Επισκέπτης
Με κερνανε μωρο μου
Με κερνανε μωρο μου
καταρχας καλησπερα .μιας και εισαι καινουργιο μελος καλο θα ειναι να μας πεις μερικα πραγματα για εσενα.Αξιζει κάποιο;
δεν θα μπορεσω αλλα θα τα πουμε απο την αλλη εβδομαδα μωρο μου .
Μετα τις 10 το βραδυ
τρελανε μας μωρο μου !!!!Mπορει να περασω και εγω το βραδυ απο εκει να σας ριξω κανενα μουνι,θα το σκεφτω
οχι μπορει κουκλα μου.Θελουμε σιγουρα πραγματαMπορει να περασω και εγω το βραδυ απο εκει να σας ριξω κανενα μουνι,θα το σκεφτω
ε τοτε φερτην και αυτηνΦιλοξενο μια φιλη Πατρινια και ακομα δεν εχουμε σκεφτει κατι καλο για αποψε..
Φιλοξενο μια φιλη Πατρινια και ακομα δεν εχουμε σκεφτει κατι καλο για αποψε..
Συμφωνω και εγω οτι τρολαρει αν κρινω απο απαντηση που εγραψε σε προσωπικο μνμ που της εστειλα.Σας τρολαρει ρε πυρφοροι
sorry παιδια αλλα ολα αυτα που λετε λιγο παπατζιλικια μου ακουγονται, σιγουρα θα γινεται κανενα σκηνικο στο at αλλα οχι ετσι οπως τα λετε..οσο για την τυπισα που λεει οτι κερναει μουνι κ τα σχετικα θα συμφωνισω με τον whois, τρολαρει στο φουλ..
Το...πνιγει το κουνελι η φιλεναδα σου??Φιλοξενο μια φιλη Πατρινια και ακομα δεν εχουμε σκεφτει κατι καλο για αποψε..
Σας τρολαρει ρε πυρφοροι
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΔΥΟ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΙΚΙΣΑΡΙΑ ...........Φιλοξενο μια φιλη Πατρινια και ακομα δεν εχουμε σκεφτει κατι καλο για αποψε..
Συμφωνω και εγω οτι τρολαρει αν κρινω απο απαντηση που εγραψε σε προσωπικο μνμ που της εστειλα.
o0o0o0o,σε ξεφτυλισε τυπεΣε εγραψα ομως στον μουνι μου και σε χαλασε λιγακι οπως βλεπω ;)