dskoul
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2006
- Like
- 428
- Πόντοι
- 21
γιατι μπορει ....Σου εστελνα μυνηματα γτ δεν μου απάντησες ποτέ;;;;;;;;
τι ζορι τραβας τωρα ?
χαχαχα
γιατι μπορει ....Σου εστελνα μυνηματα γτ δεν μου απάντησες ποτέ;;;;;;;;
Απο εσένα δεν περίμενα να δεις τίποταΠαιδιά ζευγάρι δεν βλέπω εγώ που είμαι μέσα τώρα παπαρια
Μπήκες με μέσον στην ανθρωπότητα;γιατι μπορει ....
τι ζορι τραβας τωρα ?
χαχαχα
Τυπε εχουμε πει καλυτερα να ανεβαινουν κυριακες τετοιες ανακοινωσεις περι αχορταγων κυριων που θα παρτουζωθουν με ολο το σινεμα. Ζηλεψες τον τυπο σε αλλο θρεντ που κανονιζε παρομοια παρτουζα αλλα και παλι τελευταια στιγμη κατι αλλαξε.Παιδιά λογικά ΑΚΥΡΟ το σημερινό με το ζευγάρι....δεν τους βρίσκω στο τηλέφωνο οπότε θεωρώ ότι κάτι τους προέκυψε και δεν θα έρθουν...συγνώμη απλά κι εγώ δεν θέλω να παραπληροφορώ και να στηθεί κόσμος να περιμένει...
Τυπε τι εγινε με την χοντρη, της τον εδωσε κανεις ή απαξιωθηκε οπως κατι αθλια σι-ντι??Τλκ εμφανίστηκε μια άλλα καμία σχέση με την φωτογραφία,εκτός αν δεν είναι η ξανθιά εικονιζόμενη.Αλλο 80 κιλά(άντε 90 ωπος φαίνεται να έχει η γκόμενα από τη φωτογραφία)και άλλο κοντά 140.Κατσε ρε μύστη είπαμε να μας αρέσουν οι χοντρουλες αλλά όχι έτσι
Δεν έμεινα πολύ για να μάθω αδελφέ,ξενέρωσα και έφυγα και πήγα φυλήςΤυπε τι εγινε με την χοντρη, της τον εδωσε κανεις ή απαξιωθηκε οπως κατι αθλια σι-ντι??
Που σημαίνει ότι ήθελες με ύπουλο τρόπο να αποκτήσεις κρέας πονηρέ τυπεισχύει τελικά για αύριο μεσημέρι....γύρω στις 2 το ζευγάρι θα είναι στο σινεμά...η κοπέλα επειδή την έχω ξαναδεί σε παρτούζα είναι αχόρταγη ,δεν χορταίνει να γαμιέται....'ερχεται αποφασισμένη να γαμηθεί από όλο το σινεμά...
όσοι πιστοί προσέλθετε !!!!!!
Άστο δεν το σώνεις φιλαράκι την έκανες τη κασκαρικα και άσχημα.Μεσημερι κάπου 14:40-15:00 είχε εμφανιστεί η γεματουλα (δεν κοίταζα τις ώρες στο ενδιάμεσο για αυτό δίνω τέτοια ώρα στο περίπου)και ΔΕΝ ήταν αυτή στη φωτογραφία που έστειλες.Οκ έτσι σου την έστειλε αλλά εσύ ρε μύστη δεν μπορούσες να ήσουν ξεκάθαρος;;;;;χθες βράδυ γύρω στις 8 εμφανίστηκε ζευγάρι αλλά μέχρι τις 9:30 που έφυγα δεν έκαναν τίποτα αν και κάποια στιγμή πήγαν σε μπροστινό καναπέ και είχαν μαζευτεί γύρω τους πολλά άτομα...ξέρει κανείς αν έγινε τελικά φάση ?
ουτε για να την παρεις ματι δεν ηταν αυτηΤυπε τι εγινε με την χοντρη, της τον εδωσε κανεις ή απαξιωθηκε οπως κατι αθλια σι-ντι??
Έχει αλλάξει η διαρρύθμιση του σινεμά;