lithium
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2013
- Like
- 99
- Πόντοι
- 0
Με φασίστες δεν θέλω πολλά-πολλά, τις εξυπνάδες σου σε όποιον σε ανέχεται.Έχει και ντουζιέρα το υδρημα κάκκος δεν πήγες
Με φασίστες δεν θέλω πολλά-πολλά, τις εξυπνάδες σου σε όποιον σε ανέχεται.Έχει και ντουζιέρα το υδρημα κάκκος δεν πήγες
Στο μυαλό μου εισαιΈλα σήμερα μετά τις 12 στο σινεμά, να σου εξηγήσω
Ρε μαλακά Άν ιστοριτε διαβάσε ιστορία πρώτα και μετά γράψε μαλακά η εθνική κυβέρνηση του Γεωργίου Παπαδόπουλου ήταν ιδεολόγοι του Ιωάννη Μεταξά αυτός που εωρταζεις εσύ μαλακά που είπε το όχι μπαγλαμά η Στυλιανός Παττακός και Γεώργιος Παπαδόπουλος ήρθαν για να μην βγει η κυβέρνηση της αριστεράς που ο μαλακας Έλληνας την έφερε αργότερα με τον Αλέξη Τσίπρα και την συμφωνία τον Πρεσπών που προδωσε τον λαό ο κομμουνισμός μόνο κακκο έκανε και γέμισε την τσέπη του παντελονιού του βιομηχανου μαλακά αγράμματεΜε φασίστες δεν θέλω πολλά-πολλά, τις εξυπνάδες σου σε όποιον σε ανέχεται.
Μυστη ηρεμησε, ολοι ξερουμε την ιδεολογια σου στην πολιτικη, απλα ο τυπος ειναι ασχετος απο πολιτικη. Μπορειτε να το συνεχισετε σε αλλο θρεντ, μην χαλαμε την καλτιλα εδω.Είναι μεγάλο συγνώμη στους δικαιούχους του θρεντ και τους υπόλοιπους ανθρώπους για την ανάρτηση μου αλλά εκνευρισμό προκαλεί η ανάρτηση του που με αποκαλεί φασίστα και αντί να κάνω αναφορά του ονόματος του ανεβάζω σχόλια
Ναι δεν θέλω να χαλάσει το καλτΜυστη ηρεμησε, ολοι ξερουμε την ιδεολογια σου στην πολιτικη, απλα ο τυπος ειναι ασχετος απο πολιτικη. Μπορειτε να το συνεχισετε σε αλλο θρεντ, μην χαλαμε την καλτιλα εδω.
Καλησπέρα στα αγόρια.... Λοιπόν... Σαν γυναίκα καυλιαρα δεν άντεξα κ πήγα για εμπειρία. Πρώτη φορά με έναν φίλο... Με τον φιλο δεν έγινε τίποτα. Έπαθε ταρακουλο ο καημένος.... Καθησαμε πρώτη σειρά κ πλάκωσαν τα αγόρια δίπλα μου. Όλοι πεντακαθαροι! Ο ένας μου έβγαλε τα βυζια έξω... Ο άλλος μου χαϊδεύε το μουνακι κ βρέθηκα με 10 πουτσες γύρω μου μέσα σε δευτερόλεπτα. Έπεσαν πολύ ωραία γαμησια!!! Έκανα αρκετούς να χυσουν κ με έγλυψαν πολύ καλά! Ναι έχει γκει αλλά άμα δουν θυληκο πλακώνουν όλοι λοιπόν. Πήγα κ άλλη μια φορά μόνη κ πάλι πέρασα πολύ καλά!!! Για το μόνο που μετανιώνω είναι ότι δεν πήρα "χαρτζιλίκι" κ δεν πήγα κ κάτω να δω τι παίζει.. φιλιά σε όλους!!!
Καλά έκανες και πηγές...καλά έκανες και πήρες όσους περισσότερους μπορούσες να πάρεις...αλλά χαρτζιλίκι εντός σινεμά...λάθος μέγα!!!!τα έχουμε ξαναπεί...χαλάει την φάση όλη και την καλτιλα του σκηνικού όλου...αφου είσαι καυλιάρα γυναίκα αν θες χαρτζιλίκι για την φάση σου δίνω αφού μου αρέσουν πολύ τα αματουρια...(γυναίκες που το κάνουν αλλά όχι συστηματικά και για την καύλα τους) αλλά εκτός σινεμά (όταν μπορείς στείλε μου μήνυμα)....μέσα στον σινεμά η σε κανένα club ανταλλαγής συντρόφων με πληρωμένη σύντροφό ΠΌΤΕ!!! Κάτι ακόμα άσχετο με την κοπέλα.... ρε φίλε Φατσέα το ότι το παίζεις ηθικολόγος ώρες ώρες με ξεπερνάει...!!! Από την μια κράζεις όσους όσες πάνε σε τσονταδικα... από την άλλη σε άλλα νήματα που παρακολουθω... όχι για εσένα απλά είμαι fun της καλτιλας ...παρακαλάς τον κάθε γκέι η τρανς να σου κάτσει... μέχρι που πέτυχα ποστ δικό σου που έλεγες ότι παρτε τώρα που τον δίνω τσάμπα γιατί σε λίγο θα ζητάς και λεφτά μπας και ψηθεί κάνεις και του τον χώσεις... χαχαχαχα είσαι μονάδα!!!!Καλησπέρα, καλως ήρθες.
Καλά έκανες και πηγές...καλά έκανες και πήρες όσους περισσότερους μπορούσες να πάρεις...αλλά χαρτζιλίκι εντός σινεμά...λάθος μέγα!!!!τα έχουμε ξαναπεί...χαλάει την φάση όλη και την καλτιλα του σκηνικού όλου...αφου είσαι καυλιάρα γυναίκα αν θες χαρτζιλίκι για την φάση σου δίνω αφού μου αρέσουν πολύ τα αματουρια...(γυναίκες που το κάνουν αλλά όχι συστηματικά και για την καύλα τους) αλλά εκτός σινεμά (όταν μπορείς στείλε μου μήνυμα)....μέσα στον σινεμά η σε κανένα club ανταλλαγής συντρόφων με πληρωμένη σύντροφό ΠΌΤΕ!!! Κάτι ακόμα άσχετο με την κοπέλα.... ρε φίλε Φατσέα το ότι το παίζεις ηθικολόγος ώρες ώρες με ξεπερνάει...!!! Από την μια κράζεις όσους όσες πάνε σε τσονταδικα... από την άλλη σε άλλα νήματα που παρακολουθω... όχι για εσένα απλά είμαι fun της καλτιλας ...παρακαλάς τον κάθε γκέι η τρανς να σου κάτσει... μέχρι που πέτυχα ποστ δικό σου που έλεγες ότι παρτε τώρα που τον δίνω τσάμπα γιατί σε λίγο θα ζητάς και λεφτά μπας και ψηθεί κάνεις και του τον χώσεις... χαχαχαχα είσαι μονάδα!!!!Καλησπέρα στα αγόρια.... Λοιπόν... Σαν γυναίκα καυλιαρα δεν άντεξα κ πήγα για εμπειρία. Πρώτη φορά με έναν φίλο... Με τον φιλο δεν έγινε τίποτα. Έπαθε ταρακουλο ο καημένος.... Καθησαμε πρώτη σειρά κ πλάκωσαν τα αγόρια δίπλα μου. Όλοι πεντακαθαροι! Ο ένας μου έβγαλε τα βυζια έξω... Ο άλλος μου χαϊδεύε το μουνακι κ βρέθηκα με 10 πουτσες γύρω μου μέσα σε δευτερόλεπτα. Έπεσαν πολύ ωραία γαμησια!!! Έκανα αρκετούς να χυσουν κ με έγλυψαν πολύ καλά! Ναι έχει γκει αλλά άμα δουν θυληκο πλακώνουν όλοι λοιπόν. Πήγα κ άλλη μια φορά μόνη κ πάλι πέρασα πολύ καλά!!! Για το μόνο που μετανιώνω είναι ότι δεν πήρα "χαρτζιλίκι" κ δεν πήγα κ κάτω να δω τι παίζει.. φιλιά σε όλους!!!
Πήγα μανάρι μου κ είχε λίγα πράγματα... Πήρα βίζιτα τον ταρίφα που με γύρισε σπίτι... Κάνεις λάθος... Είμαι συχνή σε κλαμπ ανταλλαγής συντρόφων κ έχω δει πολλές βίζιτες. Εγώ προσωπικά κάτω από 70 δεν θα επερνα σε πελάτη που θέλει να τον βάλω μέσα. Αλλά... Όταν μπαίνω κάνω τα πάντα!!!!Καλά έκανες και πηγές...καλά έκανες και πήρες όσους περισσότερους μπορούσες να πάρεις...αλλά χαρτζιλίκι εντός σινεμά...λάθος μέγα!!!!τα έχουμε ξαναπεί...χαλάει την φάση όλη και την καλτιλα του σκηνικού όλου...αφου είσαι καυλιάρα γυναίκα αν θες χαρτζιλίκι για την φάση σου δίνω αφού μου αρέσουν πολύ τα αματουρια...(γυναίκες που το κάνουν αλλά όχι συστηματικά και για την καύλα τους) αλλά εκτός σινεμά (όταν μπορείς στείλε μου μήνυμα)....μέσα στον σινεμά η σε κανένα club ανταλλαγής συντρόφων με πληρωμένη σύντροφό ΠΌΤΕ!!! Κάτι ακόμα άσχετο με την κοπέλα.... ρε φίλε Φατσέα το ότι το παίζεις ηθικολόγος ώρες ώρες με ξεπερνάει...!!! Από την μια κράζεις όσους όσες πάνε σε τσονταδικα... από την άλλη σε άλλα νήματα που παρακολουθω... όχι για εσένα απλά είμαι fun της καλτιλας ...παρακαλάς τον κάθε γκέι η τρανς να σου κάτσει... μέχρι που πέτυχα ποστ δικό σου που έλεγες ότι παρτε τώρα που τον δίνω τσάμπα γιατί σε λίγο θα ζητάς και λεφτά μπας και ψηθεί κάνεις και του τον χώσεις... χαχαχαχα είσαι μονάδα!!!!
Καλά έκανες και πηγές...καλά έκανες και πήρες όσους περισσότερους μπορούσες να πάρεις...αλλά χαρτζιλίκι εντός σινεμά...λάθος μέγα!!!!τα έχουμε ξαναπεί...χαλάει την φάση όλη και την καλτιλα του σκηνικού όλου...αφου είσαι καυλιάρα γυναίκα αν θες χαρτζιλίκι για την φάση σου δίνω αφού μου αρέσουν πολύ τα αματουρια...(γυναίκες που το κάνουν αλλά όχι συστηματικά και για την καύλα τους) αλλά εκτός σινεμά (όταν μπορείς στείλε μου μήνυμα)....μέσα στον σινεμά η σε κανένα club ανταλλαγής συντρόφων με πληρωμένη σύντροφό ΠΌΤΕ!!! Κάτι ακόμα άσχετο με την κοπέλα.... ρε φίλε Φατσέα το ότι το παίζεις ηθικολόγος ώρες ώρες με ξεπερνάει...!!! Από την μια κράζεις όσους όσες πάνε σε τσονταδικα... από την άλλη σε άλλα νήματα που παρακολουθω... όχι για εσένα απλά είμαι fun της καλτιλας ...παρακαλάς τον κάθε γκέι η τρανς να σου κάτσει... μέχρι που πέτυχα ποστ δικό σου που έλεγες ότι παρτε τώρα που τον δίνω τσάμπα γιατί σε λίγο θα ζητάς και λεφτά μπας και ψηθεί κάνεις και του τον χώσεις... χαχαχαχα είσαι μονάδα!!!!
Χαρτιλικι μόνο με ένα τρόπο βγάζειςΠως ανοίγουν τα μυνηματα?
Αφιερωμένο στον εν λόγωΚαλά έκανες και πηγές...καλά έκανες και πήρες όσους περισσότερους μπορούσες να πάρεις...αλλά χαρτζιλίκι εντός σινεμά...λάθος μέγα!!!!τα έχουμε ξαναπεί...χαλάει την φάση όλη και την καλτιλα του σκηνικού όλου...αφου είσαι καυλιάρα γυναίκα αν θες χαρτζιλίκι για την φάση σου δίνω αφού μου αρέσουν πολύ τα αματουρια...(γυναίκες που το κάνουν αλλά όχι συστηματικά και για την καύλα τους) αλλά εκτός σινεμά (όταν μπορείς στείλε μου μήνυμα)....μέσα στον σινεμά η σε κανένα club ανταλλαγής συντρόφων με πληρωμένη σύντροφό ΠΌΤΕ!!! Κάτι ακόμα άσχετο με την κοπέλα.... ρε φίλε Φατσέα το ότι το παίζεις ηθικολόγος ώρες ώρες με ξεπερνάει...!!! Από την μια κράζεις όσους όσες πάνε σε τσονταδικα... από την άλλη σε άλλα νήματα που παρακολουθω... όχι για εσένα απλά είμαι fun της καλτιλας ...παρακαλάς τον κάθε γκέι η τρανς να σου κάτσει... μέχρι που πέτυχα ποστ δικό σου που έλεγες ότι παρτε τώρα που τον δίνω τσάμπα γιατί σε λίγο θα ζητάς και λεφτά μπας και ψηθεί κάνεις και του τον χώσεις... χαχαχαχα είσαι μονάδα!!!!
Καλά έκανες και πηγές...καλά έκανες και πήρες όσους περισσότερους μπορούσες να πάρεις...αλλά χαρτζιλίκι εντός σινεμά...λάθος μέγα!!!!τα έχουμε ξαναπεί...χαλάει την φάση όλη και την καλτιλα του σκηνικού όλου...αφου είσαι καυλιάρα γυναίκα αν θες χαρτζιλίκι για την φάση σου δίνω αφού μου αρέσουν πολύ τα αματουρια...(γυναίκες που το κάνουν αλλά όχι συστηματικά και για την καύλα τους) αλλά εκτός σινεμά (όταν μπορείς στείλε μου μήνυμα)....μέσα στον σινεμά η σε κανένα club ανταλλαγής συντρόφων με πληρωμένη σύντροφό ΠΌΤΕ!!! Κάτι ακόμα άσχετο με την κοπέλα.... ρε φίλε Φατσέα το ότι το παίζεις ηθικολόγος ώρες ώρες με ξεπερνάει...!!! Από την μια κράζεις όσους όσες πάνε σε τσονταδικα... από την άλλη σε άλλα νήματα που παρακολουθω... όχι για εσένα απλά είμαι fun της καλτιλας ...παρακαλάς τον κάθε γκέι η τρανς να σου κάτσει... μέχρι που πέτυχα ποστ δικό σου που έλεγες ότι παρτε τώρα που τον δίνω τσάμπα γιατί σε λίγο θα ζητάς και λεφτά μπας και ψηθεί κάνεις και του τον χώσεις... χαχαχαχα είσαι μονάδα!!!!
Δικτατορία και φασισμός είναι το ίδιο πράγμα, οπότε οι οπαδοί των δικτατοριών φασίστες είναι. Το thread δεν είναι πολιτικό αλλά όταν γίνεται εδώ προπαγάνδα δεν θα μένει αναπάντητη για λόγους αποκατάστασης της αλήθειας. Λοιπόν, οι πρωτεργάτες της χούντας δικάστηκαν και φυλακίστηκαν για εσχάτη προδοσία. https://www.mixanitouxronou.gr/i-diki-tis-choyntas/ Οι ιδεολογικοί τους δε απόγονοι, οι μεν χρυσαυγίτες είναι στη φυλακή για εγκλήματα ενώ οι υπόλοιποι Βορίδης, Πλεύρης, Γεωργιάδης βολεύτηκαν στη ΝΔ. Εγώ το κλείνω εδώ το πολιτικό και δεν έχω καμία όρεξη να αντιπαρατεθώ εδώ πέρα.Ρε μαλακά Άν ιστοριτε διαβάσε ιστορία πρώτα και μετά γράψε μαλακά η εθνική κυβέρνηση του Γεωργίου Παπαδόπουλου ήταν ιδεολόγοι του Ιωάννη Μεταξά αυτός που εωρταζεις εσύ μαλακά που είπε το όχι μπαγλαμά η Στυλιανός Παττακός και Γεώργιος Παπαδόπουλος ήρθαν για να μην βγει η κυβέρνηση της αριστεράς που ο μαλακας Έλληνας την έφερε αργότερα με τον Αλέξη Τσίπρα και την συμφωνία τον Πρεσπών που προδωσε τον λαό ο κομμουνισμός μόνο κακκο έκανε και γέμισε την τσέπη του παντελονιού του βιομηχανου μαλακά αγράμματε
Μύστη και ο Ιωάννης Μεταξάς που εωρταζεις την επέτειο του όχι δικτάτορας ήταν είχε ρίξει την κυβέρνηση του Δεμερτζή για εσάς που γνωρίζετε ιστορία,σ γ γρ την κυβέρνηση του Δεμερτζή η Ελλάδα είχε πρόεδρο της Δημοκρατίας, μετά είχαμε Βασιλεύς με τον Ιωάννη Μεταξά κυβέρνηση ,ρε παίδες εκτός από τα χάπια και τής πίπες και την ανώμαλη ζωή, διαβάστε και κανένα βιβλίο,κακκο δεν είναιΔικτατορία και φασισμός είναι το ίδιο πράγμα, οπότε οι οπαδοί των δικτατοριών φασίστες είναι. Το thread δεν είναι πολιτικό αλλά όταν γίνεται εδώ προπαγάνδα δεν θα μένει αναπάντητη για λόγους αποκατάστασης της αλήθειας. Λοιπόν, οι πρωτεργάτες της χούντας δικάστηκαν και φυλακίστηκαν για εσχάτη προδοσία. https://www.mixanitouxronou.gr/i-diki-tis-choyntas/ Οι ιδεολογικοί τους δε απόγονοι, οι μεν χρυσαυγίτες είναι στη φυλακή για εγκλήματα ενώ οι υπόλοιποι Βορίδης, Πλεύρης, Γεωργιάδης βολεύτηκαν στη ΝΔ. Εγώ το κλείνω εδώ το πολιτικό και δεν έχω καμία όρεξη να αντιπαρατεθώ εδώ πέρα.
μονο λιγο ?Το γαμησατε ολίγον.....
Στειλε pm οταν ξαναπας σε οσους θες να σε περιμενουμε.Πήγα μανάρι μου κ είχε λίγα πράγματα... Πήρα βίζιτα τον ταρίφα που με γύρισε σπίτι... Κάνεις λάθος... Είμαι συχνή σε κλαμπ ανταλλαγής συντρόφων κ έχω δει πολλές βίζιτες. Εγώ προσωπικά κάτω από 70 δεν θα επερνα σε πελάτη που θέλει να τον βάλω μέσα. Αλλά... Όταν μπαίνω κάνω τα πάντα!!!!