοκάρει. Κατά τα άλλα, θα πάει στο τσοντοσινεμά για πούτσα. Ε ρε δούλεμα που πέφτει!!!
Αν είναι εδώ ο τυπος που πιπωσα πριν λίγο στο σινεμά θα ήθελα να μου στείλει μυνημα….
Έλα τώραΘέλω να πάω εκεί να περιφέρομαι τελείως γυμνό. Ψήνεται κανείς να με γαμήσει μπροστά σε άλλους;
Και θα σε γαμησουν και θα έχεις και κοινό.να είσαι σίγουρος.και αν τον παίρνεις καλά θα έχεις πολλές πούτσες στην σειρά να σε γαμησουνΘέλω να πάω εκεί να περιφέρομαι τελείως γυμνό. Ψήνεται κανείς να με γαμήσει μπροστά σε άλλους;
Θέλω κ εγωωωω!!!Θέλω να πάω εκεί να περιφέρομαι τελείως γυμνό. Ψήνεται κανείς να με γαμήσει μπροστά σε άλλους;