Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (2 μέλη και 9 επισκέπτες)

Λιλα

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
52
Πόντοι
66
ο κυριος με το μεγαλο μουσι που μετονομάζετε σε νικολ κροσσ τα λεει ωπος τον βολευουν μιασ και το μουσι που εχει είναι και το αντβακαρντ του...    το ότι  πηγε σε ένα σινεμά δημοσιου ενδιαφεροντως  προς ολουσ τους επισκεπτες του και οικοιοποιηθηκε των χωρο δεν το αναφερει πουθενα ,βαζοντας έναν μπραβο πισο από μια πορτα που ειχε κλιδοσει βαζοντασ οπιον ειχε πλιροσει μαλλον μεσα μετα από διαλογή και καπιον με ασπρο μπλουζακι που σουλατσαριζε μαζεύοντας πελατεσ δεν το λεει .  σε έναν λιπον ιδοτικο χωρο δημοσιου ενδιαφεροντως κανονιζε τα ραντευου του κατευενοντας στο υπογειο και κλιδονοντας των χωρο που παλεοτερα ειταν εκπλικτηκος . οικοιοποιηθηκε των χωρο βγαζοντας δικα του συμφερωντως ατομα και απομακρινοντας οπιον αλλον προσπαθουσε να μπει  αυτά προς αποκατάστασης της αληθειας
  Ωπα,για πουστηδες με μουσι ηξερα,αλλα για τραβεστί με μουσι  και αντρακλες γαμιαδες να την πηδουν δεν το ειχα ματακουσει.  :boobies: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Λιλα

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
52
Πόντοι
66
Έχω έναν πόνο στην αριστερή πλευρά κάτω από τα παϊδια εδώ και δυο βδομάδες, παίζει να είναι καρδιά ή φταίει που έχω ξεσκιστεί στα ξίδια τελευταία γιατρέ μου?  :think:
  Μαλον  αυτος που στον καρφωνει χτυπησε σπληνα αδελφη νοσηλευτρια μου. :boobies: :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
ο κυριος με το μεγαλο μουσι που μετονομάζετε σε νικολ κροσσ τα λεει ωπος τον βολευουν μιασ και το μουσι που εχει είναι και το αντβακαρντ του...    το ότι  πηγε σε ένα σινεμά δημοσιου ενδιαφεροντως  προς ολουσ τους επισκεπτες του και οικοιοποιηθηκε των χωρο δεν το αναφερει πουθενα ,βαζοντας έναν μπραβο πισο από μια πορτα που ειχε κλιδοσει βαζοντασ οπιον ειχε πλιροσει μαλλον μεσα μετα από διαλογή και καπιον με ασπρο μπλουζακι που σουλατσαριζε μαζεύοντας πελατεσ δεν το λεει .  σε έναν λιπον ιδοτικο χωρο δημοσιου ενδιαφεροντως κανονιζε τα ραντευου του κατευενοντας στο υπογειο και κλιδονοντας των χωρο που παλεοτερα ειταν εκπλικτηκος . οικοιοποιηθηκε των χωρο βγαζοντας δικα του συμφερωντως ατομα και απομακρινοντας οπιον αλλον προσπαθουσε να μπει  αυτά προς αποκατάστασης της αληθειας
Νομιζω εδωσα πολυ αξια στην ολη φαση κ στα τρολλ της, αν ειμαι με μουσι η χωρις μπορει να αποδειχθει, αν δε δειχνω φατσα επισης μπορει να αποδειχθει οπως κ για το πως ειμαι σε εμφανιση η οχι ! Το αν κανω την καυλα μου η οχι το ιδιο...αν ειχα μπραβο εκει μεσα οπως λες θα σε ειχε σαπισει αν εβλεπε το πως φερθηκες γιατι εισαι η ο αρχιμαλακας ο ιδιοκτητης η ο ταμιας, κατω στην καμπινα διπλα μολις βγηκα για να ανεβω τα παιδια που ηταν εκει μου ειπαν "πως σαφησα να μιλας ετσι κ τι μαλακιες μου ελεγες" αλλα αν ηταν να γινω οπως εσυ θα ηταν φυσικα πολυ ευκολο κ τωρα μπορει να μη μπορουσα να γραφω εδω περα,διοτι με το υφος που ειχες αν δεν το ειχα χειριστει αναλογα σιγουρα θα με ειχες στειλει νοσοκομειο! Βαρεθηκα να σου διαφημιζω το μπουρδελο σου το βρωμερο που πραγματικα χωρις ειρ κοντισιον κατω κ χωρις να μυριζει εστω ενα αρωματικο χωρου ρε βρωμιαρη που πας,που ερχομασταν με μαντηλακια για να καθαριζουμε πριν την περιοχη για να μην κολλησουμε τπτ,τραβα να δεις κανενα αλλο μπας κ μαθεις τι σημαινει καθαριοτητα!! Εισαι βρωμιαρης ψευτης κ αξεστος! Το τι ειμαι εγω φανηκε απο τον τροπο που σ μιλησα, η καθημερινοτητα του καθενος μας επισης, ασχετα αν αρεσκομαι στο ξεσκισμα τα βραδια,το νασαι διαφορετικος στην καθημερινοτητα σου κ να μπορεις να τα διαχωρισεις εκει ειναι η ουσια! Εσυ φανηκες πως ακριβως εισαι κ πως φερεσαι επειδη πλασαρες ενα παραμυθι κ συνεχιζεις να λες μαλακιες! Αρκετα στο διαφημισα,γραψε οτι θες! Εγω εχω τοποθετηθει κ οποιος γνωριζει τι παιχτηκε  ξερει κ την αληθεια! Μιστερ γελοιος βρωμερος 2015 ο ιδιοκτητης του adult theater και οι φιλοι του με τα λευκα μπλουζακια!!!

The Third Man

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2015
Like
132
Πόντοι
6
χωρις να μυριζει εστω ενα αρωματικο χωρου ρε βρωμιαρη που πας,που ερχομασταν με μαντηλακια για να καθαριζουμε πριν την περιοχη για να μην κολλησουμε τπτ,τραβα να δεις κανενα αλλο μπας κ μαθεις τι σημαινει καθαριοτητα!!

Η καθαριότητα είναι μιση αρχοντιά φιλε.  :thumbsup:

Τελικά δεν είπες, μούσι έχεις?  :think:

traxanoulis

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2015
Like
0
Πόντοι
0
ενω με τα μαντηλακια απο το λιντλ σκοτωνεις τα μικροβια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

mousatos_32

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
117
Πόντοι
16

εγώ αυτό που έχω να πω είναι ότι ουδέ ποτέ μου είχε ζητήσει λεφτά όσες φορές και να πηδηχτήκαμε και ούτε είχα ακούσει από κανέναν να λέει ότι της είχε δώσει!

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
εγώ αυτό που έχω να πω είναι ότι ουδέ ποτέ μου είχε ζητήσει λεφτά όσες φορές και να πηδηχτήκαμε και ούτε είχα ακούσει από κανέναν να λέει ότι της είχε δώσει!

ναι μωρέ κάθεστε και ασχολείστε με τον κάθε ανάπηρο 

spyvar

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Like
165
Πόντοι
16

Συνημμένα

• man to....man.jpg
    man to....man.jpg
    59,8 KB · Εμφανίσεις: 25
  • Χαχα
Αντιδράσεις: 968

giannhsg

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2007
Like
64
Πόντοι
6
εγω ακουσα οτι ο ιδιοκτητης παιζει σε καμπινα με τους υπαλληλους. υσχυει?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom