Dhmhtrhs(2)
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2020
- Like
- 48
- Πόντοι
- 0
Μπορω να έρθω με την κοπέλα μου ;
Εγώ το Πάπαρι μου και στην γκόμενα μου δεν το δίνω ελεύθερα περνώ προστασία δηλαδή τα προφυλακτικά γιατί τα βγάζουν η βιομηχανίες ζούνε οικογένειες εκεί μέσα τι θα γίνουν κλέφτες, ευτυχώς είμαι φαν και τα χρησιμοποιο τακτικάΕσυ εχεις ζουζουνακια στο πουλακι σου;Μπορω να σε πιπωσω αφοβα;
Πρέπει να με μπερδεύεις με άλλους γιατί στον Αβέρωφ δεν πήγα ποτέ στον μοναδικό Αβέρωφ που έχω πάει είναι το αντιτορπιλικό που ήταν στον Πόρο κάποτε και τώρα είναι στο ΦάληροΣτο Αβερωφ στα επινα χωρις ομως.
θέλω να πάω πρώτη φοράΚαλημερα! Ειναι πρωτη φορα που θα παω και το σκεφτομαι γιατι δεν ξερω πως λειτουργουν εκει μεσα και τι μπορω να κανω κ τι οχι!
Επισης μαζευει μαυρους;
Αμα πατε ενημερωσε!! ΠμΜπορω να έρθω με την κοπέλα μου ;
Καλητερα φίλε μου να πάτε σέ κάποιο ξενοδοχείο ή σέ κάποιο πάρκο παρά στο υδρημα γιατί το υδρημα είναι για τους μύστες γκέι υπόλοιποι μύστες ηδονοβλεψίες πηγενεται στα πάρκα στης παραλίες στης πλατείες που είναι δωρεάν το υδρημα δυστυχώς είναι για πουστηδες δροσερούς μερακλήδες βρομιλουςΑμα πατε ενημερωσε!! Πμ
μπορει να σας γαμησουνΜπορω να έρθω με την κοπέλα μου ;
εχει και πανακριβο εισητηριοΚαλητερα φίλε μου να πάτε σέ κάποιο ξενοδοχείο ή σέ κάποιο πάρκο παρά στο υδρημα γιατί το υδρημα είναι για τους μύστες γκέι υπόλοιποι μύστες ηδονοβλεψίες πηγενεται στα πάρκα στης παραλίες στης πλατείες που είναι δωρεάν το υδρημα δυστυχώς είναι για πουστηδες δροσερούς μερακλήδες βρομιλους
Εγώ ξέρω τι χρειάζεται το εν λόγω υδρημα δυστυχώς αλλά θα σας κάνει κακκο αν κάνω την αρχή και το εν λόγω υδρημα δυστυχώς έχει τέλος εποχής και γίνει σούπερ μάρκετ όπως και το θρυλικό Αβέρωφμπορει να σας γαμησουν
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
εχει και πανακριβο εισητηριο
Τυπε θα σου κάνει πολύ κόπο να χρησιμοποιείς ένα πληκτρολόγιο με διορθώσεις;Εγώ ξέρω τι χρειάζεται το εν λόγω υδρημα δυστυχώς αλλά θα σας κάνει κακκο αν κάνω την αρχή και το εν λόγω υδρημα δυστυχώς έχει τέλος εποχής και γίνει σούπερ μάρκετ όπως και το θρυλικό Αβέρωφ
Τυπε μηπως ειναι ηχογραφημενο για να μην το ξεχασει ο μυστης??Τυπε θα σου κάνει πολύ κόπο να χρησιμοποιείς ένα πληκτρολόγιο με διορθώσεις;
Μας έχει βγάλει τα μάτια με το "υδρημα, κακκο, πηγενεται" κλπ..
ειχε γραψει ο φατσες οτι ειχε ατυχημα και ειχε χτυπησει σοβαρα στο κεφαλιΤυπε θα σου κάνει πολύ κόπο να χρησιμοποιείς ένα πληκτρολόγιο με διορθώσεις;
Μας έχει βγάλει τα μάτια με το "υδρημα, κακκο, πηγενεται" κλπ..
Είναι επίκτητη η αναπηρία δλδ;ειχε γραψει ο φατσες οτι ειχε ατυχημα και ειχε χτυπησει σοβαρα στο κεφαλι
Ζευγαρι ουτε για δειγμα φανταζομαι ετσι;Μονο ζομπι και σημερα. Κριμα
Ζευγάρι τι λέτε ρε παίδες το υδρημα απευθύνεται σε γκέι τρανς και ανωμαλιαριδες αν έρθει ζευγάρι θα έχει κράξιμο τη δουλειά θέλουν οι γυναίκες μέσα εδώ εδώ μέσα είναι για τους μύστες ιθαγενείς και γαμπροί της ευτυχίας ευπρόσδεκτοιΖευγαρι ουτε για δειγμα φανταζομαι ετσι;