Συμποσιος
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2019
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
ΟμοιωςΟυφ..Με άναψε η ιστορία..
ΟμοιωςΟυφ..Με άναψε η ιστορία..
Τύπε τι να πουν και κάποιοι άλλοι που μπαινοβγαίνουν όλη μέρα μπας και αρπάξουν καμιά πουτσ@.Τσάμπα κατέβηκα κέντρο δλδ... θα κάνω καμιά βόλτα και θα ρθω σε καμία ωρα
τι προσφερεις στο μενουΣημερα μετά τις 8 θα στησω την κωλαρα μου σε καμπινα. Θα φοραω στρινγκακι. Για γαμιαδες ανω των 40.
μηπως πηγε φανταρος?Ηταν ενα κροσακι με μικρο πουλι πριν 2 χρονια πήγαινε συχνα και σκυλοπηδιοταν,τώρα χάθηκε
ειναι κατι ζομπι που περνουν τα σινεμα με την σειρα απτο πρωι εχουν περασει απολα μεχρι αργα το βραδυΤύπε τι να πουν και κάποιοι άλλοι που μπαινοβγαίνουν όλη μέρα μπας και αρπάξουν καμιά πουτσ@.
Και αν σου τον καρφώσει κανείς κάτω των 40 πώς θα το καταλάβεις? Θα βάλεις κάμερα στη σούφρα σου?Σημερα μετά τις 8 θα στησω την κωλαρα μου σε καμπινα. Θα φοραω στρινγκακι. Για γαμιαδες ανω των 40.
Ούτε κανα κροσακι;Είμαι τώρα μέσα . Μόνο άντρες.
Τύπε πηγές τελικά να μας ενημερώσεις αν μπήκε το ζευγάρι??Το ζευγάρι που ανέβασε στο κάνε σεξ για απόψε
Ξέρει κανεις αν θα παρευρεθεί??? Είχαν ανεβάσει αγγελία
Έχουμε καμία εξελιξη;Την Αεροσυνοδό την θυμάστε?Πλησιάζει η μέρα της επανάληψης....Θα υπάρξει ενημέρωση εδώ για το πότε ακριβώς...
κροσακι και ζευγαρι ηταν το Σαββατο. το ζευγαρι αποχωρησε σχετικα νωρις γυρω στις 7 οταν πηγα εγω και η κρος ηρθε κατα τις 9.30-10Ούτε κανα κροσακι;
Βάλε λινκ αγγελίας τύπε.Το ζευγάρι που ανέβασε στο κάνε σεξ για απόψε
Ξέρει κανεις αν θα παρευρεθεί??? Είχαν ανεβάσει αγγελία