johnyharis
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2019
- Like
- 297
- Πόντοι
- 21
Τελικά τι έγινε μάθαμε ;; Λινκ πάντως δεν έχουμε !
ετσι τα καλυτερα μετα τις 12 το βραδυ γινονταιΤύπε χθες έσκασε γύρω στις 02:30 τυπάς με lady boy, κάπου από ταυλανδη, Μαλαισία υποθέτω. Μπήκαν σε μια καμπίνα και κλειδώθηκαν και μετά αυτή καθόταν μόνη της στον πίσω καναπέ του σινεμά. Σε κάποια στιγμή σηκώνεται απότομα και ανεβαίνει στον όροφο όπου την ακολουθώ με εταίρο μύστη, μας βάζει στην 2η καμπίνα πάνω και αρχίζει να μας παίζει τις πουτσες. Εγώ ήμουν φορτωμένος κι έχυσα έτσι,μετά βγήκα από την καμπίνα και συνέχισε ο μύστης.
γιατι δεν πας σε σινεμα?Γεια σε ολους,την Παρασκευη θα εχω χωρο airbnb στο μετρο Καλλιθεα απο τις 11 το πρωι ως το βραδυ αργα.οποιος θελει να γαμησει κ να χυσει κροσακι ατριχο αδυνατο στελνει να ερθει μ τους φιλους του ή μονος.
μετα τις 7 το απογευμα μεχρι αργαΣάββατο τι ώρα αξίζει να πας
μετα τα μεσημεριανα παιχνιδια του κουπουνιου ομωςΣάββατο τι ώρα αξίζει να πας
Στείλε μου το τηλ σου σε pmΓεια σε ολους,την Παρασκευη θα εχω χωρο airbnb στο μετρο Καλλιθεα απο τις 11 το πρωι ως το βραδυ αργα.οποιος θελει να γαμησει κ να χυσει κροσακι ατριχο αδυνατο στελνει να ερθει μ τους φιλους του ή μονος.
Απο τοτε που ανακοινωσε αυτο δεν εχει ξαναστηλει μηνυμα πουθενα και σε κανενανΣτείλε μου το τηλ σου σε pm
Λογικο να στηλει η μιση αθηνα για να γαμησει τσαμπα..αν δεν θες μην το γραφεις καθολουΤο οτι εχει στειλει μνμτα η μιση αθηνα για να γαμησει τζαμπα το εχεις σκεφτει?? εκτος αν εχεις πολλα προφιλ και στελνεις μνμ γιαυτο..
Στείλε τώρα να σε ξεβιδώσουν Ε το Σάββατο. Είμαστε τρειςΤο οτι εχει στειλει μνμτα η μιση αθηνα για να γαμησει τζαμπα το εχεις σκεφτει?? εκτος αν εχεις πολλα προφιλ και στελνεις μνμ γιαυτο..
ασε τις παπαριες ρε ολουμιτο και γραψε καμια ιστορια απτα γαμησια που σου εριξανΤο οτι εχει στειλει μνμτα η μιση αθηνα για να γαμησει τζαμπα το εχεις σκεφτει?? εκτος αν εχεις πολλα προφιλ και στελνεις μνμ γιαυτο..
χαρη/χαρουλα με τετοιο βρακι δεν θα βρεις να σε γαμησουν βαλε καμια στρινγκαρα