You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τσοντοσινεμά 8 Downtown
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 15K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
Δεν έγινε η φάση διότι το ζευγάρι δε μπορουσε απόψε ενώ το σκεφτόταν
Πιστευω θα παιχτει καλή φάση με Νικόλ κ ζευγάρι εκεί μέσα
Όσο για προχθές με τη Νικόλ που μου στέλνετε πολλοι δε ξερω ποτε θα τη ξανά παω γιατί φευγω ταξίδι κ μονη της δυσκολο να παει !
Πιστευω θα παιχτει καλή φάση με Νικόλ κ ζευγάρι εκεί μέσα
Όσο για προχθές με τη Νικόλ που μου στέλνετε πολλοι δε ξερω ποτε θα τη ξανά παω γιατί φευγω ταξίδι κ μονη της δυσκολο να παει !
karamelaki
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 183
- Πόντοι
- 0
ελενακρος
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2023
- Like
- 313
- Πόντοι
- 20
Στο adult καλύτερα..εγώ πηγαίνω νωρίς απόγευμα..ερωτηση...επειδη πιο πολυ παρτουζα ψαχνω,σε πιο σινεμα ειναι πιο καλα να πηγαινα και ωρεσ??δεν ψαχνω σκληρα κλπ και εντονα..νορμαλ πραγματα και πιο πολυ ελληνεσ και ιδιωσ ωριμουσ
Το adult ποιο είναι το downtown??Στο adult καλύτερα..εγώ πηγαίνω νωρίς απόγευμα..
lakiskiss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 6
- Like
- 462
- Πόντοι
- 301
αστερι!!ερωτηση...επειδη πιο πολυ παρτουζα ψαχνω,σε πιο σινεμα ειναι πιο καλα να πηγαινα και ωρεσ??δεν ψαχνω σκληρα κλπ και εντονα..νορμαλ πραγματα και πιο πολυ ελληνεσ και ιδιωσ ωριμουσ
captain 69
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2015
- Like
- 11.784
- Πόντοι
- 3.506
ΝαιΤο adult ποιο είναι το downtown??
ελενακρος
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2023
- Like
- 313
- Πόντοι
- 20
Ναι μωρό μουΤο adult ποιο είναι το downtown??
kavliarhssss
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2023
- Like
- 372
- Πόντοι
- 21
Σήμερα λέτε να έχει κόσμο; Κι αν ναι το ώρες περίπου;
info@123
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 68
- Like
- 13.526
- Πόντοι
- 4.926
Ρε μεγάλε, το έχουμε γράψει εκατομμύρια φορές. Η κάθε επίσκεψη, στο σινεμά, είναι "τυχερή σακούλα". Εκεί, ακριβώς, κρύβεται η πεμπτουσία του, καθώς ποτέ δεν ξέρεις, τι θα συμβεί. Εσύ, λογικά, θέλεις να γαμήσεις άμεσα. Απέναντι είναι τα μπουρδέλα του Μεταξουργείου. Με ένα δεκάρικο μπορείς να ανακουφιστείς.Σήμερα λέτε να έχει κόσμο; Κι αν ναι το ώρες περίπου;
kavliarhssss
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2023
- Like
- 372
- Πόντοι
- 21
Μεγάλε χαλάρωσε λιγάκι που το έχεις πει και εκατομμύρια φορές! Εγώ δεύτερη φορά γράφω στο νήμα δεν έχω οδεα τι γίνεται ούτε έχω έρθει ποτε! Μην κανεις τον εξυπνάκια και αν δεν γουστάρεις να απαντήσεις απλά αδιαφόρησε όπως κάνουν και η υπόλοιποιΡε μεγάλε, το έχουμε γράψει εκατομμύρια φορές. Η κάθε επίσκεψη, στο σινεμά, είναι "τυχερή σακούλα". Εκεί, ακριβώς, κρύβεται η πεμπτουσία του, καθώς ποτέ δεν ξέρεις, τι θα συμβεί. Εσύ, λογικά, θέλεις να γαμήσεις άμεσα. Απέναντι είναι τα μπουρδέλα του Μεταξουργείου. Με ένα δεκάρικο μπορείς να ανακουφιστείς.
dskoul
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2006
- Like
- 434
- Πόντοι
- 21
οταν η δευτερη φορα σου ειναι ... "σημερα θα εχει κοσμο?" .....Μεγάλε χαλάρωσε λιγάκι που το έχεις πει και εκατομμύρια φορές! Εγώ δεύτερη φορά γράφω στο νήμα δεν έχω οδεα τι γίνεται ούτε έχω έρθει ποτε! Μην κανεις τον εξυπνάκια και αν δεν γουστάρεις να απαντήσεις απλά αδιαφόρησε όπως κάνουν και η υπόλοιποι
να περιμενεις κραξιμο ... οποτε και εγω οπως και ο @info@123 σου λεω να πας να δεις ... και να ενημερωσεις και εμας ...
καλη σου συνεχεια και περιμενω ενημερωση!
Θα οργανώσω κάποια στιγμή να φέρω τη Νικόλ
Να μην μπαίνει μέσα σε δωμάτιο να την βάλω στην αίθουσα κ με τη βοήθεια κάποιου από εσάς να τη στησουμε κ να την κρατάμε στημένη κ να την πηδανε όλοι θέλει δε θέλει της αρέσουν η οχι κ να ξεκαυλωσει όλο το σινεμά!
Δε ξερω αν θα πρεπει να ανέβει αγγελία η απλά να την παω κ οποίους πετυχω για να μην την ξεφτιλίσουν εντελώς
Να μην μπαίνει μέσα σε δωμάτιο να την βάλω στην αίθουσα κ με τη βοήθεια κάποιου από εσάς να τη στησουμε κ να την κρατάμε στημένη κ να την πηδανε όλοι θέλει δε θέλει της αρέσουν η οχι κ να ξεκαυλωσει όλο το σινεμά!
Δε ξερω αν θα πρεπει να ανέβει αγγελία η απλά να την παω κ οποίους πετυχω για να μην την ξεφτιλίσουν εντελώς
Είδος πουλιούΤι είναι το ΤΣΟΥ ΛΟΥ?
slaveboyATH
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2017
- Like
- 230
- Πόντοι
- 20
Θέλω πολύ να μου το κάνετε και σε μένα!!! Αν ενδιαφέρεται κάποιος σοβαρά ας μου στείλει.Θα οργανώσω κάποια στιγμή να φέρω τη Νικόλ
Σ ευχαριστώ καύλαΝαι μωρό μου
Matikaiola
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2022
- Like
- 50
- Πόντοι
- 0
Θα παιξει τπτ σημερα;
ελενακρος
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2023
- Like
- 313
- Πόντοι
- 20
Sissy ντροπή να αφήσεις έτσι το παιδί μας από το bou..Έπρεπε να μου μιλήσεις. Την πρόσκληση την ανέβασα για αυτό το λόγο . Να περάσουμε όλοι καλά. Δεν το ήξερα ότι ήσουν ο τρίτος στη παρέα. Με τον Latin είχαμε μιλήσει και τον περίμενα !
Έπρεπε να μου κάνεις έστω νόημα. Δε θα σε άφηνα έτσι .
Την επόμενη φορά μη με αφήσεις ....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 36K
- Απαντήσεις
- 242
- Εμφανίσεις
- 58K
- Απαντήσεις
- 102