Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (2 μέλη και 18 επισκέπτες)

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.239
Πόντοι
7.885

Marios27

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2008
Like
82
Πόντοι
1
Τι γινεται παιδια σημερα?????εχει ακουατει τιποτα ????

Marios27

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2008
Like
82
Πόντοι
1
Χαχαχχαχα καταλαβα....με το πουλι στο χερι παλι

giannhsg

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2007
Like
64
Πόντοι
6
ρε τι κολλημα εχετε φαει με τα πσκ! :-)

Επισκέπτης
της υπολοιπες ημερες δουλευει ο σοβαρος κοσμος

giannhsg

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2007
Like
64
Πόντοι
6
της υπολοιπες ημερες δουλευει ο σοβαρος κοσμος

εχεις δικιο, ενω εμεις καθομαστε.
το ξερω καλυτερα. εχουμε γυναικες να δουμε το πσκ, γιαυτο ρωτησα αλλα που να ξερεις απο τετοια καρυ

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
παιδια γυρω στις 1΄30 μπηκε μεσα στο σινεμα ζευγαρι ανδρας γυρω στα 40 η γκομενα κοκκινομαλλα γυρω στα 30-35 και αρχισαν να γαμιουνται στους καναπεδες στο εισογειο οπως μπαινεις δεξια τερμα . αμεσως μαζευτηκαν γυρω στα 7-8 ατομα και βγαλαμε ολοι τις ψωλες μας εξω και αρχισαμε να τις βρονταμε . η γκομενα πηρε πιπα στον γκομενο της και μετα ανεβηκε απο πανω , εν τω μεταξυ εγω και ο χρηστος κιουσης απο το ραδυο αρβυλα(ολοιδιος!!!!!) αρχισαμε να την χουφτωνουμε στα βυζια στον κωλο και στα ποδια . μετα ο τυπος την εβαλε ιεραποστολικα οπου εγω ειχα παρει τις μποτες της που τις φοραγε κατα την πραξη και τις εβαζα πανω στον πουτσο μου. καπως ετσι εχυσε ο γκομενος της ο κιουσης , εγω και 1-2 αλλοι . ο γκομενος της την παρακαλαγε να παιξει και με κανεναν αλλα αυτη δεν η8ελε( ειπε χαρακτηριστικα αυτος ''το αφεντικο δεν 8ελει'' . γενικα ηταν μια ευχαριστη βραδυα που αν και δεν γαμησαμε αν μη τι αλλο χουφτωσαμε και χυσαμε.  :wanker: :wanker: τα σεβη μου στον τυπο που μας χαρισε ωραιο ματι. η γκομενα ξεχασα να πω ειχε τρομερο σωμα , ωραιο βυζι και λεια εντελωσ επιπερμιδα. τα ποδαρακια της ηταν καυλα! :hi: :kneel:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom