Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (3 μέλη και 12 επισκέπτες)

GOHN SEX

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2022
Like
117
Πόντοι
1
Πήγα λίγο πριν τις 6 σήμερα . Όταν μπήκα είδα μόνο ένα άτομο . Δε με χάλασε καθώς περίμενα παρέα.
Πήγα στις καμπίνες και άλλαξα .
Όταν άνοιξα την πόρτα,μετα από 5 λεπτά, βρέθηκα στα γόνατα με έναν στο στόμα.
Στα 2 λεπτά είχε έρθει και η παρέα . Οπότε ήμουν στα γόνατα με δύο να παίζω με το στόμα μου.
Δεν άντεξα άλλο και γύρισα στα 4 ....σήκωσα το φόρεμα...κατέβασα το στριγκακι και με πήραν εναλλάξ.
Βρέθηκα κάποια στιγμή με τον συμφορουμιστα στο στόμα και τον άλλο πίσω μου.
Μπορώ να πω όμως ο συμφορουμιστας ήταν πιο δυνατός και "σκληρός".

Να περνάμε όλοι καλά πάντα .
Και μια φωτογραφία σημερινή :

IMG_20231123_204006.jpg
Η σισσυ οπως παντα μεσα στη καυλα...ο συμφορουμιστας εγω ειμαι και η σισσυ ειναι πολυ δυνατη να ξερει το κοινο κιολας

isaak_ll

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2021
Like
1.658
Πόντοι
200
Το θεμα εχει καταντησει πινακας ανακοινωσεων ηλιθιων,θα ειναι κανενας,θα παιξει τιποτα,θα ειμαι εκει στις 6
ου να μου χαθειτε
Συμφωνω απολυτα και εγω. Σταματηστε να σπαμαρετε ερωτησεις ρε παιδια. Οποιος θελει να πει την εμπειρια του θα το κανει.

Btw πηγα χτες κατα τις 10:30 με ενα κροσακι και περασαμε τελεια. Οσοι μας προσεγγισαν ειχαν αισθητα βελτιωμενους τροπους! Ηταν και ενα ζευγαρι που επαιζαν στο χωρο.

Iakinthos64

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2023
Like
66
Πόντοι
0
Ειμαστε το ζευγαρι. Πρωτη φορα ηρθαμε και περασαμε απιθανα πρωτα στο δωματιο με το glory holes, φανταστικη αισθηση να χαιδευουν το κοριτσι σου χωρις να ξέρεις ποίος ειναι πισω απο την τρυπα. Εκπερματωσε 2 φορές. Μετα πηγαμε στον πρώτο όροφο και μετα στο υπόγειο το οποίο βρηκαμε απογοητευτικό. Ξανα στο ισόγειο και απο την πολύ την καυλα πηδηχτηκε σε κοινη θεα στον καναπέ πισω απο το δωματιο των glory holes.
Ο κοσμος ευγενικός, θα ξαναρθουμε αυριο

gvla999

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2023
Like
2
Πόντοι
0
Σήμερα το βραδυ περνούσα με το αυτοκίνητο από το τσοντοσινεμα στην Καρολου και ένας ζουμερός μπεαρακος καθόταν απέξω και κάπνιζε. Πέρασα άλλες δυο φορές. Την Τρίτη εξαφανίστηκε. Δεν μπηκα μέσα. Έφυγα. Το μέρος είναι καλό;

gvla999

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2023
Like
2
Πόντοι
0
Γεια σε όλους! Σήμερα θα εμφανιστεί κανεις στο σινεμά; Το Σάββατο τι λέει; Φαντάζομαι βραδυ θα γίνεται χαμός;;

gvla999

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2023
Like
2
Πόντοι
0
Είμαι καινούριος εδώ στο φόρουμ οπότε σας παρακαλώ να δείξετε την απαιτούμενη επιείκεια αν επαναλαμβάνω ερωτήσεις που ίσως έχουν γίνει στο παρελθόν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom