Παρακαλω θαθελα να κανω μια καταγγελια και θα ηθελα να παρακαλεσω να διαβασετε με προσοχη και χωρις κακια κ τρολλ διοτι ειναι πολυ σοβαρο!
Χθες στο ανταλτ στο υπογειο που ησασταν πολλοι κατα τις 2 παρα ανοιξαν τα φωτα (μαρτυρες για ολα αυτα τα παιδια στη διπλανη καμπινα) και αρχισαν να χτυπαν στην καμπινα που βρισκομουν με μανια 2 τυποι και να φωναζουν "ανοιξε ειμαστε απο το μαγαζι"
Στην αρχη δεν τους πιστεψα κ αρχισα να ρωταω τι συμβαινει κ γιατι φωναζετε!! Συνεχισαν να φωναζουν με μανια κ να χτυπαν την πορτα εχοντας αναψει τα φωτα στο υπογειο, συγκρατηστε αυτο με τα φωτα διοτι αφορα τους παντες και τις καμερες που εχει το εν λογω μαγαζι σε ολους τους χωρους, ανοιξα, μπηκε ο ιδιοκτητης μεσα μαζι με τον "μπραβο" του κ αρχισε να φωναζει κ να εξιστορει κατι που ουτε στο ελαχιστο ισχυε!!! Ελεγε λοιπον πως εχω στειλει ανθρωπο πανω εναν μαλακα με λευκο μπλουζακι για να ψαχνει "πελατες" κ να τους στελνει κατω να με γαμανε κ να μ δινουν 20 ευρω ο καθενας!! Με εβαλε να βγαλω οτι φορουσα απο το λαιμο κ πανω και η απαντηση μου ηταν να ανοιξω το πορτοφολι μου κ την τσαντα μου να του δειξω τα παντα χωρις να εχω πουθενα χρηματα σε κανενα σημειο κ με ηρεμο τροπο σε αντιθεση με τον δικο του να του εξηγησω πως αυτο που εκανε ηταν προσβολη κ δεν εχει καμμια βαση, του ζητησα να φερει τον τυπο που του τοπε κατω κ ειπε ειναι πανω κ περιμενει!! Μου ζητησε να ντυθω κ να ανεβω πανω (απο διπλα αρχισαν να φωναζουν να σβησουν τα φωτα) ,εκλεισα πορτα,φωναξε απεξω μην κλειδωσω κ τουπα για 2 λεπτα για να ντυθω, ανεβηκα κ στην εισοδο ηταν ο μαλακας με το λευκο μπλουζακι που ουτε καν γνωριζα κ μου τον εδειξε τον ρωτησα αν με γνωριζει μου απαντησε πως δε με ειχε ξαναδει ποτε, ειπα στον ουρακοταγκο αγενη καφρο ιδιοκτητη του μαγαζιου πως ειδατε οτι κανατε λαθος κ με προσβαλατε αδικως κ επειδη εχασε τα λογια του κ ολο αυτο ηταν στημενο εστειλε μεσα τον τυπο με το λευκο μπλουζακι κ συνεχισε να φωναζει σεμενα να βριζει κ να εξηγει με λογια που ουτε εκεινος καταλαβαινε οτι απαγορευεται να ανακοινωνω ποτε ερχομαι εδω κ ποτε οχι κ απαγορευεται να κανω σεξ εδω μεσα ,αν θελω σεξ να παω σε χοτελ ειπε!! Οπως κατακαβαινετε "εμεινα" κ τον ρωτησα το μαγαζι αυτο γιατι δουλεια ειναι αν δεν ειναι για γαμησια; Να ερχομαστε για καφε; Βολτα; Διαβασμα;; Γιατι ειναι; Επισης δεν απαντησε κ τους ειπα ολοι αυτοι π γαμιουνται αυτη τη στιγμη εδω μεσα;; Θα τους διωξετε;;; Ολοι αυτοι που ανακοινωνουν οτι θαρθουν στο μπουρντελα κ οπουδηποτε αλλου; Τι τους κανατε; Εγω σας ενοχλησα που σημερα γεμισε το μαγαζι αν οχι απο μενα απο την ανακοινωνη των κοριτσιων κ ας ηταν και μουφα... Και η απαντηση του ηταν πως να σου πω π ευχαριστω θες που μ φερνεις ολους τους βρωμιαρηδες εδω μεσα;;;
Και απαντησα αυτοι που παω εγω κ που φερνω εδω μεσα βρωμιαρηδες δεν ειναι αλλα οι υπολοιποι που συνανταω ηδη εδω ισως κ ναναι , ωραια αποψη εχετε για τους πελατες του μαγαζιου σας! Δεν καταλαβα ποτε γιατι το κανατε αυτο; Φυσικα κ δε θα ξαναρθω, φυσικα κ δε θα το αφησω ετσι αυτο που εγινε τωρα που ηρθε ενας τυχαιος παπαρας και πεταξε την παπαρα του κ με κανατε ρεζιλι κ φυσικα ξεφτικισατε κ το μαγαζι σας!!! Επανελαβε πολλες φορες επειδη δεν ειχε να πει τπτ οτι ειναι απαραδεκτο αυτο που κανω εκει μεσα να παιρνω χρηματα εκει μεσα!!! Θελω παρακαλω πολυ σε οποιον ζητησα εγω χρηματα εκει μεσα να βγει κ να το γραψει κ να αναφερθει!! Δεν το εκανα ποτε!!! Μου εχουν προτεινει εκει μεσα να μ δωσουν χρηματα για να με γαμησουν κ φυσικα δε δεχτηκα!! Εβαλε τον μπραβο του στ τελος να μ πει πως με ειδε μεσα στην καμπινα να μ
Δινουν χρηματα κ τον κοιταξα κ του ειπα αυτο ειναι ψεμα που το ειδατε φερτε μου εναν εδω να το επιβεβαιωσει!! Και ειπε μπορει να μη σου εδιναν αλλα ο τυπος με το λευκο μπλουζακι ηταν μεσα στην καμπινα αρα γνωριζοσασταν!!! Ο τυπος δεν ηταν μεσα στην καμπινα αλλα κ να ηταν τους λεω ολοι αυτοι εδω γνωριζονται απο πριν η γαμιουνται εδω μεσα!!;;; Του ειπα πως δε θα το αφησω ετσι κ η απαντηση του ηταν πως μην ξεχναω πως υπαρχουν καμερες κ δε θα τη βγαλω καθαρη!!! Ζητω συγγνωμη σε ολους κ πραγματικα ο λογος που το κανω αυτο τωρα ειναι επειδη φυσικα δε θα ξαναπατησω στο μαγαζι του κυριου που πλαθει παραμυθια κ νομιζει οτι με βαση αυτα θα ξεφτιλιζει κοσμο κ για να πω κ να προσεξετε πως ο κυριος εκβιαζει με τις καμερες του μαγαζιου κ γιαυτο αναψε τα φωτα κατω εκεινη την ωρα για να τραβαει καλυτερα!! Ποτε δεν καταλαβα που ηταν το προβλημα!!! Προσοχη σε ολους σας κ ευχαριστω για την υπεροχη χθεσινη βραδια ασχετα αν εληξε αδοξα!! Θα ανεβασω σε ολα τα σαιτ την κριτικη αυτη απλα πραγματικα βοηθηστε κατι τετοιοι τυποι να μη κανουν οτι γουστταρουν επειδη απλα κ μονο ηθελε να με διωξει προφανως! Ευχομαι να συνεχισει ετσι κ σε λιγο καιρο θα το κλεισει το μπουρδελακι του που το θεωρει βιβλιοθηκη κ χωρο καλων τεχνων!!! Καλη συνεχεια σε ολους σας !!!