Θα της αδειάσουμε ότι υπάρχει στους όρχεις μαςΑυριο Σάββατο μετα τις 22:00 θα ξανά στησω το πουτανακι που είναι σαν κοριτσάκι στο ανταλτ στο downtown στο Μεταξουργείο στην αίθουσα του σινεμά για τις καυλες σας για να πηδηξετε όπως εσείς θέλετε εχεμυθα κ με καθαριότητα κ ασφάλεια
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τσοντοσινεμά 8 Downtown
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 15K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)
Sagkaflias
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 100
- Πόντοι
- 0
Ναι άλλαξε μέσα.23:10 τους πετυχα εξω απο το σινεμα, δεν θυμαμαι να φορουσε
τακουνια η κοπελα, αλλα φλατ αθλητικα παπουτσια!
Εκτος και αν αλλαξε μεσα στο σινεμα & σας εδωσε ολο αυτο το λουτρο!
Giorgos69.
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2023
- Like
- 102
- Πόντοι
- 0
Απόψε στο εν λόγο ίδρυμα οποίος πιστός προσέλθει...
Επιβεβαιώνω το σκηνικό. Εγώ τους πέτυχα πάνω, δεν είδα τι παίχτηκε κάτω. Και συγχαίρω τον κόσμο που πραγματικά δείχνει πολύ σωστή και ώριμη συμπεριφορά. Τέτοιο μουνί με τις βυζάρες έξω, καυλωμένο να βγάζει κραυγούλες, και τόσος κόσμος με τις πούτσες έξω να σέβεται τα 'θέλω' του ζευγαριού και να μην απλώνει χέρι. Που και να άπλωνε εδώ που τα λέμε, πώς να τον κατηγορήσεις ότι δεν κρατήθηκε όταν σου πετάει η άλλη βυζάρες και κωλάρα σε απόσταση αναπνοής.Όντος ήρθε ζευγάρι με κύρια μοντέλο είναι ίσως ότι ομορφότερο είχα δει στο σινεμά.
Ήρθαν κατά της 11:00 ,έκαναν μια βόλτα στους χορούς και κάτσαμε στην πρώτες καρέκλες στην κεντρική αίθουσα.
Έπαιζαν χάδια για αρκετή ώρα μέχρι που ήρθε ένας ΜΑΛΑΚΑΣ και έκατσε δίπλα στην κύρια, σηκώθηκαν και πήγαν στον επάνω όροφο.
Έβλεπαν την τσόντα έξω από την καμπίνα και ξαφνικά ο δικός της βγάζει ένα βυζί έξω. Πω πω ήταν τούμπανο μοντέλο πάθαμε πλάκα όλη μας.
Δεν άφηνε να ακουμπήσουμε μας άφησε να δούμε το θέαμα.
Και μετά άρχισε ο δικός της να την δαχτυλωνη δυνατά και μετά μας έδειξε την τέλεια κολάρα της και της έκανε γλυφομούνι αυτή ουρλιάζαι από καύλα.
Μετά ένας άλλος προσπάθησε να την χάιδεψε και του είπαν όχι.
Έφυγαν από το Σινεμά και η κυρία χωρίς σουτιέν ούτε σώβρακα
Είχε και παρά πολύ ωραίο τακούνι και σέξι φόρμα.
Αυτό που έχω να πω εγώ παιδιά δώστε χώρο στα ζευγάρια και αφού σας λένε όχι σημαίνει όχι.
Αυτά από εμένα!
Mikros1924
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2016
- Like
- 432
- Πόντοι
- 21
Καλησπέρα... κατά τις 5 θέλει κάποιος να με σκίσει?
Με όλο το σεβασμό, καλό είναι να τα λέμε όπως έχουν. Θα στήσεις το κροσακι όχι το κοριτσάκι. Το αν θα το ξεσκισουμε είναι διαφορετικο με το ότι πρέπει να λέμε την πραγματικότητα και να μην ταλαιπωρείται ο κόσμος να βρει τι είναι αυτό που θα στησεις
ΣΑΝ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΜε όλο το σεβασμό, καλό είναι να τα λέμε όπως έχουν. Θα στήσεις το κροσακι όχι το κοριτσάκι. Το αν θα το ξεσκισουμε είναι διαφορετικο με το ότι πρέπει να λέμε την πραγματικότητα και να μην ταλαιπωρείται ο κόσμος να βρει τι είναι αυτό που θα στησεις
Είναι ξεκάθαρη η αγγελία
Σώμα σαν κορίτσι εμφάνιση ομιλία στησιμο σχεδόν τα πάντα κ οι βυζάρες
Μια χαρά ξεκάθαρη είναι η αγγελία
Καλη συνέχεια κ καλα να περασετε απόψε
kavliarhssss
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2023
- Like
- 372
- Πόντοι
- 21
Είναι με έξτρα χρέωση; Δεν γνωρίζω σκέφτομαι να έρθω πρώτη φορά σήμεραΑπόψε μετα τις 22:00 θα είναι στημενο το πουτανακι που είναι σαν κοριτσάκι στο σινεμά στην αίθουσα και στα δωματιάκια για τις καυλες σας για να πηδηξετε και να το ξεσκισετε όπως εσείς γουστάρετε εχεμυθα με καθαριότητα κ ασφάλεια
Όχι νομίζωΕίναι με έξτρα χρέωση; Δεν γνωρίζω σκέφτομαι να έρθω πρώτη φορά σήμερα
kavliarhssss
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2023
- Like
- 372
- Πόντοι
- 21
Τι ακριβώς παίζει εκεί αδερφέ; Τι ηλικίες;
Μην είμαι ο μόνος πιτσιρικάς εκεί
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Στα ίδια ήμαστε. Λίγες φορές έχω πάει είμαι στρέιτ , συνήθως γκέι γέρους κλπ έχει, δεν έχω πετύχει ζευγάρι ή γυναίκα.Τι ακριβώς παίζει εκεί αδερφέ; Τι ηλικίες;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
kavliarhssss
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2023
- Like
- 372
- Πόντοι
- 21
Κι εγώ στρειτ είμαι αλλά αν υπάρχει κάποιο κρος που βγάζει Θηλυκότητα και με καυλωσει δεν έχω πρόβλημα..το θέμα είναι να μην πάω και μου την πέσουν γέροι η τίποτα άλλοι με το ζόρι και καταλήξουμε να πέζουμε μπουνιές εκεί μέσα..υπάρχει κατανόηση; Αν πεις όχι φεύγουν η σε ζαλίζουν;Στα ίδια ήμαστε. Λίγες φορές έχω πάει είμαι στρέιτ , συνήθως γκέι γέρους κλπ έχει, δεν έχω πετύχει ζευγάρι ή γυναίκα.
Σε ότι μου έχει τύχει υπάρχει κατανόηση ναι , σε πλησιάζουν αλλά ακούνε στο όχιΚι εγώ στρειτ είμαι αλλά αν υπάρχει κάποιο κρος που βγάζει Θηλυκότητα και με καυλωσει δεν έχω πρόβλημα..το θέμα είναι να μην πάω και μου την πέσουν γέροι η τίποτα άλλοι με το ζόρι και καταλήξουμε να πέζουμε μπουνιές εκεί μέσα..υπάρχει κατανόηση; Αν πεις όχι φεύγουν η σε ζαλίζουν;
kavliarhssss
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2023
- Like
- 372
- Πόντοι
- 21
Σήμερα Σάββατο λες να έχει τίποτα; Τι ώρες μαζεύει; Αργά κατά τος 12;Σε ότι μου έχει τύχει υπάρχει κατανόηση ναι , σε πλησιάζουν αλλά ακούνε στο όχι
Τζόκερ είναι...το κροσακι ενημέρωσε για 10 θα πάειΣήμερα Σάββατο λες να έχει τίποτα; Τι ώρες μαζεύει; Αργά κατά τος 12;
kavliarhssss
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2023
- Like
- 372
- Πόντοι
- 21
Για να δούμε..να σε καλά πάντως αγοριναΤζόκερ είναι...το κροσακι ενημέρωσε για 10 θα πάει
SLIM SHADY
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 10.553
- Πόντοι
- 1.336
Άρα δεν είσαι στρέιτ...Κι εγώ στρειτ είμαι αλλά αν υπάρχει κάποιο κρος που βγάζει Θηλυκότητα και με καυλωσει δεν έχω πρόβλημα..το θέμα είναι να μην πάω και μου την πέσουν γέροι η τίποτα άλλοι με το ζόρι και καταλήξουμε να πέζουμε μπουνιές εκεί μέσα..υπάρχει κατανόηση; Αν πεις όχι φεύγουν η σε ζαλίζουν;
kavliarhssss
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2023
- Like
- 372
- Πόντοι
- 21
Δεν έχω πάει ποτε με τρανς η κρος τώρα θέλω να δοκιμάσω πρώτη φορά..για την ώρα στρειτ είμαι χαχαχΆρα δεν είσαι στρέιτ...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 36K
- Απαντήσεις
- 242
- Εμφανίσεις
- 58K
- Απαντήσεις
- 102
- Εμφανίσεις