John Fatseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.033
- Πόντοι
- 746
Αυτή είναι βυζιτα που έχει αγγελία στο kanesex γνωστή επαγγελματική πατσολα
Φιληδονη πατσολα?
Αυτή είναι βυζιτα που έχει αγγελία στο kanesex γνωστή επαγγελματική πατσολα
Φιληδονη πατσολα?
Συνάδελφε μύστη τώρα κατάλαβες τόσο καιρό που φωνάζω χρόνια για βρομιλους αδερφές ζητιάνους τους πέους και ηδονοβλεψίες ανωμαλιαριδες πανηδονυστες που και καλά ψάχνουν για ψυχαγωγία για μουνόχειλα παρτούζες αλλά στο βάθος γούσταρουν την τσαπουΤυπε μπανιο και αβερωφ δεν πανε μαζι.
Εγώ που είμαι Ναυάγιο μπορεί να σε έχω κεράσει σπέρμα ευτυχίαςΜπορει να με εχεις πηδηξει και συ
Αν ειχαν γευση κοκα κολα παρεα με μαρλμπορο τοτε ναι ειχες ρουφηξει τον φατσεα.Το πιό πιθανό να στα έχω πιεί στον εξώστη.
εσυ ειχες γραψει στον τοιχο του εξωστη προσοχη αρρωστοι αλλοδαποι?Μπανιο καθε μερα και πολλα κλυσματα πριν γαμηθω.Στο παλιο Αβερωφ ειχα αρκετους μονιμους γαμιαδες στον εξωστη.
και αλμυρα απτα πατατακιαΑν ειχαν γευση κοκα κολα παρεα με μαρλμπορο τοτε ναι ειχες ρουφηξει τον φατσεα.
παντα θα υπαρχει σε ολα τα σινεμα καποιος που κραταει μια καμπινα με τις ωρεςΤυπε σε κοβω για το σι-ντι που μπουκαρει στην τελευταια καμπινα και περιμενει με τις ωρες μπας και αρπαξει καμια πουτσα. Καλυτερα αφησε το τσονταδικο και περνα απο καμια σαουνα να ριξεις κανα πλυσιμο γιατι οσες φορες σ εχω πετυχει πρεπει να ησουν τσακωμενος με το νερο για καμια βδομαδα. Ανεβαινες οροφο κι εξαφανιζονταν οι υπολοιποι απο την μποχα.
Το κακο ειναι πως τον εχουν μικρο και λεπτό…Εγω παντως περναω μια χαρα στο Αθηναικον.Σημερα ξαναβρηκα τυχαια τον Πακιστανο που με ειχε χυσει την προηγουμενη φορα και με ξεκωλιασε παλι.Ειπε οτι εχω πολυ ωραιο ατριχο κωλο σαν γυναικα..Ανταλλαξαμε τηλεφωνα γιατι εχει ενα μαγαζακι εκει κοντα και μπορει να ερχεται να τον περιποιουμαι οταν κατεβαινω.
Τι να ειδοποιεί ρε συ, εμείς είμαστε ζευγάρι (άντρες) και έχουμε στείλει εδώ πόσες φορές ότι πάμε, αλλά τελικά όλο σαπίλα παίζει εκεί μέσα...Το καλυτερο βεβαια θα ηταν οποιος πηγαινει και πετυχαινει ζευγαρι να ειδοποιει εκεινη την ωρα για οποιον θα μπορουσε να παει την δεδομενη στιγμη
Τυπε ειναι και καποιοι ανωμαλοι εδω μεσα που προτιμουν ζευγαρι αντρας-γυναικα.Τι να ειδοποιεί ρε συ, εμείς είμαστε ζευγάρι (άντρες) και έχουμε στείλει εδώ πόσες φορές ότι πάμε, αλλά τελικά όλο σαπίλα παίζει εκεί μέσα...
Με τα γούστα του ο καθένας το κεντρικό νόημα που ήθελα να περάσω είναι ότι 1-2 φορές που έχω δει κάτι αξιολογο εκεί μέσα, δεν μιλάει κανείς σε κανέναν και μόνο σάπιοι μας λοκαρουν χωρίς αύριο!Τυπε ειναι και καποιοι ανωμαλοι εδω μεσα που προτιμουν ζευγαρι αντρας-γυναικα.
Εννοειται αυτο. Στο ΑΤ σημαιοφορος ηταν ο lakolan που εμενε μονιμα. Του το δινω ομως γιατι εχει ωραιο κωλο για χυσιμο.παντα θα υπαρχει σε ολα τα σινεμα καποιος που κραταει μια καμπινα με τις ωρες
στο video show ειναι ενας ηλικιωμενος κρος που μπαινει σε καμπινα απτο μεσημερι μεχρι σχεδον να κλεισει το σινεμα φερνει και ταπερ με φαι μαζι του
Ωραία μια χαρά λοιπόν το υδρημα είναι για τους μύστες ηδονοβλεψίες ανωμαλιαριδες κοινός ομοφυλόφιλους άνδρες οι γυναίκες εκεί μέσα είναι κόκκινο πανί κοινός μούτζες δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε τέτοιο χώρο ευτυχώς που υπάρχει όμως και κοινό που παρακολούθει τής στιγμές κοινός ηδονοβλεψίες και χάσει το δρόμο μπενει και κανένα θηλυκό βυτίοΕννοειται αυτο. Στο ΑΤ σημαιοφορος ηταν ο lakolan που εμενε μονιμα. Του το δινω ομως γιατι εχει ωραιο κωλο για χυσιμο.
Δεν ειμαι εγω αυτη που λες....Τυπε σε κοβω για το σι-ντι που μπουκαρει στην τελευταια καμπινα και περιμενει με τις ωρες μπας και αρπαξει καμια πουτσα. Καλυτερα αφησε το τσονταδικο και περνα απο καμια σαουνα να ριξεις κανα πλυσιμο γιατι οσες φορες σ εχω πετυχει πρεπει να ησουν τσακωμενος με το νερο για καμια βδομαδα. Ανεβαινες οροφο κι εξαφανιζονταν οι υπολοιποι απο την μποχα.
Για πες φατσεα, ησουν στο τσονταδικο??Εμπειρία σήμερα απίστευτη ήταν η μέρα
Όχι γιατί δεν είχα ακριβώς τά 12,50 ευρώ είχα 8,80 επάνω μου αλλά είδα να μπενει ζευγάρι και άραξα από έξω δίπλα στην είσοδο της πολυκατοικίας κάποια στιγμή ήρθα και τα παιδιά της Δίας αλλά μόλις τους έδειξα την ταυτότητα έφυγαν χαμόγελονταςΓια πες φατσεα, ησουν στο τσονταδικο??
Τυπε κι εμενα τελευταια με σταματαει συχνα η διας κι ακομα να βρουν αυτα που κρυβω στο αμαξι. Γελοιο το ψαξιμο που κανουν, ισα να βγαινει το μεροκαματο.Όχι γιατί δεν είχα ακριβώς τά 12,50 ευρώ είχα 8,80 επάνω μου αλλά είδα να μπενει ζευγάρι και άραξα από έξω δίπλα στην είσοδο της πολυκατοικίας κάποια στιγμή ήρθα και τα παιδιά της Δίας αλλά μόλις τους έδειξα την ταυτότητα έφυγαν χαμόγελοντας
Εντάξει την δουλειά τους κάνουν εγώ έχω ξαδέρφια και γενικά από την οικογένεια μου έχω πολλούς ανθρώπους στην ελληνική αστυνομία και είμαι και στο σωματείο Φίλων της ελληνικής αστυνομίας μέλος οπότε όταν μου κάνουν έλεγχο το βλέπω πολύ ευχάριστα και αστείαΤυπε κι εμενα τελευταια με σταματαει συχνα η διας κι ακομα να βρουν αυτα που κρυβω στο αμαξι. Γελοιο το ψαξιμο που κανουν, ισα να βγαινει το μεροκαματο.
δεν ζητησες να σου κανουν σκοντο και να μπεις στο σινεμα?Όχι γιατί δεν είχα ακριβώς τά 12,50 ευρώ είχα 8,80 επάνω μου αλλά είδα να μπενει ζευγάρι και άραξα από έξω δίπλα στην είσοδο της πολυκατοικίας κάποια στιγμή ήρθα και τα παιδιά της Δίας αλλά μόλις τους έδειξα την ταυτότητα έφυγαν χαμόγελοντας