Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (2 μέλη και 15 επισκέπτες)

ATlover

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
0
Πόντοι
0
Με τετιεσ σιμπεριφορεσ καλιτερα να το κλισουν το τσαρδι τουσ.
Ευτιχοσ ι μπουρδελιαρα αθινα εχι πολλεσ επιλογεσ κε σοστα τσαρδια που σεβοντε το μπαγιοκακι του πελατι πορνου!!!
Μαυρο στουσ διθεν "τραμπουκουσ" πιρφορουσ του πιρφοροανταλτ!!!
d
Που αλλου ρε αρχηγε? που να ειναι καθαρα κ να μπαινουν ζευγαρια;

thomas115656

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2011
Κριτικές
31
Like
690
Πόντοι
996
καλησπερα και απο εμενα !!
αν και ημουν  απο τις 23.00 μεχρι τις 1.00 και ειχα πολλα να πω για το μαγαζι που πραγματικα με 2 ζευγαρια και 1 την Νικολ να  :knockinb: :kissass2: :s&m_1: μπροστα μου ΧΩΡΙΣ ΛΕΦΤΑ απο διαφορους θα μπορουσα να περιγραφω σε μια ολοκληρη σελιδα πραγματα συζητησεις ακομα και φωτο που τραβηκτηκαν (παντα με συγκαταθεση συναγωνιστων) που θα αυξαναν την πελατεια του μαγαζιου στο φουλ.
Αποφασιζω να κρατησω το στομα μου κλειστο προς ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ στην Νικολ που για εμενα κρατησε ενα πολυ δυνατο 2ωρο + στο υπογειο με πολλους να την σκεφτονται σιγουρα ακομα για την ΔΩΡΕΑΝ ιδονη  που τους χαρησε .

Νικολ υπομονη και μην ανησυχεις θα ερθει το ρευμα του ιδιοκτητη και απλα δεν θα εχει ουτε να το πληρωσει εκει θα δει την γλυκα. :uzi: :uzi:

block0

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2015
Like
2
Πόντοι
16
καλησπερα και απο εμενα !!
αν και ημουν  απο τις 23.00 μεχρι τις 1.00 και ειχα πολλα να πω για το μαγαζι που πραγματικα με 2 ζευγαρια και 1 την Νικολ να  :knockinb: :kissass2: :s&m_1: μπροστα μου ΧΩΡΙΣ ΛΕΦΤΑ απο διαφορους θα μπορουσα να περιγραφω σε μια ολοκληρη σελιδα πραγματα συζητησεις ακομα και φωτο που τραβηκτηκαν (παντα με συγκαταθεση συναγωνιστων) που θα αυξαναν την πελατεια του μαγαζιου στο φουλ.
ΑΛΛΑ αποφασιζω να κρατησω το στομα μου κλειστο προς ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ στην Νικολ που για εμενα κρατησε ενα πολυ δυνατο 2ωρο + στο υπογειο με πολλους να την σκεφτονται σιγουρα ακομα για την ΔΩΡΕΑΝ ιδονη  που τους χαρησε .

Νικολ υπομονη και μην ανησυχεις θα ερθει το ρευμα του ιδιοκτητη και απλα δεν θα εχει ουτε να το πληρωσει εκει θα δει την γλυκα. :uzi: :uzi:
ειπες χθες θα ενημερωσεις...

Επισκέπτης
Ο τυπος αυτος δε γνωριζω αν μπορει κ εχει την δυνατοτητα να βγαλει στο ιντερνετ φωτογραφια μου κ  Σεξουαλικη μου επαφη με καποιον αποκει μεσα απο την καμερα!! Αυτο που ξερω ειναι οτι χωρις εμπεριστατωμενη αποψη και με ασυναρτησιες εφτασε σαυτο το σημειο! Και γνωριζω πολυ καλα οτι θα υπαρξει κ αλλος στη θεση μ στο μελλον οπως κ σιγουρα θα εχει υπαρξει στο παρελθον
Επισης γνωριζω πως με μια επομενη αναρτηση καποιου για καποια ισως κροσς η γκομενα που θα παρευρεθει εκει θα ξεχαστει το θεμα κ θα σκατε παλι χρηματα στον συγκεκριμενο γελοιο χωρις εγκεφαλο τυπο! Παντως ευχαριστω πολυ κ παλι!! Και για τα μνμ σας! Το θεμα ειναι αλλου, ελπιζω να βρεθει λυση γιατι ειναι αδικο τετοιοι ανθρωποι να συνεχιζουν χωρις να πληρωνουν καποιο τιμημα!
Και φυσικα δε μιλαω για βια!! Καλη συνεχεια

thomas115656

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2011
Κριτικές
31
Like
690
Πόντοι
996
εγω μιας και εφυγα 1.00 και δεν ειδα τι εγινε με το 2ο ζευγαρι που ειχε κλειστει απο τις 00.20 στον πανω οροφο 2 καμπινα απο το βαθος με κλειστα κουρτινακια
μπορει να μας πει καποιος συναγωνιστης που ειχε προλαβει διπλανη καμπινα τι παικτηκε? :huh: :huh:
αν και για εμενα δεν ελεγε πολλα.  :vomit:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
εγω μιας και εφυγα 1.00 και δεν ειδα τι εγινε με το 2ο ζευγαρι που ειχε κλειστει απο τις 00.20 στον πανω οροφο 2 καμπινα απο το βαθος με κλειστα κουρτινακια
μπορει να μας πει καποιος συναγωνιστης που ειχε προλαβει διπλανη καμπινα τι παικτηκε? :huh: :huh:
αν και για εμενα δεν ελεγε πολλα.  :vomit:

τυπε εχθες ειχε μαζευτει καλος κοσμος στο αντουλτ
γνωστοι και μη εξαιρετεοι
το ζευγαρι που λες μεχρι ενα σημειο κατα τις 2παρα ηταν εκει αλλα μετα εσκασε τριτο ζευγαρι οπωτε το δευτερο δεν ξερω τι εκανε εφυγε ομως μετα απο λιγο
βασικα εχθες ηταν καλη μερα αμα καθοσουν μεχρι το τελος

loukia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
1.372
Πόντοι
201
Καλα που δεν πηγαμε με αυτα που διαβαζω..
Μην μας βγει και κανενα ονομα απο το πουθενα  :rolleyes:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Καλα που δεν πηγαμε με αυτα που διαβαζω..
Μην μας βγει και κανενα ονομα απο το πουθενα  :rolleyes:

κοριτσαρα μου μας αποζημιωσε αλλη χθες
για πες η φιλεναδα σου τι λεει για ολα αυτα ?
:hi:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Παίξανε το..... "μπραβοι vs cross...