kaboul
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
στην φωτο εσυ εισαι?Εστειλα μυνημα και στον Πιτσιλιστη που με γνωριζει και απο κοντα.Αν ψηθει και αυτος θα σκασουμε μαζι κατω.
Καλο σας βραδυ.
στην φωτο εσυ εισαι?Εστειλα μυνημα και στον Πιτσιλιστη που με γνωριζει και απο κοντα.Αν ψηθει και αυτος θα σκασουμε μαζι κατω.
Καλο σας βραδυ.
SOLD OUT αποψε το μαγαζι!!!!Εστειλα μυνημα και στον Πιτσιλιστη που με γνωριζει και απο κοντα.Αν ψηθει και αυτος θα σκασουμε μαζι κατω.
Καλο σας βραδυ.
πλακα θα χει να παει ο κοσμος και να μην παει ποτε η λουκια,χαοχαοχαSOLD OUT αποψε το μαγαζι!!!!
Θα κυνηγιουνται μεταξυ τους με κατεβασμένα τα βρακια!!!πλακα θα χει να παει ο κοσμος και να μην παει ποτε η λουκια,χαοχαοχα
χοαχοαχοαχοαχο,ναι,να πουν κ καλα οτι αφου ηρθαμε θα γαμησουμε,χοαχοαχοαοχαχΘα κυνηγιουνται μεταξυ τους με κατεβασμένα τα βρακια!!!
αν κατσει σε πολλους εκει μεσα σημερα θα ειμαι ενας και εγω απο αυτους που θα την γαμησουν και απλα στο τελος θα της γραψω το πορνορεπορταζ μου για να μαθει.o0o0o0o,σε ξεφτυλισε τυπε
αν ειναι ετσι την γαμαω, και πιο χοντρηεχει παχυνει τυπε.
Ελα πορνιαρα μου!!!ου ισε χαμενι?θα πεκτι δινατι εκπορνευσουλα σιμερα!!!σε περιμενο για πιτσιλισμα!!!Εστειλα μυνημα και στον Πιτσιλιστη που με γνωριζει και απο κοντα.Αν ψηθει και αυτος θα σκασουμε μαζι κατω.
Καλο σας βραδυ.
Η πλακα θα ειναι να πανε καμια δεκαρια και να λενε ολες "εγω ειμαι η Λουκια"πλακα θα χει να παει ο κοσμος και να μην παει ποτε η λουκια,χαοχαοχα
αφου το επιβεβαιωνει κ ο πιτσιλιστης 8α ερ8ω και ας μν γινει φαση. 11 ειπες λουκια?Ελα πορνιαρα μου!!!ου ισε χαμενι?θα πεκτι δινατι εκπορνευσουλα σιμερα!!!σε περιμενο για πιτσιλισμα!!!
εμενα δεν με νοιαζει γτ συμπληρωσα τις 5 σφραγιδουλες!Ασε που εμαθα ότι θα διπλασιαστεί η τιμη εισοδου αποψε...
Ελα πορνιαρα μου!!!ου ισε χαμενι?θα πεκτι δινατι εκπορνευσουλα σιμερα!!!σε περιμενο για πιτσιλισμα!!!
λουκια μου στις 11 ειπες?Οκ καυλιαρέντζο μου,μιλάμε ;)
Δεν ισχυουν οι προσφορες αποψε...εμενα δεν με νοιαζει γτ συμπληρωσα τις 5 σφραγιδουλες!
Δεν ισχυουν οι προσφορες αποψε...
Μονο με cash θα παρετε τα μωρα....