ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.208
- Πόντοι
- 34.538
Ο Κωστακης?Λίγος κόσμος σήμερα , 2 με πήραν μόνο ! Αλλά ήταν ωραία.. ο ένας συμφορουμιστας και δυνατός
Ο Κωστακης?Λίγος κόσμος σήμερα , 2 με πήραν μόνο ! Αλλά ήταν ωραία.. ο ένας συμφορουμιστας και δυνατός
Τύπε εγώ μόνο μετά τις 24:00Ο Κωστακης?
Μπράβο κοπελαρα μου..στους συμφουρμιστες πάντα τα χατίρια..Πήγα λίγο πριν τις 6 σήμερα . Όταν μπήκα είδα μόνο ένα άτομο . Δε με χάλασε καθώς περίμενα παρέα.
Πήγα στις καμπίνες και άλλαξα .
Όταν άνοιξα την πόρτα,μετα από 5 λεπτά, βρέθηκα στα γόνατα με έναν στο στόμα.
Στα 2 λεπτά είχε έρθει και η παρέα . Οπότε ήμουν στα γόνατα με δύο να παίζω με το στόμα μου.
Δεν άντεξα άλλο και γύρισα στα 4 ....σήκωσα το φόρεμα...κατέβασα το στριγκακι και με πήραν εναλλάξ.
Βρέθηκα κάποια στιγμή με τον συμφορουμιστα στο στόμα και τον άλλο πίσω μου.
Μπορώ να πω όμως ο συμφορουμιστας ήταν πιο δυνατός και "σκληρός".
Να περνάμε όλοι καλά πάντα .
Και μια φωτογραφία σημερινή :
Έλενα εσύ Πότε θα πας;Μπράβο κοπελαρα μου..στους συμφουρμιστες πάντα τα χατίρια..
Υπάρχει περίπτωση αύριο μεσημέρι μωρό μου...Έλενα εσύ Πότε θα πας;
Η σισσυ οπως παντα μεσα στη καυλα...ο συμφορουμιστας εγω ειμαι και η σισσυ ειναι πολυ δυνατη να ξερει το κοινο κιολαςΠήγα λίγο πριν τις 6 σήμερα . Όταν μπήκα είδα μόνο ένα άτομο . Δε με χάλασε καθώς περίμενα παρέα.
Πήγα στις καμπίνες και άλλαξα .
Όταν άνοιξα την πόρτα,μετα από 5 λεπτά, βρέθηκα στα γόνατα με έναν στο στόμα.
Στα 2 λεπτά είχε έρθει και η παρέα . Οπότε ήμουν στα γόνατα με δύο να παίζω με το στόμα μου.
Δεν άντεξα άλλο και γύρισα στα 4 ....σήκωσα το φόρεμα...κατέβασα το στριγκακι και με πήραν εναλλάξ.
Βρέθηκα κάποια στιγμή με τον συμφορουμιστα στο στόμα και τον άλλο πίσω μου.
Μπορώ να πω όμως ο συμφορουμιστας ήταν πιο δυνατός και "σκληρός".
Να περνάμε όλοι καλά πάντα .
Και μια φωτογραφία σημερινή :
Ενημέρωσε μωροΥπάρχει περίπτωση αύριο μεσημέρι μωρό μου...
Τύπε περνα μετά τις 24:00 που θα έχουμε μαζευτεί τα ζόμπι.Κάποιος για σήμερα βράδυ?
αν μασουλαγε πατατακια χρατσα χρουτσα θα ηταν ο φατσεας.. ο ένας συμφορουμιστας και δυνατός
Εγώ κατα τις 10 λεωΚάποιος για σήμερα βράδυ?
Κατά της 1 θα είμαι εκείΕγώ κατα τις 10 λεω
Είχε κόσμο ;; Λέω να πάω σήμερα το απόγευμαΚατά της 1 θα είμαι εκεί
Συμφωνω απολυτα και εγω. Σταματηστε να σπαμαρετε ερωτησεις ρε παιδια. Οποιος θελει να πει την εμπειρια του θα το κανει.Το θεμα εχει καταντησει πινακας ανακοινωσεων ηλιθιων,θα ειναι κανενας,θα παιξει τιποτα,θα ειμαι εκει στις 6
ου να μου χαθειτε