kwstasbi84
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 72
- Πόντοι
- 0
Κάποιος top για παιχνίδι τώρα?
Έχει τίποτα μέσα?Υπομονή η κρίμα το 10€ρο
Ανωμάλο είναι μόνο το νερό φίλε μουτι ρωτας κ συ ρε μαν ανώμαλοι είναι οι τυποι![]()
Αλήθεια;;;Θα σου δώσω τα δικά μου μωράκι
Γιατί αρεσει στην κοπέλα μου να κάνει τρελλιτσες με κροςςΤο κροσσακι γιατί ;
Όντως ετσι ειναι τα δεδομένα, δυστηχως ζούμε στο εξωτερικό, ομως ταξιδεύουμε Ελλάδα 3 φορες τον χρόνο οπότε σίγουρα σε κάθε επίσκεψη θα επισκεπτομαστε οσες πιο πολλες φορες το σινεμά.Εξαιρετικη φαση,τετοια ζευγαρια θελουμε,αποφασισμενα.Επισης ενα μπραβο στα ζομπι για την ευγενεια και το σεβασμο.Πρεπει να καταλαβουμε ολοι μας πως ετσι θα προσελκυσουμε κι αλλα ζευγαρια στο σινεμα,ειδαλλως θα καταντησουμε σινε Αθηναικον...
τι περίμενες ;Μάγκες τίποτα ιδιαίτερο το σινεμά.
Πήγα πρώτη φορά μετά από σάουνα στο γυμναστήριο να δοκιμάσω κάτι καινούριο αλλά δεν.
Πολύ χαμηλός φωτισμός σε κάποια σημεία καθόλου.
Η κυρία αίθουσα τίποτα μόνο ένας που τον έπαιζε όλοι οι άλλοι κολλημένοι στον τοίχο πίσω κανένας για παιχνίδι ούτε καν από πάνω του.
Όλες οι καμπίνες άδειες.
Πήγα σε ένα gloryhole ακολούθησε ένας μπήκε στο δίπλα δεν τον ακούμπησα καν ήθελε μόνο αυτός.
Ξενέρωσα τον έπαιξα μόνος μου και έφυγα
Τύπισσα την Κυριακή εσύ καπνιζες στην τελευταία καμπίνα πάνω??Πιθανό αύριο Παρασκευή να περάσω και εγώ το απόγευμα κατά τις 6. Θα είμαι όπως πάντα στις καμπίνες πάνω.
Όχι , Κυριακή κιόλας δεν έχω πάει ποτέΤύπισσα την Κυριακή εσύ καπνιζες στην τελευταία καμπίνα πάνω??
Σε ποιο γυμναστηρίου πας και έχει σάουνα;Μάγκες τίποτα ιδιαίτερο το σινεμά.
Πήγα πρώτη φορά μετά από σάουνα στο γυμναστήριο να δοκιμάσω κάτι καινούριο αλλά δεν.
Πολύ χαμηλός φωτισμός σε κάποια σημεία καθόλου.
Η κυρία αίθουσα τίποτα μόνο ένας που τον έπαιζε όλοι οι άλλοι κολλημένοι στον τοίχο πίσω κανένας για παιχνίδι ούτε καν από πάνω του.
Όλες οι καμπίνες άδειες.
Πήγα σε ένα gloryhole ακολούθησε ένας μπήκε στο δίπλα δεν τον ακούμπησα καν ήθελε μόνο αυτός.
Ξενέρωσα τον έπαιξα μόνος μου και έφυγα
πας εκκλησια γιαυτο?Όχι , Κυριακή κιόλας δεν έχω πάει ποτέ