Διαγραμμένο μέλος 236301
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 146
- Πόντοι
- 0
Όχι , Κυριακή κιόλας δεν έχω πάει ποτέΤύπισσα την Κυριακή εσύ καπνιζες στην τελευταία καμπίνα πάνω??
Όχι , Κυριακή κιόλας δεν έχω πάει ποτέΤύπισσα την Κυριακή εσύ καπνιζες στην τελευταία καμπίνα πάνω??
Σε ποιο γυμναστηρίου πας και έχει σάουνα;Μάγκες τίποτα ιδιαίτερο το σινεμά.
Πήγα πρώτη φορά μετά από σάουνα στο γυμναστήριο να δοκιμάσω κάτι καινούριο αλλά δεν.
Πολύ χαμηλός φωτισμός σε κάποια σημεία καθόλου.
Η κυρία αίθουσα τίποτα μόνο ένας που τον έπαιζε όλοι οι άλλοι κολλημένοι στον τοίχο πίσω κανένας για παιχνίδι ούτε καν από πάνω του.
Όλες οι καμπίνες άδειες.
Πήγα σε ένα gloryhole ακολούθησε ένας μπήκε στο δίπλα δεν τον ακούμπησα καν ήθελε μόνο αυτός.
Ξενέρωσα τον έπαιξα μόνος μου και έφυγα
πας εκκλησια γιαυτο?Όχι , Κυριακή κιόλας δεν έχω πάει ποτέ
Πες μας να ξέρουμε να περάσουμε μην πάμε τσαμπαΠιθανό αύριο Παρασκευή να περάσω και εγώ το απόγευμα κατά τις 6. Θα είμαι όπως πάντα στις καμπίνες πάνω.
Πες μας να ξέρουμε να περάσουμε μην πάμε τσαμπα
Μεσημέρι έχει σουβλάκια και μπύρες τύπε. Μετά τις 24:00 θα μαζευτούμε τα ζόμπι.Μεσημέρι σήμερα θα εχει τίποτα?
Κωστακη το χουμε καταλαβει δεν χρειαζετε σε καθε ποστ να λες για σουβλακια και μπυρες!Μεσημέρι έχει σουβλάκια και μπύρες τύπε. Μετά τις 24:00 θα μαζευτούμε τα ζόμπι.
Τύπε χθες έσκασε γύρω στις 02:30 τυπάς με lady boy, κάπου από ταυλανδη, Μαλαισία υποθέτω. Μπήκαν σε μια καμπίνα και κλειδώθηκαν και μετά αυτή καθόταν μόνη της στον πίσω καναπέ του σινεμά. Σε κάποια στιγμή σηκώνεται απότομα και ανεβαίνει στον όροφο όπου την ακολουθώ με εταίρο μύστη, μας βάζει στην 2η καμπίνα πάνω και αρχίζει να μας παίζει τις πουτσες. Εγώ ήμουν φορτωμένος κι έχυσα έτσι,μετά βγήκα από την καμπίνα και συνέχισε ο μύστης.Αύριο Κυριακή παίζουν κάτι αγγελίες σε άλλα σάιτ που λένε για ζευγάρι με καυλιάρικο κροσσακι για το βράδυ
Αν γνωρίζει κάποιος κάτι ας γράψει
Για μετά τις 8 με 9 το βράδυ
Μύστη δώσε λινκ να αξιολογήσουμε την καταστασηΑύριο Κυριακή παίζουν κάτι αγγελίες σε άλλα σάιτ που λένε για ζευγάρι με καυλιάρικο κροσσακι για το βράδυ
Αν γνωρίζει κάποιος κάτι ας γράψει
Για μετά τις 8 με 9 το βράδυ
Τύπε αν ενδιαφέρεσαι τα ζόμπι μαζευόμαστε καθημερινά μετά τις 24:00.Νωρις σημερα το απογευμα εχει σκοπο να παει κανα κροσακι απο εσας που γραφετε εδω μεσα;
Σήμερα Κυριακή απόγευμα προς βράδυ παίζει να γίνει μεγάλη φάση…για να δούμε.Κανας πουτσαρας για σημερα το απόγευμα;;
Μύστη τι εννοεις;Σήμερα Κυριακή απόγευμα προς βράδυ παίζει να γίνει μεγάλη φάση…για να δούμε.
Κάποια στιγμή διάβασα στο kanesex ότι την Κυριακή βραδυ ζευγάρι θα βρεθεί εκεί με κρος.Μύστη τι εννοεις;
Στο κάνε σεξ το είδαΠου το διαβασες;