SLIM SHADY
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 10.553
- Πόντοι
- 1.336
Αυτή η Νικόλ είναι μέλος εδώ; είναι γυναίκα;
Σιγα τα πουστρακια που μάθανε να ρίχνουν κ άκυρα έχουν τρυπα σαν χωνί μιλάνε κιόλαςΌντως ήμουν μπροστά όταν έριξε άκυρο σε έναν τύπο
εγώ έχω στενή τρυπα..Σιγα τα πουστρακια που μάθανε να ρίχνουν κ άκυρα έχουν τρυπα σαν χωνί μιλάνε κιόλας
Φιλαράκι γκουγκλάρω τραβά νικολ και μου βγάζει ότι ναναι , μπορείς να μου δώσεις τα φώτα σου ; Στείλε λινκ πμ αν μπορείς η εδώ !"Ήταν υπέροχη φάση
Την πηδηξαν όλοι όσους επέλεξε η ίδια κ ήταν πολλοι, όσοι δεν ήταν καθαροί η δεν της αρεσαν δυστυχώς δε μπήκαν. Θα ξανά γίνει συντομα με ανακοίνωση για να καταθέσετε περισσότεροι πάνω στην κωλαρα της , μόνο ξενέρωτη δεν είναι η συγκεκριμένη κ με βυζάρες"
Εξαρτάται τι ζητάςτι ωρες ειναι καλα για παιχνιδι ειμαι πρωταρης
αν κρινω απο το username sou οτι και εσυΕξαρτάται τι ζητάς
Είναι λίγο πιο δύσκολο γιατί ο χώρος δίνει περισσότερο χώρο κυρίως σε άτομα του ίδιου γούστου .Όχι ότι δεν πάνε και άτομα άλλων γουστων , απλώς θέλει να δείξεις το τι ζητάς με άμεσο τρόπο για να καταλάβουν και οι άλλοι και προσοχή στις περίεργες φάτσες που ζητούν χρήματα γιατί γίνονται πολύ ενοχλητικοί. Κατά τα άλλα είναι χώρος που θα ικανοποιήσεις τα όποια γούστα σου χωρίς άγχος αν σε βλέπουν γιατί όλοι πάνε πάνω κάτω για τον ίδιο λόγο.αν κρινω απο το username sou οτι και εσυ
se euxaristo polyΟι ώρες νομίζω ότι είναι καλύτερα πριν τις 12 το μεσημέρι και μετά απόγευμα 6 με 7
Εσύ δε ξέρω αν θα είσαι εκείΣήμερα βραδάκι οποίος ενεργητικός θέλει να ξεκαβλωσει κ να αδειάσει τις μπάλες του θ είμαι εκεί.δεχομαι κ κάνα χαστούκι και τράβηγμα τις ρώγες κ βρισιές..
Κρος είναι παιχταρά μου. Παλιότερα είχε προφίλ στους διπλανούς, δεν ξέρω αν είχε και εδώ. Έκανε μόνη της (νομίζω) καλεστική και στηνόταν στο παλιό αεροδρόμιο και σε ένα χοτέλ στη Συγγρού όπου καθόσουν κάτω από το μπαλκόνι και σου έκανε νόημα να ανέβεις. Υπήρχε και προφίλ στο xhamster.Αυτή η Νικόλ είναι μέλος εδώ; είναι γυναίκα;
Έλα εσύ και θα δεις ποιον δεν κοροϊδεύω...Εσύ δε ξέρω αν θα είσαι εκεί
Το κορίτσι της φωτογραφίας πάντως δε θα είναι, γιατί δεν είσαι εσύ.
Και δεν είναι ωραίο να βάζεις ψεύτικες φωτογραφίες γιατί έτσι κοροϊδεύεις τους άλλους
Δες την συνέντευξη της στο outsiders στο youtube , εγώ απονέμει την είδαΦιλαράκι γκουγκλάρω τραβά νικολ και μου βγάζει ότι ναναι , μπορείς να μου δώσεις τα φώτα σου ; Στείλε λινκ πμ αν μπορείς η εδώ !
Από εκεί*Δες την συνέντευξη της στο outsiders στο youtube , εγώ απονέμει την είδα