olumito
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Σεπ 2023
- Like
- 230
- Πόντοι
- 20
Ναι,δεν μπηκα μεσα με φορτωσαν κατευθειαν..Καλησπέρα δεν ήρθες να σε σκίσουμε
Ναι,δεν μπηκα μεσα με φορτωσαν κατευθειαν..Καλησπέρα δεν ήρθες να σε σκίσουμε
Πήγα εγώ , είχε μεγάλη ουρά , αλλά μπήκα από τους πρώτους , είχε στηθεί η Νικόλ και χαρίζε οργασμους με την κωλαρα της . Στα θετικά η εμφάνιση της και η ασφάλεια. Το μικρό δεν το είδαΤελικά πήγε κανεις (χθες) Κυριακη βράδυ να μας πει αν ισχύουν όλες αυτές οι αναγγελίες απο διάφορα κρασάκια ότι θα περιμένουν στημένα και θα εξυπηρετούν κόσμο για καταθέσεις;;
περασα γυρω στις 10.30, η νικολ γαμιοταν ασταματητα στο υπογειο σε κοινη θεα, αλλα δυσκολα πλησιαζες, ειχε παντα 5-6 ατομα αναμονη...Πήγα εγώ , είχε μεγάλη ουρά , αλλά μπήκα από τους πρώτους , είχε στηθεί η Νικόλ και χαρίζε οργασμους με την κωλαρα της . Στα θετικά η εμφάνιση της και η ασφάλεια. Το μικρό δεν το είδα
Ζητάει λεφτά η Νικόλ ή το κάνει για την καύλα της;περασα γυρω στις 10.30, η νικολ γαμιοταν ασταματητα στο υπογειο σε κοινη θεα, αλλα δυσκολα πλησιαζες, ειχε παντα 5-6 ατομα αναμονη...
μετα ανεβηκε τοσο σε καμπινα του ισογειου, οσο και στον οροφο, οπου συνεχισε να γαμιεται ασταματητα, καποια στιγμη στον οροφο, χωθηκα και εγω στην καμπινα, τρελη πιπα και ωραιο στησιμο, πολυ καβλα η νικολ και ολα με προφυλαξη, μπραβο της...
δηλαδη παει ο κοσμος για να σε γαμησει και εσυ τον αφηνεις με τις καυλες? θα τιμωρηθει αυστηρα η σουφρα σουΑν καποιος ηρθε για εμενα ζητω συγγνωμη ,δεν θα γινει παλι..
χαραμιζεις την κωλαρα σου σε αυτο το σινεμα δεν την γαμανε οπως πρεπειΤετάρτη βράδυ θα πάω στο Downtown στα σίγουρα,αν κάποιος -κάποιοι θέλουν να ξεκαβλωσουν θα στηθω για πίπα κωλο στο υπόγειο... όποιος θέλει Μ στέλνει κ pm αν θα έρθει να ξέρω πόσοι μπορεί ν έρθουν.. φιλιά.
ξενερωτηπολυ καβλα η νικολ και ολα με προφυλαξη, μπραβο της...
"Ήταν υπέροχη φάσηξενερωτη
Όντως ήμουν μπροστά όταν έριξε άκυρο σε έναν τύπο"Ήταν υπέροχη φάση
Την πηδηξαν όλοι όσους επέλεξε η ίδια κ ήταν πολλοι, όσοι δεν ήταν καθαροί η δεν της αρεσαν δυστυχώς δε μπήκαν. Θα ξανά γίνει συντομα με ανακοίνωση για να καταθέσετε περισσότεροι πάνω στην κωλαρα της , μόνο ξενέρωτη δεν είναι η συγκεκριμένη κ με βυζάρες"
Σιγα τα πουστρακια που μάθανε να ρίχνουν κ άκυρα έχουν τρυπα σαν χωνί μιλάνε κιόλαςΌντως ήμουν μπροστά όταν έριξε άκυρο σε έναν τύπο
εγώ έχω στενή τρυπα..Σιγα τα πουστρακια που μάθανε να ρίχνουν κ άκυρα έχουν τρυπα σαν χωνί μιλάνε κιόλας