Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (3 μέλη και 25 επισκέπτες)

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746
Τυπε μπανιο και αβερωφ δεν πανε μαζι.
Συνάδελφε μύστη τώρα κατάλαβες τόσο καιρό που φωνάζω χρόνια για βρομιλους αδερφές ζητιάνους τους πέους και ηδονοβλεψίες ανωμαλιαριδες πανηδονυστες που και καλά ψάχνουν για ψυχαγωγία για μουνόχειλα παρτούζες αλλά στο βάθος γούσταρουν την τσαπου

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.248
Πόντοι
7.885

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
1.221
Πόντοι
206
Μπανιο καθε μερα και πολλα κλυσματα πριν γαμηθω.Στο παλιο Αβερωφ ειχα αρκετους μονιμους γαμιαδες στον εξωστη.
εσυ ειχες γραψει στον τοιχο του εξωστη προσοχη αρρωστοι αλλοδαποι?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αν ειχαν γευση κοκα κολα παρεα με μαρλμπορο τοτε ναι ειχες ρουφηξει τον φατσεα.
και αλμυρα απτα πατατακια

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
1.221
Πόντοι
206
Τυπε σε κοβω για το σι-ντι που μπουκαρει στην τελευταια καμπινα και περιμενει με τις ωρες μπας και αρπαξει καμια πουτσα. Καλυτερα αφησε το τσονταδικο και περνα απο καμια σαουνα να ριξεις κανα πλυσιμο γιατι οσες φορες σ εχω πετυχει πρεπει να ησουν τσακωμενος με το νερο για καμια βδομαδα. Ανεβαινες οροφο κι εξαφανιζονταν οι υπολοιποι απο την μποχα.
παντα θα υπαρχει σε ολα τα σινεμα καποιος που κραταει μια καμπινα με τις ωρες
στο video show ειναι ενας ηλικιωμενος κρος που μπαινει σε καμπινα απτο μεσημερι μεχρι σχεδον να κλεισει το σινεμα φερνει και ταπερ με φαι μαζι του

sperfect

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2007
Κριτικές
2
Like
242
Πόντοι
21
Εγω παντως περναω μια χαρα στο Αθηναικον.Σημερα ξαναβρηκα τυχαια τον Πακιστανο που με ειχε χυσει την προηγουμενη φορα και με ξεκωλιασε παλι.Ειπε οτι εχω πολυ ωραιο ατριχο κωλο σαν γυναικα..Ανταλλαξαμε τηλεφωνα γιατι εχει ενα μαγαζακι εκει κοντα και μπορει να ερχεται να τον περιποιουμαι οταν κατεβαινω.
Το κακο ειναι πως τον εχουν μικρο και λεπτό…

Cuck_tsoda

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2022
Like
41
Πόντοι
0
Το καλυτερο βεβαια θα ηταν οποιος πηγαινει και πετυχαινει ζευγαρι να ειδοποιει εκεινη την ωρα για οποιον θα μπορουσε να παει την δεδομενη στιγμη
Τι να ειδοποιεί ρε συ, εμείς είμαστε ζευγάρι (άντρες) και έχουμε στείλει εδώ πόσες φορές ότι πάμε, αλλά τελικά όλο σαπίλα παίζει εκεί μέσα...

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.248
Πόντοι
7.885
Τι να ειδοποιεί ρε συ, εμείς είμαστε ζευγάρι (άντρες) και έχουμε στείλει εδώ πόσες φορές ότι πάμε, αλλά τελικά όλο σαπίλα παίζει εκεί μέσα...
Τυπε ειναι και καποιοι ανωμαλοι εδω μεσα που προτιμουν ζευγαρι αντρας-γυναικα.

Cuck_tsoda

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2022
Like
41
Πόντοι
0
Τυπε ειναι και καποιοι ανωμαλοι εδω μεσα που προτιμουν ζευγαρι αντρας-γυναικα.
Με τα γούστα του ο καθένας το κεντρικό νόημα που ήθελα να περάσω είναι ότι 1-2 φορές που έχω δει κάτι αξιολογο εκεί μέσα, δεν μιλάει κανείς σε κανέναν και μόνο σάπιοι μας λοκαρουν χωρίς αύριο!

Semis35

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2017
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
1
παντα θα υπαρχει σε ολα τα σινεμα καποιος που κραταει μια καμπινα με τις ωρες
στο video show ειναι ενας ηλικιωμενος κρος που μπαινει σε καμπινα απτο μεσημερι μεχρι σχεδον να κλεισει το σινεμα φερνει και ταπερ με φαι μαζι του
Εννοειται αυτο. Στο ΑΤ σημαιοφορος ηταν ο lakolan που εμενε μονιμα. Του το δινω ομως γιατι εχει ωραιο κωλο για χυσιμο.

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746
Εννοειται αυτο. Στο ΑΤ σημαιοφορος ηταν ο lakolan που εμενε μονιμα. Του το δινω ομως γιατι εχει ωραιο κωλο για χυσιμο.
Ωραία μια χαρά λοιπόν το υδρημα είναι για τους μύστες ηδονοβλεψίες ανωμαλιαριδες κοινός ομοφυλόφιλους άνδρες οι γυναίκες εκεί μέσα είναι κόκκινο πανί κοινός μούτζες δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε τέτοιο χώρο ευτυχώς που υπάρχει όμως και κοινό που παρακολούθει τής στιγμές κοινός ηδονοβλεψίες και χάσει το δρόμο μπενει και κανένα θηλυκό βυτίο

ntaizy_crossaki

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2021
Like
238
Πόντοι
20
Τυπε σε κοβω για το σι-ντι που μπουκαρει στην τελευταια καμπινα και περιμενει με τις ωρες μπας και αρπαξει καμια πουτσα. Καλυτερα αφησε το τσονταδικο και περνα απο καμια σαουνα να ριξεις κανα πλυσιμο γιατι οσες φορες σ εχω πετυχει πρεπει να ησουν τσακωμενος με το νερο για καμια βδομαδα. Ανεβαινες οροφο κι εξαφανιζονταν οι υπολοιποι απο την μποχα.
Δεν ειμαι εγω αυτη που λες....

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746
Εμπειρία σήμερα απίστευτη ήταν η μέρα

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746
Για πες φατσεα, ησουν στο τσονταδικο??
Όχι γιατί δεν είχα ακριβώς τά 12,50 ευρώ είχα 8,80 επάνω μου αλλά είδα να μπενει ζευγάρι και άραξα από έξω δίπλα στην είσοδο της πολυκατοικίας κάποια στιγμή ήρθα και τα παιδιά της Δίας αλλά μόλις τους έδειξα την ταυτότητα έφυγαν χαμόγελοντας

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.248
Πόντοι
7.885
Όχι γιατί δεν είχα ακριβώς τά 12,50 ευρώ είχα 8,80 επάνω μου αλλά είδα να μπενει ζευγάρι και άραξα από έξω δίπλα στην είσοδο της πολυκατοικίας κάποια στιγμή ήρθα και τα παιδιά της Δίας αλλά μόλις τους έδειξα την ταυτότητα έφυγαν χαμόγελοντας
Τυπε κι εμενα τελευταια με σταματαει συχνα η διας κι ακομα να βρουν αυτα που κρυβω στο αμαξι. Γελοιο το ψαξιμο που κανουν, ισα να βγαινει το μεροκαματο.

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746
Τυπε κι εμενα τελευταια με σταματαει συχνα η διας κι ακομα να βρουν αυτα που κρυβω στο αμαξι. Γελοιο το ψαξιμο που κανουν, ισα να βγαινει το μεροκαματο.
Εντάξει την δουλειά τους κάνουν εγώ έχω ξαδέρφια και γενικά από την οικογένεια μου έχω πολλούς ανθρώπους στην ελληνική αστυνομία και είμαι και στο σωματείο Φίλων της ελληνικής αστυνομίας μέλος οπότε όταν μου κάνουν έλεγχο το βλέπω πολύ ευχάριστα και αστεία

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
1.221
Πόντοι
206
δεν ζητησες να σου κανουν σκοντο και να μπεις στο σινεμα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom