You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τσοντοσινεμά 8 Downtown
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 15K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (8 μέλη και 13 επισκέπτες)
olumito
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Σεπ 2023
- Like
- 228
- Πόντοι
- 20
Αν κάποιος από έρθει ας Μ στείλει μνμ ότι θα είναι..21.30 περίπου,όχι στο υπόγειο,στην αίθουσα και καναπέδες..νομίζω θα με ξεχωρίσετε..
freegay
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2023
- Like
- 202
- Πόντοι
- 20
Τι είναι το ΤΣΟΥ ΛΟΥ?Εχει ΤΣΟΥ ΛΟΥ αποψε,αστο καλυτερα.
Nearoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2019
- Like
- 40
- Πόντοι
- 0
Φιλαράκι γκουγκλάρω τραβά νικολ και μου βγάζει ότι ναναι , μπορείς να μου δώσεις τα φώτα σου ; Στείλε λινκ πμ αν μπορείς η εδώ !Δες εδώ
olumito
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Σεπ 2023
- Like
- 228
- Πόντοι
- 20
21.30 περίπου,όχι στο υπόγειο,στην αίθουσα και καναπέδες..νομίζω θα με ξεχωρίσετε..
Συνημμένα
freegay
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2023
- Like
- 202
- Πόντοι
- 20
Εμένα ποιος θα με τιμωρήσει την Παρασκευή κατά τις 19.00 με 19.30 που είμαι ώριμος 57 χρονών ?
Η μεγαλύτερη τιμωρία που μπορούν να μου δώσει κάποιος ή κάποιοι είναι να μου βάλουν ένα καβλί στο στόμα ή
στον κώλο μου και να μου τραβάνε τις ρώγες μου . Επίσης μπορούν να κάνουν όλα αυτά και παρουσία άλλων που αν θέλουν
μπορούν μετά να πάρουν σειρά ή παίζοντάς τον να μου αφήσουν στην μούρη όλα τους τα χύσια........
Η μεγαλύτερη τιμωρία που μπορούν να μου δώσει κάποιος ή κάποιοι είναι να μου βάλουν ένα καβλί στο στόμα ή
στον κώλο μου και να μου τραβάνε τις ρώγες μου . Επίσης μπορούν να κάνουν όλα αυτά και παρουσία άλλων που αν θέλουν
μπορούν μετά να πάρουν σειρά ή παίζοντάς τον να μου αφήσουν στην μούρη όλα τους τα χύσια........
Cross Xaroula
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2021
- Like
- 388
- Πόντοι
- 21
Ενω εγω οτι εχω ανεβασει ειναι δηκο μου με εχεται στο φτυσημο χωρις καν να με γνωρησετε απο κοντα....Εσύ δε ξέρω αν θα είσαι εκεί
Το κορίτσι της φωτογραφίας πάντως δε θα είναι, γιατί δεν είσαι εσύ.
Και δεν είναι ωραίο να βάζεις ψεύτικες φωτογραφίες γιατί έτσι κοροϊδεύεις τους άλλους
Αυτη ειναι η αποδηξη τι κομπλεξηκη και ποσα Bot υπαρχουν εδω μεσα...
Διαγραμμένο μέλος 236301
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 146
- Πόντοι
- 0
Παρασκευή απόγευμα , 18:30 με 19:00 λέω να περάσω. Όποιος θέλει να βρεθούμε ας μου στείλει πμ . Καθαριότητα , προφύλαξη και όρεξη να προσκομίσετε!
captain 69
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2015
- Like
- 11.784
- Πόντοι
- 3.506
Για ζευγαρια ξεκινησε το εγχείρημα του Adults Theatre, στα πουστοκροσάκια κατέληξε...
matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 1.221
- Πόντοι
- 206
τσουτσου τουρλουΤι είναι το ΤΣΟΥ ΛΟΥ?
matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 1.221
- Πόντοι
- 206
οι μαλακες του νταουνταουν εχουν θεοποιησει και παρακαλανε κρος που εχουν απαξιωθει στο αθηναικο και βρηκαν καταφυγιο στις φλωρατζες που συχναζουν στο νταουνΓια ζευγαρια ξεκινησε το εγχείρημα του Adults Theatre, στα πουστοκροσάκια κατέληξε...
matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 1.221
- Πόντοι
- 206
μηπως να εχουνε και φρεσκες εξετασεις για σμν? διπλες καποτες και αντισηπτικα?Παρασκευή απόγευμα , 18:30 με 19:00 λέω να περάσω. Όποιος θέλει να βρεθούμε ας μου στείλει πμ . Καθαριότητα , προφύλαξη και όρεξη να προσκομίσετε!
matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 1.221
- Πόντοι
- 206
γιατι εσυ θελεις γνωριμιες και σχεσεις για να παρεις τσιμπουκι ρε χαρη/χαρουλα,ενω ο ολουμιτο φορεσε την στρινγκαρα του μπηκε κουνιστος στο αθηναικο και τον γεμισαν χυσια οι πακιστανοι και οι γεροι ευκολα και χωρις πολλα πολλαΕνω εγω οτι εχω ανεβασει ειναι δηκο μου με εχεται στο φτυσημο χωρις καν να με γνωρησετε απο κοντα....
Αυτη ειναι η αποδηξη τι κομπλεξηκη και ποσα Bot υπαρχουν εδω μεσα...
Διαγραμμένο μέλος 236301
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 146
- Πόντοι
- 0
Αν έρθεις , Έλα με αυτά !!!μηπως να εχουνε και φρεσκες εξετασεις για σμν? διπλες καποτες και αντισηπτικα?
Κακό είναι να μη βρωμάει ο άλλος απλησια και να υπάρχει προφύλαξη ?!
Τελευταία τροποποίηση:
Ποια απο όλες;Έγινε η φάση τελικά;
Το Σάββατο που αλλάζει και η ώρα μάλλον θα στησω ξανά τη Νικόλ στην αίθουσα του σινεμά αυτή τη φορά για να καταθέσετε τις καυλες σας χωρίς έλεος κ να γευτειτε υπέροχα τσιμπούκια από ένα σχεδόν κοριτσάκι μέσα στην καυλα! Πηδημα σκίσιμο κ ξυλο στην κωλαρα της χωρίς πολλα πολλα με ασφάλεια κ καθαριότητα όπως παντα ! Θα ενημέρωσω με νέο μήνυμα τι ώρα θα μπορέσουμε κ αν θα παμε γιατί μετά από αυτό το σαβ/κο θα αργησω να την ξανά στησω!
Συνημμένα
mitsakos25
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2017
- Like
- 158
- Πόντοι
- 1
περιμενουμε, θα χαρω να την ξανασκισω!Το Σάββατο που αλλάζει και η ώρα μάλλον θα στησω ξανά τη Νικόλ στην αίθουσα του σινεμά αυτή τη φορά για να καταθέσετε τις καυλες σας χωρίς έλεος κ να γευτειτε υπέροχα τσιμπούκια από ένα σχεδόν κοριτσάκι μέσα στην καυλα! Πηδημα σκίσιμο κ ξυλο στην κωλαρα της χωρίς πολλα πολλα με ασφάλεια κ καθαριότητα όπως παντα ! Θα ενημέρωσω με νέο μήνυμα τι ώρα θα μπορέσουμε κ αν θα παμε γιατί μετά από αυτό το σαβ/κο θα αργησω να την ξανά στησω!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 36K
- Απαντήσεις
- 242
- Εμφανίσεις
- 58K
- Απαντήσεις
- 102
- Εμφανίσεις