Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (8 μέλη και 18 επισκέπτες)

CRIS 38

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
16
εγω μιας και εφυγα 1.00 και δεν ειδα τι εγινε με το 2ο ζευγαρι που ειχε κλειστει απο τις 00.20 στον πανω οροφο 2 καμπινα απο το βαθος με κλειστα κουρτινακια
μπορει να μας πει καποιος συναγωνιστης που ειχε προλαβει διπλανη καμπινα τι παικτηκε? :huh: :huh:
αν και για εμενα δεν ελεγε πολλα.  :vomit:

δεν πηγα στο σινεμα βασικα θα ερχομουν με καποιο νεο τεμαχιο αλλα κολησε η φαση ...εμαθα οτι μπηκαν 2 ζευγαρια το ενα μπηκε-βγηκε στο 10 λεπτο και το δευτερο απομονωθηκε σε μια καμπινα και την εβρισκαν μονοι τους..ετσι μου ειπαν φιλε μου

CRIS 38

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Καλα που δεν πηγαμε με αυτα που διαβαζω..
Μην μας βγει και κανενα ονομα απο το πουθενα  :rolleyes:

καλησπερα ...αν ερχοσουν οντος με τον πιτσι η αν πας πες του να με ειδοποιησει και δεν θα εχεις θεμα αρκει να σεβωμαστε τους κανονες που εχει το μαγαζι...τωρα τι εγιναν τα τοσα ζευγαρια που πηγαιναν καποτε δεν ξερω..και εγω ειχα παει με 3 κοπελες αλλα ποτε δεν δημιουργηθηκε θεμα και δεν ηταν μια φορα...

CRIS 38

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
16
ας μην παει κανεις για 10 μερες απο το bourdela  μπας και την καταλαβει ο ηλιθιος,,,,ηδη εχασε τα ζευγαρια τα πολλα ,,αν χασει κι αλλους θα τραβαει τις κολοτριχες του!!!!!!! :thefinge: :thefinge: :thefinge:

το τσαρδι αυτο θα μπορουσε να δουλευει φουλ με ζευγαρια εχει τις προδιαγραφες αλλα δεν εχω καταλαβει ποιος δεν θελει να βγαλει 5 φραγκα πιο πανω και διωχνει τον κοσμο που θα φερει και θαμωνες????? α θελει ψυχαναλυση το πραγμα...

Επισκέπτης
:2on1:
Καλημερα σε ολους
Αυτο το σαββατο θα ειμαι απο νωρις το βραδακι μεχρι αργα καποια στιγμη σε δωματιο ξενοδοχειου στο κεντρο της Αθηνας
Οποιος/οποιοι ενδιαφερονται ας επικοινωνησουν να περασουμε σουπερ χωρις παρεμβολες :)
Pm και τηλ κ κανονιζουμε ωρες , για ολους σας που θα θελατε να γλεντησετε, δε με σταματαει τπτ τελικα ...

Λιλα

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
52
Πόντοι
66
Καλημερα σε ολους
Αυτο το σαββατο θα ειμαι απο νωρις το βραδακι μεχρι αργα καποια στιγμη σε δωματιο ξενοδοχειου στο κεντρο της Αθηνας
Οποιος/οποιοι ενδιαφερονται ας επικοινωνησουν να περασουμε σουπερ χωρις παρεμβολες :)
Pm και τηλ κ κανονιζουμε ωρες , για ολους σας που θα θελατε να γλεντησετε, δε με σταματαει τπτ τελικα ...
    Πηγαινε κοριτσι μου στο βιντεαδικο  διπλα στο Δημαρχειο,εκει κυκλοφορουν  ολοι γυμνοι και δεν υπαρχει πρόβλημα.Ειναι το καλυτερο για σενα και ασε αυτους τους μαλακες εδώ μεσα.  :boobies:

Επισκέπτης
     Πηγαινε κοριτσι μου στο βιντεαδικο  διπλα στο Δημαρχειο,εκει κυκλοφορουν  ολοι γυμνοι και δεν υπαρχει πρόβλημα.Ειναι το καλυτερο για σενα και ασε αυτους τους μαλακες εδώ μεσα.   :boobies:
Ευχαριστω
Δε θα παρω :)

thomas115656

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2011
Κριτικές
31
Like
690
Πόντοι
996
Καλημερα σε ολους
ωχ πρεπει να αλλαξω τον τιτλο μου σε hotel reporter χαχαχχα
μπραβο νικολ μην σταματας ποτε και πουθενα .δωσε  :fuck2: :fuck2: στον λαο.φιλια μωρο ραντεβου μαζι το αλλο Σαββατο.

thomas115656

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2011
Κριτικές
31
Like
690
Πόντοι
996
     Πηγαινε κοριτσι μου στο βιντεαδικο  διπλα στο Δημαρχειο,εκει κυκλοφορουν  ολοι γυμνοι και δεν υπαρχει πρόβλημα.Ειναι το καλυτερο για σενα και ασε αυτους τους μαλακες εδώ μεσα.   :boobies:
Μην τα ισοπεδώνουμε ολα εχουμε και ενα επιπεδο .χαχα ασε λιλα εμεις ειμαστε για αλλα κολπα. :hi:

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
Καλημερα σε ολους

:erection: :erection:

lamogio1

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2011
Like
3
Πόντοι
0
Καλημερα σε ολους
Άνοιξε καινούργιο νήμα Π.Χ Η παρακαταθήκη της Nicol 

Man87(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2015
Like
2.374
Πόντοι
440
ΛΙΛΑ πανε γυναικες η ζευγαρια εκει?

Marios27

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2008
Like
82
Πόντοι
1
Λετε τωρα το απογευμα.να.παιξει καμια φαση με κανενα ζευγαρι???

Marios27

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2008
Like
82
Πόντοι
1
Εγω δεν μπορω σημερα βραδυ.Κι ελεγα για τωρα το απογευμα μιας και ειναι ο δρομος μου μηπως κανω καμια σταση...ειναι και η κοπελα στο ταμειο λογικα....οχι οτι θα κανει τιποτα αλλα ελεγα να την ρωτησω

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
Εγω δεν μπορω σημερα βραδυ.Κι ελεγα για τωρα το απογευμα μιας και ειναι ο δρομος μου μηπως κανω καμια σταση...ειναι και η κοπελα στο ταμειο λογικα....οχι οτι θα κανει τιποτα αλλα ελεγα να την ρωτησω
υπαρχει και κοπελα ? δεν το ηξερα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom